Copy
#koko17
Mail niet leesbaar? Kijk hier

Ons festivalterrein is alvast klaar, Mellow MoodKumpania AlgazarraOrkesta MendozaVaudou Game en nog zoveel meer zijn er ook klaar voor! En jullie?

Vanavond starten we met een spetterende party op ons terrein, voor slechts €5 (aan de deur) dans je de hele avond op de beste wereldmuziek hitjes. Heb je een weekendticket dan is deze avond inbegrepen in je ticket.

Overnachten na Kokopelli?
Onze camping is open van vrijdag 16u tot maandag 10u, liever in luxe overnachten? Op de site kan je in samenwerking met ibis Kortrijk Centrum, een hotelkamer boeken.

Samen reizen naar Kokopelli World Festival?
Vraag hulp of bied een plaats aan in ons KOKOcarPoELLI facebook event.

Drugs en verboden voorwerpen neem je niet mee. Ook rugzakken kan je beter thuis laten om lange wachttijden aan de ingang te voorkomen. 

Tickets zijn nog te koop op de website (www.kokopelli.be) tot vrijdag 19 mei 16u.

Puzzel je ideale timetable


Op onze website vind je nu de een handige timetable om je persoonlijk Kokopelli schema te plannen.

 

Bos! Festival

Ontdek op 24 juni de magie van Bos!: een nieuwkomer in het festivallandschap en meteen al een buitenbeentje. Bos! neemt je mee op een mystieke trip van licht naar donker. Het programma? Unpluggend en eclectisch. Bos! sloopt de muren van het muzikale hokjesdenken: Echo Collective speelt Radiohead… Colin van Amenra speelt samen met Bert van Goose... Vier vrouwen spelen met de nummers van Serge Gainsbourg… Stef Kamil Carlens speelt solo en Bl!ndman [drums] speelt Steve Reich…

Bos! is gezelligheid, Bos! is ontdekking, Bos! is helemaal Wilde Westen.

Het volledige programma op www.bosfestival.be
Copyright © 2017 Kokopelli vzw, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp