Copy
Mysterieuze nieuwsbrief januari 2017
View this email in your browser

Mystery on Stage 2017

Toekomstmakers voor onderwijs gezocht

Heb jij een innovatief idee dat onderwijs beter maakt? Zoek jij een podium om je project te tonen? Wil je in dialoog gaan met denkers en doeners?

Mystery on Stage biedt je de kans om je innovatie voor onderwijs verder uit te klaren. We leren je technieken om te pitchen voor een ondersteunend en enthousiast publiek.
 

Goesting gekregen?
Inschrijven vóór 1 maart 2017 via deze link of meer informatie op onze website.Hou je agenda vrij op 19/04/2017 van 14 tot 22 uur.

Voel je meer voor de rol van ondersteunend en enthousiast publiek?
Zet alvast deze datum in je agenda: 
Woensdag 19/04/2017 van 18 tot 22 uur
@ De Studio in Antwerpen

Meer info over de toekomstmakers en de inschrijvingen voor het publiek volgt later.

Last call | Subsidies experimenteren in het onderwijs 
Kriebelt het bij jou ook om te vernieuwen? Experimenteerde je al met vernieuwende ideeën? Heb je een concreet idee dat je zou willen uitvoeren?  Bekijk dan zeker onze oproep ‘Experimenteren voor het leren van de toekomst’ en dien een kandidaatsdossier in vóór 30 januari 2017. Ook jij maakt kans op een financiële ondersteuning tot 10.000 euro van de Koning Boudewijnstichting.
 

We wensen je een mysterieus nieuw jaar!

Een nieuw jaar, tijd om voornemens uit te spreken. Na een jaar van werken op de achtergrond wil het Mysterie van Onderwijs uitbreken!

We zijn een beweging waarin iedereen een plaats heeft die een actieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van ons onderwijs. We zijn ervan overtuigd dat 2017 het jaar zal worden waarin Vlaanderen zal zien hoe groot de innovatiekracht is van ons onderwijs.

Dan hebben we het niet over het lange wachten op de hervorming van het (secundair) onderwijs. We hebben het wel over de vele duizenden initiatieven van de afgelopen jaren waarin leerkrachten, ouders, directeurs, bestuurders en ondersteuners blijven zoeken naar steedse betere manieren om elk kind het onderwijs te geven dat ze verdienen.

Ook in 2017 wil het Mysterie van Onderwijs dergelijke initiatieven een podium geven. Maar we gaan verder. Samen met andere onderwijssupporters  lanceren we Veranderwijs.nu. Een sterk partnerschap dat krachten bundelt om diegenen die zich elke dag inzetten in en voor het onderwijs een serieuze boost te geven. Wie snel is, kan nog genieten van een projectoproep om vernieuwende initiatieven
financieel te ondersteunen.

2017 is jouw jaar!

Bert Smits, 
Voorzitter Mysterie van Onderwijs

Ik wil ook graag lid worden van het Mysterie van Onderwijs!
Save the date!

Dinsdag 7 februari 2017
Exclusieve Ledenavond met Stijn Dhert
Sustainable Development Goals in het onderwijs

(Enkel voor leden van het Mysterie van Onderwijs. Geen nood, ook jij kan lid worden!)
Copyright © 2017 Mysterie van Onderwijs, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp