Fontos tavaszi szakmai rendezvények, melyekről nem szabad lemaradni:
Megtekintés a böngészőben

Önt is várjuk!

Idén tavasszal igazán igényes és tartalmas szakmai rendezvényeken vehetünk rész, melyeken kiállítóként és előadóként a Kertcenter csapata is részt vesz:

Időpont: Szeged, 2017. március 09-10. Helyszín: Hunguest Hotel Forrás Szeged. A konferencia fővédnöke: Dr. Feldman Zsolt, agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár, Földművelésügyi Minisztérium. Jelentkezés: www.zsendules.hu . A Kertcenter saját Haifa standdal és Haifa - Precíziós Tápanyagutánpótlás címmel érdekes előadással készül a rendezvényre
Szatymazi Barackvirág Nap és Metszési Bemutató. Március 8. Szatymazi Dankó Pista Művelődési Ház. A rendezvény főtámogatója a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. Jelentkezés , a Kertcenter saját Haifa standdal készül a rendezvényre.
Gyümölcstermesztők Tavaszi Továbbképzése. Dátum: 2017 március 16-17. Helyszín: a tatárszentgyörgyi Sarlóspuszta Club Hotel Superior. Jelentkezés. A Kertcenter saját standdal, K.U.L.T. gépbemutatóval és érdekes, a gyomirtószermentes soraljművelés lehetőségeiről szóló előadással készül a rendezvényre. (A részletes program a meghívó és az on-line jelentkezési lap pár nap múlva elérhető lesz a TészÉsz honlapjáról is.)
Találkozzunk idén is!
Köszöntsük együtt az új tavaszt és építsük együtt a magyar kertészeti kultúra sikerességét.
Copyright © 2017 Kertcenter Kft.,
Minden jog fentartva. Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek.Elnézést ha levelünkkel zavartuk!
Igény esetén itt tud leíratkozni, vagy megváltozatni a  beállításait:
leíratkozás vagy személyes beállítok megváltoztatása

 


This email was sent to <<Email Cím>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kertcenter Kft. · Rákóczi u. 16. · E-mail: info@kertcenter.com, Mobil: 06 20 311 38 05 · Felsőpakony, Pest 2363 · Hungary

Email Marketing Powered by Mailchimp