Copy
#koko17
Mail niet leesbaar? Kijk hier

Dag Koko's!


Eerst en vooral willen we iedereen een gelukkig en een gezond 2017 wensen. Gezondheid is dit jaar het thema van Kokopelli Festival. Hopelijk kunnen we jullie daar een handje meehelpen, maar daarover lees je straks meer.

2 dagen festival plezier in mei

Na 10 jaar Kokopelli Festival experimenteren we dit jaar met een tweedaagse formule. Een festival volledig op vrijwilligers organiseren is immers geen sinecure. Daarom zijn we blij dat we met Kokopelli Festival elk jaar opnieuw kunnen rekenen op meer dan 70 vrijwilligers. Wil je deze medewerkers graag bezig zien? Noteer dan alvast 20 en 21 mei in je agenda!

Langs deze weg zouden we graag Lore Degrande, Jens Bultynck, Tom De Buyck en Tino Hellebuck, die dit jaar uit de kern stapten, nogmaals bedanken voor hun inzet.

De huidige kern bestaat uit: Tineke Codron, Lore Coucke, Els Decavele, Tom Dupont, Ole Duyvejonck, Vincent Geers, Christ Hellebuck, Stef Masschelein, Ward Saver, Karel Serruys, Jelle Stragier en Arne Vanhauwaert.

Gezondheid als nieuw thema.

Voor het elfde jaar op rij geeft Kokopelli een feestelijke invulling aan de vele culturen in onze wereld. We klinken op elkaars gezondheid, zeggen het als iemand niest en we wensen elkaar met nieuwjaar een goede gezondheid. We vinden onze gezondheid belangrijk, zowel de lichamelijke als de geestelijke gezondheid.


Hoe zit dat in andere delen van de wereld? Vinden ze gezondheid ook zo belangrijk? Doen ze ook aan wellness en heeft iedereen toegang tot betaalbare gezondheidszorg? Is een sjamaan of medicijnman te vergelijken met een huisarts? Wat is het verschil tussen een zweethut bij de indianen en een sauna in onze wellnesscentra?
 

Dit jaar gaat Kokopelli voor een gezonde geest in een gezond lichaam.
 

Santé, en hou alvast onze website en Facebookpagina in de gaten. Binnenkort maken we de eerste bands bekend!

Tentoonstelling portretten nieuwe Gullegemnaren


Verder willen we jullie nogmaals attent maken dat de tentoonstelling met portretten van nieuwe Gullegemnaren nog steeds gratis te bezichtigen is in Het Gulle Heem (Gulleheemlaan 20, Gullegem). Een bezoek brengen aan de tentoonstelling kan nog tot maandag 16 januari.
Copyright © 2017 Kokopelli vzw, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp