Copy
Kwaliteit voor de bouw herken je aan het KOMO-keurmerk

26-06-2018
KOMO: 55 jaar jong én een nieuw gezicht!
In 2018 vieren we meer dan 55 jaar KOMO. Daarover later meer. Maar om te beginnen hebben we een intensieve make-over gedaan. Onze nieuwe website is daarvan het bewijs. KOMO is opgefrist, reloaded en klaar voor de toekomst. Een toekomst waarin vernieuwing, het stimuleren van innovaties én kansrijke marktinitiatieven centraal staan. En bouwkwaliteit voorop. Want daar gaat het allemaal om.
Lees meer
Waarom belangrijke opdrachtgevers om KOMO vragen
(en dat in de toekomst nog meer zullen doen)
De agrarische sector met haar specifieke vastgoedeisen. De GWW-sector, die voor maximale veiligheid gaat. Toparchitecten met bouwkwaliteit als prioriteit. En de serieuze doe-het-zelver, die alleen het allerbeste wil. KOMO biedt belangrijke marktpartijen zekerheid over kwaliteit. Staat het KOMO-keurmerk er op? Dan is de kwaliteit objectief gewaarborgd. Daarom vragen klanten om KOMO. Want voor de bouw en infra geldt: mét KOMO is kwaliteit een vaststaand feit.
Lees meer
Alles vinden met het KOMO-keurmerk. Snel en makkelijk!
Via de KOMO-keurmerk checker vindt u snel alle producten, bouwprocessen en diensten met het KOMO-keurmerk. U kunt ook zoeken op bedrijfsnaam, de naam van het certificaat of attest, of op de corresponderende Beoordelingsrichtlijn (BRL). Zo heeft u snel en gemakkelijk zekerheid over ‘kwaliteit zoals beloofd’. Want alles wat u vindt in de KOMO-keurmerk checker is gegarandeerd objectief en succesvol op kwaliteit getoetst.
Lees meer
Vijf goede redenen om zaken te doen met KOMO-certificaathouders
Opdrachtgevers van KOMO-certificaathouders doen zaken met bedrijven die voorop lopen. KOMO-certificaathouders investeren in duurzame kwaliteit. Aantoonbaar en zwart op wit. Jaar in, jaar uit. Daardoor leveren ze producten, bouwprocessen en diensten die zich beslissend onderscheiden van die van concurrenten zónder KOMO-certificaat. Op zichzelf al een sterk argument. Nóg vier goede redenen om als opdrachtgever zaken te doen met KOMO-certificaathou­ders?
Lees meer