Copy
View this email in your browser
Kerstgroet
Om 2020 met een positieve noot af te sluiten, delen wij graag wat complimenten uit. Wat heeft iedereen hard gewerkt dit jaar! De groei en ontwikkeling die jouw leerlingen doormaakten. Of de flexibiliteit waarover jij als docent of leerkracht beschikt, het zijn maar een paar voorbeelden. Kijk snel in onderstaande eindejaarsvideo hoe wij jou waarderen. Veel leesplezier en een goede afsluiting van het jaar gewenst! 
 
Hartelijke groeten van Ida, Erwin, Juanita, Juliette en Annebel.
In de video hoorde je het al. Je krijgt een klein cadeautje van ons! Klik op de button om jouw set groeikaarten te downloaden. 
GROEIKAARTEN ONTVANGEN

GWK ACTUEEL 

JLE Subsidie-aanbod
Als je Jong Leren Eten subsidie ter beschikking hebt, kun je tot 15 december beslissen wat je met de subsidie gaat doen. Wij maken het je extra makkelijk en hebben het 'Dat smaakt naar meer '-aanbod ontwikkeld. We helpen je om met de subsidie 
als startbudget te beginnen met structureel voedselonderwijs, zonder te stapelen op bestaande lesstof. Nieuwsgierig? Ga dan snel naar onze website of bekijk deze video

Subsidie Schoolkracht
Schoolkracht is een nieuwe subsidieregeling van de overheid.
Deze subsidieregeling wil schoolleiders en leraren ondersteunen met hun schoolontwikkeling, zodat scholen lerende, professionele organisaties worden én blijven en duurzame schoolontwikkeling in het funderend onderwijs wordt versterkt. Voor scholen die d.m.v. deze regeling de implementatie van GrowWizzKid willen bekostigen via een schooltraject, bieden we onze hulp aan.

Wij ondersteunen je graag met het schrijven van het plan en aanvragen van de subsidie. Dit doen we uiteraard met een no cure, no pay garantie.
ONDERSTEUNING SCHOOLKRACHT
GrowWizzKid voldoet aan Leerplankader voeding!
GrowWizzKid is een geschikt lesprogramma voor structurele verankering van voedingseducatie in het schoolbeleid. Dat bevestigt het Voedingscentrum na objectief onderzoek van de online leeromgeving voor primair onderwijs. Hiermee heeft GrowWizzKid in 2020 een 2e objectieve beoordeling ontvangen op het onderdeel voedseleducatie van de lesmethode. 

Lees verder op de website.
Aeres genomineerd Impactprijs groen onderwijs 2020
Aeres Almere is in de categorie VMBO genomineerd voor de Impactprijs. Met het project '
Duurzame en Gezonde Eetomgeving' maakten zij indruk op de vakjury. GrowWizzKid's teeltsysteem is gebruikt als duurzame en innovatieve invulling van het project. Dat maakt het dus extra leuk!
Gratis webinars
In 2021 starten we met een nieuwe reeks webinars over een structurele aanpak voor een gezonde en duurzame schoolomgeving. De data hiervoor staan al vast:
  • Maandag 11 januari | 15:30 uur | VO
  • Dinsdag 12 januari | 15:30 uur | PO
  • Donderdag 14 januari | 15:30 | SO (PO/VO)
Werk je voor een gemeente of een instantie als GGD of Gezonde School? Dan organiseren we speciaal voor jou een webinar om 16 februari. Uiteraard ben je ook van harte welkom op de andere data. 
 
Een webinar op maat voor jouw collega's, vakgroep of bestuur? Dat is natuurlijk ook mogelijk.
Nu inschrijven
GWK Online
Duurzaam artikel
Op www.duurzaamheid.nl verscheen op 10 december een gaaf artikel over GrowWizzKid. Het gaat wat dieper in op de achtergrond van het ontstaan van GrowWizzKid en wat hebben wij nou precies met duurzaamheid? Dit is een thema waaraan wij veel waarde hechten. Duurzaam leren én leren over duurzaamheid zijn onmisbaar voor de toekomst. Daarom maakt GrowWizzKid een koppeling met de SDG's (Sustainable Development Goals) zodat leerkrachten en leerlingen bewustwording meekrijgen over het belang van de klimaatdoelen en een gezonde aarde. 

Lees hier verder.


GWK's quotes
In december delen we elke week een quote die representeert wie GrowWizzKid is en waar wij in geloven. We kunnen ten slotte allemaal wel een beetje positiviteit gebruiken in deze tijd. Mocht je ze nog niet hebben gezien, de eerste twee vind je hier! Je mag de quotes natuurlijk gebruiken en delen. Volg ons op social media voor de overige 'tegeltjes'. 
Facebook
Twitter
Website
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2020 GrowWizzKid, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
Email Marketing Powered by Mailchimp