Copy
Læs nyhedsbrevet i din browser

Kære *|HTML:FNAME|*

Savner du overblik og hjælp til dit foreningsarbejde? Det forstår vi godt. Frivilligcenter Nyborg giver jer gode råd til foreningsarbejdet med foreningshåndbogen. Heri er der tips til, hvad I kan overveje og hvilke faldgruber, I skal passe på, når I planlægger og gennemfører forskellige frivillige aktiviteter, når I kommunikerer, når I skal finde frivillige og når I drifter jeres forening. 

Få foreningshåndbogen her

Frivilligcenteret flytter ud af Bastionen

Foreningerne uden for Nyborg får nu flere muligheder for at hente hjælp og vejledning omkring det frivillige arbejde. To dage om måneden kan Frivilligcenteret frem over træffes i henholdsvis Ørbæk Midtpunkt og Ullerslev Kultur- og Idrætscenter.

Invitation: Vær med til planlægningen

Hvad skal vi lave den 29. september 2017 i Nyborg kommune for at sætte fokus på og hylde alle os i det frivillige liv? Det er det spørgsmål, vi vil stille alle jer der ønsker at få indflydelse på årets Frivillige Fredag. Ved du ikke hvad Frivillig Fredag er, og om du og din forening/gruppe skal deltage, så kom og få en snak med os til det første planlægningsmøde den 20. juni.
Hent invitationen til planlægningsmødet her

Ny foreningskonsulent i frivilligcenteret

I får nu endnu flere muligheder for at hente hjælp og vejledning omkring det frivillige arbejde. Som lovet på generalforsamlingen er der blevet ansat en midlertidig medarbejder i Frivilligcentret. Signe Pejstrup vil de næste fire måneder være din foreningskonsulent.

Lær Signe at kende her

Set og hørt i Nyborg

Patientforeninger har fået tildelt et fælles hus, hvor de kan lægge deres aktiviteter og samarbejde om at væretage patienters interesse i Nyborg kommune.
Danmark spiser sammen blev en stor succes, hvor mange foreninger var sammen om at løfte fællesspisning for lidt over 600 personer på Hotel Nyborg Strand.
Røde Kors Nyborg/Ullerslev har nu for 3. år i træk været med i SMID TØJET-kampagnen. Fik du ikke smidt tøjet? Røde Kors tager altid imod det du ikke bruger.
Village Ballet flytter til Nyborg som en del af Nyborg Bibliotek og på søndag kan du lade dig inspirere af den smukke kunstform, når der er sommerballet i Bastionen. 
Få jeres historier med i vores nyhedsbrev
Du modtager denne e-mail fordi du har ønsket at følge med i nyheder om frivilligheden i Nyborg.

Vil du ikke længere modtage vores nyhedsbrev? Fortæl os meget gerne, hvordan de kan forbedres på info@frivilligcenter-nyborg.dk - og ellers kan du afmelde dig.


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Frivilligcenter Nyborg · Kgs. Bastionsvej 2 · Nyborg 5800 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp