Copy

26 April? Wij kids gaan gewoon door!
nieuwsbrief 1 jaargang 2018


Hallooo Kids4Maluku supporters,

Vorige week was het 25 april, voor heel veel Molukkers een super bijzondere dag en voor mij zeker. De proclamatie van de RMS, de viering/herdenking ervan in Apeldoorn, is natuurlijk iets groots maar de laatste vijf jaar is daar voor mij nog iets bijgekomen.

25 april is voor mij namelijk dé start van een nieuw seizoen met Kids4Maluku. In de aanloop zijn we er al druk mee bezig. Mam, pap wat doen we met de presentatie? Wat moet ik vertellen, wat is leuk, hebben we nieuws uit Maluku? Mennn past het wel in 15 minuten? Is de stand al geregeld, flyers, t-shirts? Staan we wel op het programma... organisatie waarom horen we niks... HELLUPPP!!!

Gelukkig is het niet alleen maar stress want deze dag zie ik namelijk ook mijn vrienden van Kids4Maluku. De presentatie, altijd spannend maar ook heel leuk en daarna ook altijd de reacties van het publiek, van u! Echt heel leuk... en dan is het ineens 26 april. Voor veel mensen een dag om na te genieten of bij te komen om daarna vooruit kijken naar volgend jaar. Voor ons kids... mooi niet! Waar de meesten stoppen gaan wij kids door! Wij vertellen het verhaal van Maluku verder als wij op zoek gaan naar sponsors, naar andere kids, als we trainen en uiteindelijk de avondvierdaagse, hardloopwedstrijd lopen en/of een andere sportprestatie neerzetten.

Op deze manier zet ieder kind van Kids4Maluku zich in voor Maluku. De eerste kids die in actie komen zijn Moana Kuhuwael (Maarssen) en Chevayo & Nazário Maätita (Hoogkerk) van 14 t/m 17 mei lopen zij de avondvierdaagse. Support hen! Aanmoedigen langs de route is altijd leuk. U kunt er niet bij zijn? Een berichtje via email, instagram en/of twitter komt ook altijd aan! Sponsoren zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn en kan via

IBAN NL60 ABNA 0510 6748 95
op naam van Kids4Maluku onder vermelding van sponsorbijdrage 2018. Wilt u één van de kids in het bijzonder sponsoren vermeld dan zijn/haar naam (belangrijk voor de te verdienen Next Generation  Awards) 

volg ons via de website, instagram, twitter en youtube en gebruik #Kids4Maluku en #FreeMaluku in uw posts


Liefs,


 
AVONDVIERDAAGSE 14-17 MEI

De avondvierdaagsen gaan weer van start. De eerste Kids starten op 14 mei in Maarssen en Hoogkerk […]
Agenda
GEZOCHT SPORTIEVE KIDS

Wilt uw (klein)kind meedoen met Kids4Maluku? Mail  naar info@kids4maluku.com[…]
Doe mee
BEKIJK ONZE PRESENTATIE

Met onze presentatie en acties willen wij een inspiratie zijn voor Molukkers in  Nederland en op [...]
Youtube
Share
Tweet
Forward
Share
Copyright © 2018 Kids4Maluku, All rights reserved.


Our mailing address is:
info@kids4maluku.com
kids4maluku.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp