Copy
AlpenFlits! Jaargang 14, nummer 149, 2 juli 2021 Bekijk in je browser

AlpenFlits! Juli 2021
Veel nieuw aanbod in Tirol
 
Beste Oostenrijk geïnteresseerden, relaties en opdrachtgevers,

Voor een grote groep Nederlanders en Belgen is Oostenrijk Tirol en is Tirol Oostenrijk. Dat dit natuurlijk niet helemaal klopt, hebben wij de laatste jaren wel bewezen met ook prachtig aanbod in andere delen van Oostenrijk. Maar voor al die Tirol-liefhebbers hebben wij (eindelijk) weer een afwisselend aanbod in deze prachtige deelstaat. Daarom dit keer dan ook een speciale AlpenFlits! over ons nieuwe aanbod in Tirol.

Het zomerseizoen is in Oostenrijk inmiddels ook losgebarsten. Na maanden zonder toeristen is het land sinds enkele weken weer geopend. En dat is te merken; vanaf de eerste dag stroomden de wegen weer vol met buitenlandse kentekens. Gelukkig maar! Officieel geldt in Oostenrijk de 3G-regel (Genezen, getest of gevaccineerd), maar aan de grens wordt daarop niet (meer) gecontroleerd. Het gaat dan ook goed in Oostenrijk met nauwelijks nog nieuwe besmettingen.

In deze AlpenFlits! onder meer aandacht voor onze projecten in Sölden, Arlberg, Westendorf en het Pillerseetal. Tot snel in Oostenrijk,
 
Valentijn J.P. Hubers
Alpendreams

 
NIEUW! Kleinschalig project nabij skilift in Sölden
In het geliefde en wereldberoemde Sölden kunnen wij u dit luxe vakantieproject aanbieden. Het is niet alledaags dat een dergelijke mogelijkheid zich aandient. Toplocaties in internationaal gerenommeerde skigebieden zijn in Tirol nog zelden te koop. Dit kleinschalige project met slechts vijf appartementen is gelegen op een toplocatie net buiten het centrum en op nog geen minuut van de Gigijochbahn vandaan. Het eerste appartement is hier alweer verkocht.  Prijs vanaf netto: € 321.000,00
Vraag direct de brochure aan!
NIEUW! Ski in & Ski out Pillerseetal nabij Fieberbrunn
Deze zeer luxe en hoogwaardige afgewerkte appartementen bevinden zich direct aan het dalstation van het skigebied Pillersee-Buchensteinwand. Dit kleine, maar fijne familieskigebied ligt centraal in de Kitzbüheler Alpen op slechts een paar autominuten van Fieberbrunn. Het Pillerseetal is ongelofelijk mooi en staat dankzij de kristalheldere Pillersee garant voor een echte 4-seizoenen vakantiebestemming.  
Prijs vanaf netto: € 435.650,00
Vraag direct de brochure aan!
Vastgoedbubbel in Tirol?
Wij krijgen met regelmaat de vraag waarom de prijzen specifiek in Tirol zo hoog zijn. Zou er sprake kunnen zijn van een vastgoedbubbel? Het antwoord is nee, maar vooral de achtergrond daarbij is buitengewoon interessant. Wist u bijvoorbeeld dat Tirol slechts 12% bouwland heeft, inlcusief alles wat al gebouwd is? Lees meer.
WESTENDORF
COMING SOON!
Op een droomlocatie in het centrum van Westendorf krijgen wij binnenkort een nieuw, kleinschalig project in de verkoop. Een toplocatie! Nieuwsgierig? Meldt u nu alvast aan en wij zorgen dat u straks als eerste de informatie ontvangt.
Prijs vanaf: € 400.000,00
Aanmelden!
ARLBERG
DE LAATSTE!
Sankt Anton am Arlberg; een begrip in de wintersportwereld. En terecht! Weinig skigebieden wereldwijd kunnen toppen aan dit gebied. In het naastgelegen Pettneu am Arlberg kunnen wij u nog één appartement aanbieden. 
Prijs: € 520.000,00 
Meer informatie
SÖLDEN
NIEUW! TOPLOCATIE IN SÖLDEN
In het geliefde en wereldberoemde Sölden kunnen wij u dit riante chalet aanbieden. Het is niet alledaags dat een dergelijke mogelijkheid zich aandient. Vijf slaapkamers, vier badkamers en een riant uitzicht op de bergen! Ruim eigen gebruik.
Prijs: € 1.490.000,00
Meer informatie
KREISCHBERG
TOCH GEEN TIROL?
Natuurlijk is er meer dan alleen Tirol. Zoals bijvoorbeeld dit project aan de voet van het skigebied Kreischberg in de Steiermark. Andere regio, andere prijzen. Hier koop je echt nog een eigen, vrijstaand chalet. Anders, maar zeker niet minder mooi.
Prijs vanaf: € 555.000,00 
Meer informatie
Bekijk ons complete aanbod
Alpendreams nu ook op Instagram
Er zijn vaak zo veel mooie beelden van onze nieuwe en opgeleverde projecten, dat we die op Instagram met u gaan delen. Ook bouwupdates zullen we daar regelmatig in onze Story plaatsen. Kijkt u ook mee?
Instagram abonneren
TOT SLOT...

De volgende AlpenFlits! ontvangt u van ons over ongeveer een maand. Wij verheugen ons er op u binnenkort in Oostenrijk te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,
mede namens (v.l.n.r. op foto) Fleur, Bertil, Sylvia, Dirk, Marjolijn, Fransje en Robert

Valentijn J.P. Hubers

Facebook
Instagram
LinkedIn
Website
Copyright © 2021  Alpendreams BV, alle rechten voorbehouden.

U ontvangt deze e-mail omdat u in ons klantenbestand voorkomt of omdat u zich heeft opgegeven via onze website. Wilt u geen email-nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier