Copy
Kwaliteit voor de bouw herken je aan het KOMO-keurmerk

20-12-2018
Als ergens KOMO op staat, wat betekent dat dan?

Als ergens KOMO op staat, betekent dat: het product of bouwproces voldoet aan alle relevante kwaliteitseisen. Maar welke eisen zijn dat dan? Hoe stellen ze vast dat inderdaad aan die eisen wordt voldaan? En: waarin onderscheiden KOMO-gecertificeerde producten, bouwprocessen en diensten zich?

Lees meer
Waarom KiK het antwoord is op de Wet kwaliteitsborging bouw en infra
KOMO, leidend keurmerk in bouw en infra, heeft ook hét antwoord op de Wkb wet (Wet kwaliteitsborging voor het bouwen). Op verzoek van de markt en samen met een bouwbrede coalitie. Dat antwoord heet: KiK. KiK is een generiek kwaliteitsborgingssyteem, waarmee straks helemaal aan de nieuwe wetgeving kan worden voldaan. Maak kennis met KiK!
Lees meer
KOMO-kwaliteit herkennen? Gebruik de KOMO-keurmerkchecker
Zeker weten dat u de juiste keuze maakt als het gaat om producten en toepassingsprocessen in bouw en infra? Daarvoor is er de KOMO-keurmerkchecker. In iedere categorie vindt u direct alles met een KOMO-certificaat of -attest. Mét de bijbehorende leverancier(s). Dat is makkelijk!
Lees meer
Nieuw: het KOMO-innovatiecertificaat. Innovatief, snel en zeker.
Het KOMO-innovatiecertificaat is nieuw en speciaal in het leven geroepen om bouwinnovaties te stimuleren. Het biedt ondernemingen de gelegenheid om snel en zonder dat de concurrentie ‘meekijkt’ sterk vernieuwende producten of bouwprocessen aan te kunnen bieden onder KOMO-certificaat. Het eerste Innovatiecertificaat is op 3 september 2018 uitgereikt aan Infinity Repair.
Lees meer