Copy

Avondvierdaagsen in volle gang
nieuwsbrief 2 jaargang 2018


Hi Kids4Maluku supporter,

het avondvierdaagse seizoen 2018 is in volle gang. Inmiddels hebben de meesten van ons hem al uitgelopen. Het begon op 14 mei in Maarssen met Moana Kuhuwael en in Hoogkerk met Nazário & Chevayo Maätita. Zij trapten voor Kids4Maluku het seizoen af. Che & Naz hadden de 10km gelopen maar ze hadden 3 dagen later nog genoeg kracht over om met mij samen de Bubble Run in Zwolle te rennen 5km.

22 Mei was het in Apeldoorn/Beekbergen de beurt aan Cheymene Jada & Samuël Tuankotta. Zwolle ligt niet zo ver van Apeldoorn dus de laatste avond stond ik samen met mam & pap langs de route om ze aan te moedigen. Lees het dagboekje, het was echt een leuke avond geworden!

In de week van 29 mei liepen in Breda Indira Makatita en Néomy Hitipeuw en in Amsterdam liepen Chénaro & Charezo Molle. Het weer was de hele week niet best. In Breda ging de avondvierdaagse gewoon door maar het was erg afzien voor Indira begreep ik. In Amsterdam was het zo erg dat de 2 eerste dagen afgelast moesten worden.

Volgende week vanaf 12 juni gaat onze nieuwste en jongste deelnemer van start Queshayro Leiwakabessy (5) gaat in Vught lopen. Het wordt voor hem de eerste keer dat hij meedoet en hij heeft er al veel zin in. Vooral omdat hij met Kids4Maluku ook iets voor Maluku gaat doen. 

Deze week ben ik aan de beurt vanaf 4 juni loop ik in Zwolle de avondvierdaagse 10km. Hopelijk blijft het droog... maar zolang het niet afgelast wordt gaan wij gewoon door. Ik ga ook een dagboekje bijhouden en zal af en toe een nieuwsbrief rondsturen. Houdt ook instagram en twitter in de gaten.

Zoals u ziet doen we allemaal erg hard ons best om het verhaal van een bezet en onderdrukt Maluku door te vertellen. In samenwerking met andere organisaties werkt Kids4Maluku eraan om de situatie op Maluku internationaal onder de aandacht te brengen. Daarnaast bieden we ondersteuning aan de gewetensgevangenen en werken aan duurzame initiatieven om de leefomgeving op Maluku te verbeteren. De eerste €500 is nu binnen en langzaam maar zeker gaan we richting ons doel van €4500. Was u er nog niet aan toe gekomen om ook een bijdrage te geven? Het kan nog steeds hoor maak uw bijdrage over op IBAN NL60 ABNA 0510 6748 95 tnv Kids4Maluku ovv sponsoring en eventueel de naam van het kind dat u wilt sponsoren.

U kunt ons natuurlijk ook supporten door ons aan te moedigen langs de route of door met ons mee te doen. Houdt de agenda in de gaten om te zien waar we wanneer zijn en als u zelf een leuk idee heeft laat het ons vooral weten.


Veel leesplezier, liefs,


 
OVERZICHT DONATIES

Doneren kan door een bijdrage over te maken op IBAN NL60 ABNA 0510 6748 95 tnv Kids4Maluku ovv […]
Donaties
2E PINKSTERDAG 5KM RENNEN DOOR DE BUBBELS

De avond4daagse lopen alle kids in hun eigen omgeving met hun eigen school. […]
Bubble Run
DAGBOEKJE A4D APELDOORN 2018

Dit is het avondvierdaagse dagboekje van Cheymene Jada & Samuël Tuankotta [...]

Dagboekje A4D
Share
Tweet
Forward
Share
Copyright © 2018 Kids4Maluku, All rights reserved.


Our mailing address is:
info@kids4maluku.com
kids4maluku.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp