Copy

Geniet van het uitzicht op de skyline van Rotterdam of vaar door de Biesbosch.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder.

Indien u de nieuwsbrief niet volledig te zien krijgt, klik dan hier.
 

EventSpecial
Constant in beweging 

Splinternieuw, gracieus en over de top: 3 evenementenlocaties op het water

 

Jouw event op het water?

 

Heb jij wel eens gedacht aan een varende evenementenlocatie voor jouw volgende evenement? Anno 2020 is er zoveel meer mogelijk dan je denkt! Stap aan boord vlakbij het Centraal Station van Amsterdam, laat je gasten genieten van de spectaculaire skyline van Rotterdam, of reis af naar de stille wateren van de Biesbosch.

De schepen van Constant in beweging hebben elk hun eigen karakter, maar staan op eenzame hoogte voor wat betreft kwaliteit en gastvrijheid. Of je nu een locatie zoekt voor een feest, een intiem diner of een congres: aan boord van de Grace Kelly, Blue Rhapsody en Jules Verne krijgt elk evenement nét dat beetje extra glans.

Lees meer
 

Congreslocatie met uitzicht

 

Als één evenementenschip een mooie locatie voor congressen is, dan is het de Blue Rhapsody wel. Blue Rhapsody is het fonkelnieuwe evenementenschip uit de vloot van Constant in Beweging en trotseert sinds juli 2019 de Europese wateren. Het award winnende schip wordt sinds zijn intrede in de eventbranche vaak geboekt voor personeelsfeesten, diners, productlanceringen én congressen. Aan boord is alles voorhanden voor het organiseren van een succesvolle, unieke congresbeleving waar jouw gasten nog lang over zullen napraten.

Blue Rhapsody biedt ruimte aan maximaal 600 opvarenden en is te boeken als congreslocatie  tot zo’n 300 personen. De verschillende verdiepingen en ruimtes op het schip maken het mogelijk om zowel een plenair programma, als losse sessies tegelijkertijd te laten plaatsvinden.
 

Lees meer
 

Grace Kelly

Voor een echte Yacht Experience stap je aan boord van Grace Kelly. Een imposante verschijning aan de kade, maar ook zeker op haar route. Het schip is van alle gemakken voorzien en kan voor uiteenlopende evenementen worden ingezet. Het chique Monaco van de jaren 50 komt tot leven, met sierlijke verlichting en jetset allure.
 
 

Smaakexplosies

Smaakexplosies met producten van het seizoen, de keukenbrigade aan boord van de Grace Kelly leeft zich graag uit in de keuken. Wat vinden jouw gasten lekker? Daar draait het om. Dus geen standaard menu’s, maar eigenzinnige creativiteit. Niet altijd duur of exclusief, maar vooral heel erg lekker. Reken maar, de chefs van de Grace Kelly crew zijn echte smaakmakers.

 
 

Op zoek naar verbinding

 
'Beleving is essentieel voor een succesvol evenement. Met een bijeenkomst op het water inspireer je mensen buiten hun referentiekader. Door letterlijk de ruimte van het water op te zoeken, openen mensen voor nieuwe ideeën en beklijft de boodschap beter. Als dagvoorzitter is het aan mij om te zorgen dat de zakelijke communicatie
De mogelijkheden

 
doelstellingen worden behaald. Op een schip als Blue Rhapsody merk je dat mensen meer ontspannen zijn. Alsof zij een dagje naar zee gaan of zelf een bootje huren. Op het water zijn zorgt dan ook voor verbinding, tussen de bezoekers onderling, maar ook met de inhoud', aldus Lars Sørensen dagvoorzitter en event designer.  
 
Onze ligplaatsen

Ga jij het water op?

 

Met het organiseren van een evenement aan boord van een schip, maak je van jouw event een ongekende reis voor jouw gasten. Niet alleen neem je hen mee binnen een mooi vormgegeven programma, maar ook over het water met uitzicht op een horizon naar keuze. Twijfel je nog of een schip wel een goede locatie is voor jouw volgende evenement? Wij hebben tien redenen voor je op een rij gezet.

  1.  Altijd een passend en steeds wisselend decor voor je evenement.
  2. Breng de locatie naar de gast in plaats van andersom.
  3. De mogelijkheid om dezelfde venue, zonder op- en afbouwtijd, op verschillende plaatsen aan te bieden.
  4. Uw gasten ontvangen op de mooiste plekken van Nederland met de meest luxe faciliteiten.
  5. Parkeerproblemen kennen we niet.
  6. Laat gasten genieten van het ultieme gevoel van vrijheid van hoort bij varen.
  7. Weg van de kade = weg van kaders.
  8. Niemand komt halverwege het event binnenvallen.
  9. Niemand vertrekt voortijdig.
  10. Is uw organisatie in beweging, of gaat het roer om? Dan is varen een prachtige metafoor!
Deze Eventflash Special is verzonden in opdracht van:

Constant in Beweging

PB 430
6800 AK Arnhem

High Profile Events BV

Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
T 088 8860 100
M redactie@events.nl

 

uitschrijven | email wijzigen