Copy
Een warme maaltijd uit een warm hart
Bekijk de nieuwsbrief in je browser

Een warme maaltijd uit een warm hart

Vooral rond de feestdagen hoop je dat niemand wordt vergeten. Met GrowWizzKid stimuleren we het hele jaar door voedseleducatie te verbinden aan Burgerschap. De groep 6 leerlingen van de Willibrordusschool in Breukelen bereidden in dit kader heerlijke salades en groentensoep van hun zelfgekweekte groenten. Dat deden ze samen met en voor de bewoners van het nabije woonzorgcentrum. Op Montessorischool De Aquamarijn in Den Bosch verkochten de kleuters hun zelfgemaakte koolsoep op Goede Doelendag. Leerlingen leveren op die manier een waardevolle bijdrage aan de samenleving.

Ook wij willen ons stekje bijdragen en schenken een GrowWizzKid systeem aan een school in Kenia. Veredelaar en leverancier van stekmateriaal Florensis uit Hendrik-Ido-Ambacht heeft er een productielocatie en bood aan het transport te verzorgen. Zodra er een plekje vrij is in een container, gaat het systeem mee. Super fijn! Samen maken we de wereld een stukje mooier.

Samenwerking scholen Kenia-Nederland

Om het prototype van het GrowWizzKid binnenteeltsysteem een tweede leven te geven, doneren we het aan The Netherlands School Society. De school staat in Nairobi, vlakbij de Keniaanse productielocatie van Florensis. Anders dan de naam doet vermoeden, zijn hier onder de 80 leerlingen maar liefst 20 nationaliteiten vertegenwoordigd. In het kader van Internationalisering en Burgerschap brengen we de school in Kenia in verbinding met een school in Nederland. Maar eerst zorgen we dat de GrowWizzKid veilig op de plaats van bestemming aankomt. We hebben het systeem inmiddels klaargemaakt voor verzending. Wordt vervolgd!
2020 starten velen met goede voornemens en doelen. "Doelen" wordt het thema van de volgende nieuwsbrief. Wellicht dat onderstaande financiële middelen je kansen om doelen te bereiken vergroten:
Sterk Techniekonderwijs

GrowWizzKid in Project Sterk Techniekonderwijs 

In relatie tot project Sterk Techniekonderwijs zijn we met een aantal scholen al in gesprek. Met name de brug slaan tussen PO en VO is een argument om voor GrowWizzKid te kiezen. (Voedsel)innovatie, de zachte kanten van techniek belichten, moderne technologie... Allemaal argumenten om nog vóór de komende open dagen een uitdagend binnenteeltsysteem in je school te hebben staan. Mooi om te merken dat elke regio zijn eigen (integrale) aanpak heeft en dat wij op verschillende behoeftes kunnen inspelen. Weten hoe GrowWizzKid in jullie plan past? Neem contact voor een kennismakingsgesprek! Mail naar juanita@growwizzkid.nl 
logo Jong Leren Eten Subsidie

Jong Leren Eten Subsidie 

Is jouw school één van de gelukkige scholen die de subsidie toegekend hebben gekregen? Maak dan gebruik van ons totale lesaanbod. Maatwerk Moestuinieren, Onderzoekend leren met kiemgroenten, gastlessen, expertlessen of gebruik de bijdrage om het structurele totaal programma met binnenteeltsysteem aan te schaffen. Op www.growwizzkid.nl vind je alle informatie over de producten en leermiddelen.
Wil je hulp bij je keuze? Mail ons, info@growwizzkid.nl
GrowWizzKid Promo
Zo werkt GrowWizzKid op SBO Het Pluspunt in Oud-Beijerland.
Klik op de foto om de video te bekijken. 
GrowWizzKid in RTL4 programma
'Nederland heeft het!' Bekijk hier het fragment.
Twitter
Facebook
GrowWizzKid
Copyright © 2019 GrowWizzKid, All rights reserved.

GrowWizzKid is onderdeel van Gygga Innoventures BV
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Afmelden kan hier

Email Marketing Powered by Mailchimp