Copy

...met nieuwe technologieën en Future Adventures!

Indien u de nieuwsbrief niet volledig te zien krijgt, klik dan hier.

Weeknieuws nr. 9

De wekelijkse nieuwsbrief voor de evenementenbranche

Future Adventures dagen uit, schudden op en zetten je AAN!

Wanneer word je als bedrijf, team of persoon nu écht uitgedaagd? Veel te weinig, vindt Marjolein Kellerhuis van GenietMee. Terwijl: de learnings liggen op straat! Letterlijk: in de rafelrandjes van een innovatieve (internationale) stad, in de handen van creatieve ondernemers. In andere branches en buiten de business as usuals. ‘Je kunt veel meer uit je event halen door een gelaagde experience neer te zetten’, daar is ze 100% van overtuigd. Dit inzicht leidde tot de Future Adventures, een nieuw concept dat ze samen met Business Trendwatcher Maaike Bruggeman aan het uitrollen is, voortbordurend op het succes van de Trend Adventures die ze eerder samen organiseerden. ‘De Future Adventures in o.a. Stockholm en Kopenhagen zijn écht bedoeld voor innovatieve bedrijven en teams die in beweging gebracht willen worden met een speciaal maatwerkprogramma.’ Laat jij je uitdagen?

Lees interview

Freelancers | Evenement | Travel

Altijd en overal verbinding met GIGTECH

We spraken met Andrew Rijnbeek, eigenaar van GIGTECH, over hoe hun dienstverlening (grote) evenementenlocaties kan ondersteunen in uitdagende ICT—projecten en over de ontwikkelingen en toekomst van connectiviteit op events.

Interview

Eventtechnologie

Online inspiratiesessie AI van FX Agency

Hologrammen, digitale interactie, Chat GPT en 100 breakout rooms hosted by metahumans. Welke trends zijn nou echt relevant? En hoe brengen ze jouw verhaal tot leven? Bij FX Agency duiken we er head first in.
 

Inspiratie

Online gespot

Ingenhousz Breda

Een unieke locatie in Breda

ReFerox Racing Simulators 

Attack your limits

High Profile Events BV

Nieuwemeerdijk 159
1171 NJ Badhoevedorp
T 088 8860 100
M redactie@events.nl

uitschrijven | email wijzigen