Copy
de kids

Een kerstgroet van Kids4Maluku


Hallo nieuwe sponsors, trouwe sponsors en bijna sponsors. We zijn bijna aan het einde van het jaar dus de hoogste tijd om u te vertellen waar we allemaal heel hard aan gewerkt hebben. Het was een heel leuk jaar voor Kids4Maluku. Er zijn zoveel leuke dingen gebeurd waardoor we alles nu een beetje anders doen dan de afgelopen jaren.

Wat hetzelfde is gebleven is dat we nog altijd zoveel mogelijk geld ophalen tijdens de avondvierdaagse voor Maluku. Wat veranderd is, is dat we nu ook aan andere wandeltochten meedoen. Aan de avondvierdaagse doen vooral kinderen van de basisschool mee. Met de andere wandeltochten wordt het ook makkelijker voor de grotere kinderen en/of volwassenen om mee te doen. En het is gewoon ook superleuk om samen als een groep te wandelen! Lees bijvoorbeeld de blog over de Airborne wandeltocht.

Dit jaar hebben we Kids4Maluku meerdere keren kunnen promoten tijdens verschillende evenementen. Daardoor kregen we nieuwe sponsors, deelnemers én mensen die Kids4Maluku graag op andere manieren willen helpen. Zonder hulp hadden we bijvoorbeeld nooit zo'n mooie website kunnen krijgen. De nieuwsbrief wordt nu ook verbeterd en heel veel mensen maken reclame voor ons. Dit jaar hebben we voor het eerst een streefbedrag bepaald, namelijk 6000 euro. De teller is nu blijven steken op 3669,75 euro. Het doel zullen we dit jaar dus niet halen maar toch zijn we super trots! Het is namelijk wel een nieuw recordbedrag. Dus iedereen bedankt voor uw sponsorbijdrage, hulp en vertrouwen.

Het grootste compliment gaat natuurlijk naar de kinderen die met mij mee hebben gedaan. Samen laten we zien dat wij, Kids, iets kunnen betekenen, voor Maluku. We hebben een recordbedrag aan geld ingezameld, we maken de mensen om ons heen bewust van de situatie op Maluku en dat alles doen we samen. Ik was bij de Maluku College Tour geweest in Elst. Daar werd gevraagd of er nog wel eenheid is binnen de Molukse gemeenschap, en hoe is dat over 10 jaar? Als we met zijn allen er voor zorgen dat Kids4Maluku groeit hoeft niemand zich hierover zorgen te maken!

We gaan nu eerst lekker kerst en nieuwjaar vieren, maar Maluku vergeten we natuurlijk niet. Voor 2017 hebben we namelijk al nieuwe plannen gemaakt om met Kids4Maluku nog meer te doen voor Maluku.

Nogmaals bedankt voor uw support en we hopen dat we in 2017 ook weer op uw steun kunnen rekenen. Vergeet niet om ook even op de plaatjes te klikken voor de leuke verhalen en andere informatie over Kids4Maluku.
 

Liefs,

Meedoen
Kids4Maluku Agenda
Copyright © 2016 Kids4Maluku, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@kids4maluku.com

website:
kids4maluku.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kids4Maluku · - · -, - - · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp