Copy
Kwaliteit voor de bouw herken je aan het KOMO-keurmerk

23-10-2018
MY KOMO Bulletin
nieuwsbrief voor certificaat- en attesthouders - 2018 nr. 3
Export: KOMO-keurmerk in buitenland goed herkend
Wist u dat het KOMO-keurmerk op belangrijke deelmarkten in het buitenland als belangrijke kwaliteitsaanduiding wordt herkend? Zéker in Europa, maar ook ver daarbuiten. Daarom zijn er nu KOMO-certificaathouders actief in 48 landen wereldwijd. Dat blijkt uit een opgave van de certificatie-instellingen KIWA, SKH, SKG-IKOB en SGS Intron.
Lees meer
Alle KOMO-certificaathouders in Bouwbesluitonline én in STABU besteksystematiek
Alle KOMO BRL-en plus alle KOMO-certificaten zijn in de nabije toekomst rechtstreeks en gratis raadpleegbaar via zowel Bouwbesluitonline (ca. 60.000 bezoekers per maand) als de STABU besteksystematiek. Bij iedere BRL worden direct ook alle betreffende KOMO-certificaathouders vermeld. U dus ook!
Lees meer
Beschermde KOMO-certificatie van innovaties nu mogelijk
KOMO luistert naar de markt en komt met iets nieuws. Veel partijen hebben er om gevraagd: de innovatie BRL, gekoppeld aan het nieuwe KOMO-innovatiecertificaat. Daarmee kunt u, via een verkorte procedure, sterk vernieuwende producten en diensten leveren onder KOMO, zonder dat de concurrentie ‘meekijkt’. Het eerste KOMO-Innovatiecertificaat is op 3 september jl. uitgereikt aan Infinity Repair uit Waddinxveen.
Lees meer
Overtuig uw opdrachtgevers: hier is de nieuwe KOMO-film
Uw bedrijf heeft een of meer KOMO-certificaten. Maar… weten uw potentiële nieuwe opdrachtgevers dat? En weten ze hoe bijzonder u daarmee bent? Wél als u het nieuwe KOMO-filmpje op uw website zet. En er een verwijzing naar maakt in uw eigen e-mail nieuwsbrief en op social media.
Lees meer