Copy
Kwaliteit voor de bouw herken je aan het KOMO-keurmerk

10-07-2018
MIJN KOMO actueel
nieuwsbrief voor certificaat- en attesthouders
~text?txtsize=25&txt=640%C3%97260&w=640&h=260
‘Mijn KOMO’: steeds actueel geïnformeerd over attesten en certificaten
‘Mijn KOMO’ is het onderdeel van de KOMO-website dat exclusief toegankelijk is voor bedrijven die een of meer KOMO-certificaten en/of attest(en) bezitten. Ook certificatie-instellingen die licentienemer van KOMO zijn hebben toegang tot ‘Mijn KOMO’, evenals de leden van de KOMO kwaliteitscommissie. Via Mijn KOMO en de bijbehorende nieuwsbrief MIJN KOMO Actueel wordt u steeds up-to-date geïnformeerd.
Lees meer
Profiteert u al van het KOMO-keurmerk in het buitenland?
In veel landen geldt het KOMO-keurmerk als absoluut bewijs van kwaliteit, ook al is er geen formele relatie met de wetgeving van dat betreffende land. Op belangrijke deelmarkten in Europa, maar soms ook ver daarbuiten (bijvoorbeeld USA, Indonesië, Maleisië) heeft u, als KOMO-certificaathouder, een belangrijk streepje voor. Maakt u daar al gebruik van? 
Lees meer
Bereik snel meer dan 10.000 potentiële klanten met blogs. Heel gemakkelijk!
Meer dan 10.000 potentiële klanten te bereiken in één online communicatie-actie? Dat kan heel gemakkelijk via Mijn KOMO. Deze mogelijkheid staat alléén open voor houders van een KOMO-certificaat of –attest. En dus voor u!
Lees meer
BRL speciaal voor innovatieve producten en processen
KOMO luistert naar de markt en signaleert een behoefte aan een alternatieve borgingssystematiek, op maat gesneden voor innovatieve producten en processen. De ‘traditionele’ certificatie- of attesteringsmethodiek biedt daarvoor, vinden sommigen, niet altijd soelaas. Daarom hebben wij de zogenoemde iBRL (innovatie BRL) ontwikkeld: snel, vertrouwelijk en helemaal KOMO.
Read more