Copy
AlpenFlits! Jaargang 10, nummer 109, 26 september 2017 Bekijk in je browser
RENDEMENT  |   EXCLUSIVITEIT   |   ONTSPANNING  |  (SNEEUW)ZEKERHEID
Second Home beurzen Brussel en Utrecht

Beste Oostenrijk geïnteresseerden, relaties en opdrachtgevers,

Terwijl ik dit schrijf is het zondagochtend vroeg. Als ik van uit mijn kantoor naar beneden kijk is het dal bedekt met een dichte laag laaghangende wolken. Kijk ik omhoog, dan zie ik prachtige besneeuwde bergtoppen en gletsjers alsof de winter er al is. Rondom tonen de bladeren aan de bomen eerste voorzichtige herfsttinten. Wat een mooi moment om voor u nog deze AlpenFlits! te schrijven, want die moet er echt nog uit voordat ik straks in de auto stap naar Nederland voor de Second Home beurzen!
 
We hebben namelijk weer fantastisch (nieuw) aanbod, prachtige beursaanbiedingen en zelfs een provisievrij project dat wij u exclusief gaan presenteren. Naast onze Belgische collega Dirk van Damme zijn er ook nog nieuwe gezichten in het Alpendreams team te bewonderen!

 

Veel lees- en kijkplezier gewenst!
 
Robert P. Hubers
 Eigenaar Alpendreams
|UITNODIGING| KOMT U OOK NAAR DE BEURS?

Concreet op zoek of nog oriënterend? Geen probleem. Het team van Alpendreams staat u op de beurzen in Brussel en Utrecht weer graag te woord. Wij leggen u graag de meerwaarde van onze dienstverlening uit in combinatie met ons zeer ruime aanbod aan vakantiewoningen. 

Brussel: 29, 30 september & 1 oktober
Utrecht: 6, 7 & 8 oktober


Voor Brussel en Utrecht kunnen wij u tickets aanbieden. 

Reserveer een tijdstip:
Het kan druk zijn op de beurs. Zeker zijn van gesprekstijd en onze stand bezoeken op een tijdstip dat het u uitkomt? Dat kan! U kunt een afspraak maken via info@alpendreams.eu
ONZE BELGISCHE COLLEGA DIRK
Speciaal voor onze Belgische klanten versterkt Dirk Van Damme sinds begin dit jaar ons team. Ook hij is uiteraard bij de beurzen aanwezig en verheugt zich er op u te woord te kunnen staan. Dirk, je bent een echte aanwinst voor ons als Nederlanders!
BIJZONDER: VEELZIJDIG PAND IN OETZ IN TIROL

Niet vaak kunnen wij zoiets moois in Tirol aanbieden. Een beetje trots zijn wij dan ook wel op dit hele bijzondere huis in het centrum van het sfeervolle Oetz. Dit huis dateert uit ca. 1650 en biedt prachtige details, zoals historische fresco's, gewelven en oude plafondlijsten.  

Het gebouw is uitstekend onderhouden en prachtig opgeknapt door de huidige eigenaren. In het huis bevinden zich momenteel drie appartementen, verdeeld over maar liefst 360 m2 woonoppervlakte. Als nieuwe eigenaar kunt u dan ook alle kanten op. Prijs: €650.000
Vraag direct het exposé aan
SCHLADMING - DACHSTEIN
CHALETDORP IN DE SKI AMADÉ
Op de beurs presenteren wij deze chalets op een toplocatie aan de piste in het skigebied van Schladming - Dachstein. De ruime chalets zijn van alle gemakken voorzien, zoals een privé wellness. Bouw is al gestart. Uitstekende rendementen. Prijzen vanaf: €598.000 
Meer informatie
KATSCHBERG
SUBSTANTIËLE BEURSKORTING!
Op deze Ski in & Ski out locatie op de prachtige Katschberg zijn nog enkele appartementen te koop. Op de beurs mogen wij deze appartementen met kortingen tot wel €60.000 aanbieden. Een unieke kans om in dit top skigebied te investeren. 
Meer informatie
Bekijk ons complete aanbod
VIDEO: DE VENEDIGER LODGE IN BEELD
In samenwerking met Oostenrijk TV is een prachtige aflevering gemaakt over de Venediger Lodge in Neukirchen. Binnenkort op Oostenrijk TV, voor Alpendreams klanten nu alvast een exclusieve preview. In deze video stelt Valentijn u het project voor en bezoekt hij ook de modelwoning. Snapt u waarom wij zo enthousiast zijn? Prijzen al vanaf €209.000
Vraag direct de brochure aan
|NIEUWS | VERHOOGD RENDEMENT IN ZICHT
 
Rendementen op overnachtingen in Oostenrijk staan onder druk. Bovendien is het verkiezingstijd. Dat zal er waarschijnlijk toe leiden, dat de nog niet lang geleden ingevoerde BTW verhoging op overnachtingen van 10% naar 13% weer zal worden teruggedraaid. Dat is goed nieuws voor onze klanten die appartementen en chalets verhuren, want dat betekent een verdere toename van rendement!
|OPGELET| NIEUWE WET SALZBURGERLAND
 
Wellicht nog een reden om naar de beurs te komen is u te laten voorlichten over de nieuwe wet op de ruimtelijke ordening in het zo geliefde Salzburgerland, die per 1 januari van kracht wordt daar deze wet kopen weliswaar niet bemoeilijkt, maar nadrukkelijk wel het gebruik.

Het klinkt wat vreemd voor een bedrijf, dat uiteindelijk ook leeft van verkoop van onroerend goed, maar we hebben al meerdere mensen afgeraden panden te kopen, daar het eigen gebruik onder de nieuwe wet niet te garanderen was. De belangrijkste gevolgen van deze wet en hoe hier mee om te gaan hebben we voor u op een handig A-4tje op een rijtje gezet, dat elke beursbezoeker van ons ontvangt. 
PERSOONLIJK BEGELEIDINGSPLAN
Voorlichting en begeleiding bij de aankoop is hetgeen ons van andere aanbieders onderscheidt. Steeds meer kopers ervaren dat ons Persoonlijk Begeleidingsplan een echte meerwaarde is. Dat vindt ook Mondi, waarvan wij het keurmerk Mondi Approved ontvingen.
TOT SLOT...

De volgende AlpenFlits! ontvangt u van ons midden oktober. Vergeet niet ons te bezoeken op de Second Home Beurs in Brussel of Utrecht. Ik verheug me erop u daar of daarna hier in Oostenrijk te ontmoeten!

Onderstaande spreuk van Susan Gale wil ik u als afsluiting van deze AlpenFlits! niet onthouden:

 ''Hoe verschillend mensen ook zijn, ze blijken altijd wel iets gemeen te hebben. Daarop kunnen ze verder.''Met vriendelijke groet,
Mede namens Fransje, Tessy, Bertil,
Valentijn en Dirk


Robert P. Hubers
Eigenaar Alpendreams


 
Copyright © 2017  Alpendreams BV, alle rechten voorbehouden.

U ontvangt deze e-mail omdat u in ons klantenbestand voorkomt of omdat u zich heeft opgegeven via onze website. Wilt u geen email-nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Alpendreams · Zuideinde 28c · Meppel, Drenthe 7941 GH · Netherlands