Copy
Mysterieuze nieuwsbrief november 2016
View this email in your browser

Oproep aan onderwijsvernieuwers!


Achter de schermen werkte het Mysterie van Onderwijs mee aan een nieuwe oproep van Veranderwijs.nu.

Kriebelt het bij jou ook om te vernieuwen? Experimenteerde je al met vernieuwende ideeën? Heb je een concreet idee dat je zou willen uitvoeren? Of wil je een aanpak uit het buitenland vertalen naar Vlaanderen? Bekijk dan zeker onze oproep ‘Experimenteren voor het leren van de toekomst’ en dien een kandidaatsdossier in vóór 30 januari 2017. Jouw organisatie of feitelijke vereniging maakt kans op een financiële ondersteuning tot 10.000 euro van de Koning Boudewijnstichting.

Mysterieuze groeten,
Het Mysterie van Onderwijs

Check onze facebook pagina voor onderwijsnieuwtjes uit de hele wereld.
Wij zijn alvast fan van deze coole leraar!
Mysterieuze visie

Ook wij staan niet stil. Vandaar dat hetgeen waar wij voor staan ook steeds in evolutie is. Lees er dan zeker de laatste versie van onze visie op na. Zo ben ook jij weer helemaal mee.

 
Mystery Night 2016

Op 21 oktober kwamen mysterieuze nieuwsgrierigen samen om de activiteiten van het Mysterie van Onderwijs in 2017 mee vorm te geven. Het werd een vurige, inspirerende avond. Lees er alles over op onze website.

Brandt er in jou ook een mysterieus vuur? Wil je meewerken aan activiteiten van het Mysterie van Onderwijs? Mail ons en wordt ook mysterieuze vrijwilliger.
Copyright © 2016 Mysterie van Onderwijs, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp