Copy

Groene eventinspiratie? Check ons nieuwste inspiratiemagazine!

Indien u de nieuwsbrief niet volledig te zien krijgt, klik dan hier.
 

EventFlash week 44

De wekelijkse nieuwsbrief voor de evenementenbranche

 

Locatietour Delft: historie en hightech

 

Waar doe je als eventmanager zélf eigenlijk al die inspiratie op waar je je opdrachtgevers mee overdonderd? Nou, bijvoorbeeld tijdens de Locatietour Delft! Linda op Locatie en Delft Convention Bureau staken de koppen bij elkaar om nieuwsgierige eventmanagers kennis te laten maken met maar liefst négen eventlocaties op één dag. Echt onontdekte parels die je zonder de echte Delftkenner nooit zou vinden, maar ook plekken met dat typisch Delftse DNA. Historie, hightech en natuurlijk dat blauwe randje.

Lees verder

Citymarketing | Locaties | MICE

 

Conference7 faciliteert de online kant van eventorganisatie

Eventorganisatoren die hun online aanwezigheid perfect en tegelijk zo gebruiksvriendelijk en efficiënt mogelijk willen stroomlijnen, vertrouwen op de software van Conference7.

Interview
 

Eventtechnologie

 

Ga aan de slag bij de tofste evenementen- locaties

Het leven is te kort voor saaie bijbaantjes! Ga daarom aan de slag bij EventCrew. Je werkt dan op toffe evenementen op bijzondere locaties, in het midden van het land. Flexibel werken, waar en wanneer jij wilt. 

Lees meer
 

Eventleveranciers

 

Binnenkort in magazine Events: 'Je beheerst het spel of doet niet meer mee'

Gevatte oneliners en rake voetbalmetaforen. De roes waarin de evenementenbranche zich bevindt na een heftig jaar weet ze haarscherp te benoemen. Tijdens een gesprek met Corine Berkel, managing director Mood Concepts, snap je direct waarom zij de juiste persoon is om precies dát winnende concept te ontwikkelen om opdrachtgevers en gasten in de juiste mood te brengen.

Interview
 

Evenementenbureau

 

Inspiratiemagazine GROEN! vol duurzame eventinspiratie
 

Steeds meer bezoekers zien hun groene mindset ook graag terug in de evenementen die ze bezoeken: duurzame keuzes, locaties met een groen keurmerk, buitenlocaties en volop ruimte om zich heen. Deze duurzaamheidsgedachte zetten we in ons nieuwste inspiratiemagazine graag centraal, want ook ons groene hart gaat hier harder van kloppen. 

 

Inspiratie
 

MVO | Inspiratie

 

Artiestenbureau Blue Luna

 

Creatief artiestenbureau

 

CASA DI COSTA

 

Huiselijk en stijlvol vergaderen

High Profile Events BV

Nieuwemeerdijk 159
1171 NJ Badhoevedorp
T 088 8860 100
M redactie@events.nl

 

uitschrijven | email wijzigen