Copy

Creativiteit en een stukje verdieping worden steeds belangrijker. 

Indien u de nieuwsbrief niet volledig te zien krijgt, klik dan hier.

Weeknieuws nr. 5

De wekelijkse nieuwsbrief voor de evenementenbranche

Koffiedik kijken met… Jomark Kool, UWV

Er is weinig leuker dan vooruitkijken, out of the box denken en zonder mitsen en maren over de toekomst te dromen. Dat vergt een open blik en creativiteit, maar daaraan geen tekort binnen de evenementenbranche. In de rubriek Koffiedikkijken met… komen zowel de eventmanager en de locatieverantwoordelijke als het creatieve brein en de opdrachtgever aan het woord. Dit keer spreken we met Jomark Kool, Landelijk Projectmanager UWV, Communicatie & Events, die zijn creatieve ideeën vrijwel overal vandaan haalt!

Lees verder

Eventpersonality 

Rode Hoed decor voor intieme concerten

Bij een bezoek aan de Rode Hoed in Amsterdam zou je niet verwachten dat achter de gevels van dit monumentale gebouw de grootste voormalige schuilkerk van Nederland staat. Tegenwoordig is het een podium voor verdieping, debat en inspiratie, én een geliefde locatie voor evenementen. Een rood hoedje in de gevel herinnert aan de aanvankelijke bestemming van het pand: een hoedenmakerij.

Lees

Evenement | Locaties 

Nederlands groen in Berlijn

De internationale Grüne Woche Berlin, met ongeveer 1800 exposanten uit 72 landen en 400.000 bezoekers is de grootste beurs op het gebied van duurzame vormen van land- en tuinbouw en voedselproductie. Onder het thema ‘lekker, duurzaam en van dichtbij’ heeft het Ministerie van Landbouw Natuur en Voedselveiligheid (LNV) een Nederlands paviljoen op deze beurs. 
 

Lees

Evenement | Eventleveranciers

Bar Rouge

Restaurant, bar en nachtclub

Mendoza Containers 

Altijd een unit voor jou

High Profile Events BV

Nieuwemeerdijk 159
1171 NJ Badhoevedorp
T 088 8860 100
M redactie@events.nl

uitschrijven | email wijzigen