Copy

Van inspiratietours tot sportieve prestaties - het winterweer remt eventland niet af! 

Indien u de nieuwsbrief niet volledig te zien krijgt, klik dan hier.

Weeknieuws nr. 4

De wekelijkse nieuwsbrief voor de evenementenbranche

LOL! Locatietour Utrecht Region

Wat acrobatische toeren, missievol meeten, rust in de natuur, sprookjesachtig dineren en een koude kermis met elkaar gemeen hebben? Het zijn de krenten uit de pap die Utrecht Convention Bureau en RBT Heuvelrug en Vallei er samen met Linda op Locatie uitpikte voor de Locatietour Utrecht Region. Zestig eventprofessionals ontdekten in één avond, nacht en ochtend maar liefst acht verrassende eventlocaties met dito mogelijkheden in deze meest centrale regio van Nederland. 

Lees verder

City marketing | Destination marketing | Evenement | Locaties

Effectivents+ voor continue ontplooiing voor eventorganizers

Het nieuwe community- en kennisplatform Effectivents+ klinkt als een pot met goud voor eventprofessionals. Expertsessies, inspiratie on demand, checklists én de voordelen van een hechte community om mee te sparren. Met meer dan 20 jaar ervaring met eventorganisatie staat Effectivents zelf stevig met de voeten in de klei. ‘En dat merken de eventprofessionals die een training bij ons volgen’, vertelt Lenny Klaassen van Effectivents. 

Lees artikel

Opleidingen, trainingen en workshops

Het liefst zouden we elke bezoeker persoonlijk verwelkomen

De jaarlijkse ZwembadBranche Dag is dé beurs voor professionals die werkzaam zijn in de zwembranche. Zo’n 1.000 bezoekers vinden er alles op hun vakgebied. De organisatoren, Susanne Post en Raymond Leever, spannen zich in voor een ijzersterk programma: ‘We willen het de moeite waard maken voor onze bezoekers, daarom vullen we de beursvloer aan met workshops en met entertainment.’
 

Lees artikel

Eventleveranciers | Opdrachtgever aan het woord

Martin's Hotels

14 hotels met unieke charme

Aukes Theatertechniek

Uw specialist voor licht, geluid, podia en rigging

High Profile Events BV

Nieuwemeerdijk 159
1171 NJ Badhoevedorp
T 088 8860 100
M redactie@events.nl

uitschrijven | email wijzigen