Copy

Nog 2 dagen tot het defilé in Zwolle
nieuwsbrief 3 jaargang 2018


Hi Kids4Maluku supporters,

de avondvierdaagse is voor mij nu ook begonnen, we zijn al halverwege zelfs. Dit is mijn dagboekje:

Maandag 4 juni dag 1 (9,7km in 2u 16m):
Voor mij is het nu de derde keer dat ik de 10km loop. We hebben tussendoor ook nog andere wandeltochten van 5 - 15km gedaan maar dat was toch alweer een tijdje geleden. Ik ben dus toch wel een beetje benieuwd hoe zwaar het gaat worden. Het weer was in ieder geval perfect. Beetje bewolkt rond de 20C en een heel klein beetje wind. De route ging dit keer door Stadshagen en Westenholte. De meeste kinderen van school lopen dit jaar voor het eerst de 10km en dat merkte je wel 😄 Na 2km begonnen de eersten al: Zijn we er al? Hoe ver nog? Zóóó lang nog?!?! Maar we hadden natuurlijk ook wel heel veel lol onderweg hoor. Net toen we met z'n allen weer een beetje door konden lopen, liepen we bijna onze rustpunt voorbij. We waren al bijna bij de finish dus we hadden er niet meer op gerekend. Ranja en een appeltje voor de dorst toch een leuke verrassing zo op het einde. Er was trouwens nog een verrassing vandaag. Mijn klasgenootje Karin en haar zusje Esther hebben zich ook aangemeld voor Kids4Maluku. Karin en ik zitten al sinds de peuterspeelzaal bij elkaar in de klas en Esther zit 2 groepen lager. Dus we kennen elkaar al hééél lang. De eerste dag was dus een dag met leuke verrassingen en het wandelen ging goed. Op het laatst wel een beetje zere voeten maar gelukkig geen blaren.

Dinsdag 5 juni dag 2 (10,4km in 2u 16m):
Vandaag was het startpunt bij het PEC stadion. Lekker dichtbij dus vandaag met de fiets erheen. Of nou ja papa op fiets, ik bij mama achterop de scooter! Het begon meteen gezellig. We hadden met onze vaste groepje afgesproken en gingen samen richting het stadion. Karin en Esther kwamen niet veel later. Ik had Kids4Maluku shirts voor ze meegenomen dus eerst Selfie-Time 😄 met z'n 3tjes. Oh ja btw foto's etc kun je via Kids4Maluku insta en twitter volgen maar ook via de social media wall op de website. Anyway vandaag was het 25C zon scheen wel lekker maar om 10km te lopen was het wel erg warm. En zo begon het "feestje". We waren net een paar honderd meter onderweg toen de weilanden begonnen. Bijna heel de route lang alleen maar pollennnnnnnn!!! Tussen het neus snuiten (4 pakjes zakdoeken vol gesnoten!) en niezen door toch nog wat lol gehad en papa en mama vonden het vooral goed dat ik toch nog snel door bleef lopen. Een tegenvaller... dit keer geen rustpunt. Na de verrassing van gisteren dachten we vandaag ook wel lekker ranja te krijgen met dit warme weer. Helaas! Het was vandaag dus best een zware dag, maar gelukkig eindigde de dag zóóó leuk dat ik alle tegenvallers alweer heel snel was vergeten. Toen ik thuis kwam vond ik namelijk een envelop in de brievenbus. Een briefje voor mij: Succes met de avondvierdaagse met €10 erbij. Het kwam van de buren van een blok verder. Toen ik 5 jaar geleden met Kids4Maluku begon waren zij een van de eerste sponsors. Sindsdien sponsoren zij mij elk jaar. Ze willen anoniem blijven dus ik kan hun namen niet noemen, maar BEDANKT!!

Woensdag 6 juni dag 3 (rustdag... maar niet helemaal):
In Zwolle duurt de avondvierdaagse van maandag t/m vrijdag. Dat betekent dat je ook een rustdag mag nemen. Voor onze school was dat dus vandaag. Dat kwam goed uit. Rusten is wel lekker... alleen ik ging niet rusten. In plaats van wandelen fietste ik om 17.30 naar de gym. Door de avondvierdaagse mis ik namelijk ook 4x kickbokstraining dus van mijn rustdag maakte ik lekker een trainingsdag.

Next:
Dus geen rust gepakt maar ik denk dat het wel gaat lukken. Donderdag nog 10km en dan vrijdag lopen we iets van 5km of zo want dan is het defilé. Ongeveer 8.000 wandelaars en een aantal fanfares lopen vrijdag door het centrum van Zwolle. Het is dan altijd erg druk en super gezellig langs de route. Aan het einde van het defilé lopen we langs het gemeentehuis waar de burgemeester alle wandelaars toezwaait.

Kom ook kijken! Vrijdag vanaf 19.30 naar het defilé in Zwolle, en zie Kids4Maluku in actie. we zijn niet te missen want we lopen met het Kids4Maluku bord en dat steekt boven ietdereen uit.

Oh ja bijna vergeten, laatste tussenstand... we lopen een beetje achter vergeleken met vorig jaar maar we doen ons best... kijk zelf maar

Liefs,


 
TUSSENSTAND

We lopen een beetje achter vergeleken met vorig jaar maar we doen ons best om het in te halen. Zie het overzicht hier […]
Tussenstand
SOCIAL MEDIA

Voor de mensen die niet op Twitter en Instagram actief zijn kunt u hier onze posts, foto's etc bekijken.  […]
Social Media Wall
AGENDA

Volgende week hebben we als laatste avondvierdaagse voor Kids4Maluku maar daarna staat er ook genoeg op de  [...]
Agenda
Share
Tweet
Forward
Share
Copyright © 2018 Kids4Maluku, All rights reserved.


Our mailing address is:
info@kids4maluku.com
kids4maluku.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp