Copy

Pride Week: Celebrating Diversity!

Indien u de nieuwsbrief niet volledig te zien krijgt, klik dan hier.
 

EventFlash Week 31

De wekelijkse nieuwsbrief voor de evenementenbranche

 

Maak kennis met TeamNL Tokyo Expo!

 

Terwijl de olympische medailles binnenrollen, staat ook Hotel Papendal helemaal in het teken van de olympische sferen. Met de TeamNL Tokyo Expo biedt Papendal - in nauwe samenwerking met het Ministerie van Buitenlandse zaken, RVO en het Nederlands consulaat in Japan - Nederlandse organisaties een bijzonder indrukwekkend vormgegeven digitaal platform om op een innovatieve wijze het verschil te maken en de relaties met Japan te versterken.

Lees verder

Hybride en online | Locaties

 

De Leukste Huiskamer, de leukste experience

In 2019 kreeg XSAGA de opdracht van de gemeente Amsterdam om voor Euro2020 een uniek evenement te organiseren voor de supporters die geen kaartje voor het stadion hadden weten te bemachtigen. XSAGA greep deze creatieve uitdaging met beide handen aan. 

Lees verder
 

Evenementenbureau

 

Prideboten.nl gaat vol voor vernieuwing

Na 10 succesvolle jaren geeft de voormalige eigenaar het stokje over aan een nieuwe generatie en gaat Gayprideboot.nl met nieuwe eigenaren onder de naam Prideboten.nl verder. De vernieuwde bedrijfsstructuur belooft opdrachtgevers een nog sterkere toekomst !

Lees verder
 

Evenementenbureau

 

#Komkommer-column: Snelle verandering is echt mogelijk

Tijdens de zomer lees je een reeks inspirerende columns van vak-genoten. Presentator en dag-voorzitter Rens de Jong richt zich op echte verhalen die bijdragen aan je merk.

Column
 

Sprekers

 

ID&T zet kort geding eendaagse evenementen niet door

Het kort geding over eendaagse evenementen van ID&T gaat niet door. De festivalorganisator wilde op kortere termijn, voor 13 augustus, meer duidelijkheid over de toekomst van de evenementenbranche. 

Lees verder
 

Wet- en regelgeving

 

Event Centre Vinkeveen

 

Business meets Pleasure

 

Van der Kroft Rental

 

Herkenbaar beter
Altijd persoonlijk

High Profile Events BV

Nieuwemeerdijk 159
1171 NJ Badhoevedorp
T 088 8860 100
M redactie@events.nl

 

uitschrijven | email wijzigen