Copy
AlpenFlits! Jaargang 12, nummer 135, 15 december 2019 Bekijk in je browser
RENDEMENT  |   EXCLUSIVITEIT   |   ONTSPANNING  |  (SNEEUW)ZEKERHEID
Feestdagen & Zweitwohnsitz special
 
Beste Oostenrijk geïnteresseerden, relaties en opdrachtgevers,

Wat gaat een jaar toch snel voorbij. Dit is alweer de laatste AlpenFlits! van 2019 en daarmee direct onze 'Feestdagen Special'. December is altijd een maand om terug te kijken op het afgelopen jaar en wat kunnen wij als Alpendreams dan dankbaar zijn. Dankbaar, omdat u ons opnieuw zoveel vertrouwen heeft gegeven.

In deze nieuwsbrief verder speciale aandacht voor ons aanbod met een Zweitwohnsitz bestemming. Een woning met deze bestemming is schaars en zal de komende jaren alleen maar schaarser worden. Bewust kiezen voor een Zweitwohnsitz kan een interessante keuze zijn. We praten u verderop in deze AlpenFlits! graag bij.

Graag informeer ik u dat wij tijdens de feestdagen ook echt even tijd nemen om met familie en vrienden te vieren. Om die reden zijn wij van 23 december tot 6 januari gesloten. Vanaf 7 januari gaan we er dan een prachtig 2020 van maken en zijn wij u graag weer van dienst. Namens ons gehele team wens ik u  alvast fijne feestdagen toe. 

Tot snel in Oostenrijk,
 
Valentijn J.P. Hubers
Alpendreams
 
Kerstboodschap 2019
Dankzij u kunnen wij vol vertrouwen het nieuwe jaar tegemoet zien. Hoe anders is dat vaak elders in de wereld. Voor nog altijd velen is een onbezorgde toekomst allesbehalve vanzelfsprekend. Wij van Alpendreams realiseren ons dat en bouwen daarom aan een school voor kinderen van 0 tot 6 jaar bij de Drakensbergen in Kwazulu Natal - Zuid Afrika. Lees meer.
Riesneralm Chalets - Zweitwohnsitz
Herkent u ze al? U ziet het goed. De eerste Riesneralm Chalets zijn afgelopen week opgeleverd. Wat zijn deze chalets ongelofelijk mooi geworden. Meerdere chalets hebben hier een Zweitwohnsitzbestemming en hebben daardoor géén verplichting tot verhuur. Verhuur mag natuurlijk wel en dat met een prachtig rendement.

Deze luxe chalets met 4 slaapkamers, 3 badkamers en eigen sauna staan in een liefelijk vakantiedal in de vakantieregio Schladming-Dachstein. Een droomplek, midden in de natuur en omringd door vele toeristische faciliteiten.  
Prijs: vanaf €428.000,00
Vraag direct de brochure aan
Waarom kiezen voor een Zweitwohnsitzbestemming?
Wij worden steeds vaker gevraagd naar wat 'Zweitwohnsitz' nu eigenlijk echt betekent en wat hier de voordelen van zijn. In deze AlpenFlits! dan ook extra aandacht voor deze bijzondere en schaarse vakantiewoningbestemming. Deze bestemming is in eerste instantie relevant voor iedereen die bij voorkeur géén verplichting tot verhuur wenst te hebben. Maar er zijn meer voordelen die ook met het oog op een waardevaste investering interessant zijn.
Lees meer
Zweitwohnsitz - Olympiaregion Seefeld
 Wordt dit uw uitzicht? 
Net nieuw in ons aanbod is een kleinschalig project met slechts 8 appartementen. Bovenstaande foto is het uitzicht vanaf de projectlocatie. Waanzinnig. Uniek - en zeker op een toplocatie in Tirol - is dat twee van deze appartementen een Zweitwohnsitzbestemming hebben. De overige appartementen zijn geschikt voor een combinatie van verhuur en eigen gebruik. In het gebouw is een luxe gemeenschappelijke wellness aanwezig.  1 - 3 slaapkamers.  Prijs: vanaf €285.000,00 (Zweitwohnsitz vanaf €729.000)
 
Vraag direct de brochure aan
Even voorstellen: Fleur
Fleur woont sinds 2016 in Oostenrijk en is sinds 1 november 2019 het gezicht van Alpendreams in Tirol en Vorarlberg. Fleur is van huis uit jurist en  heeft jarenlang voor diverse bedrijven als consultant gewerkt. Vanaf haar entree in Oostenrijk is zij verantwoordelijk geweest voor de internationale bemiddeling bij een grote Bauträger in Tirol. Daar heeft Fleur ruime ervaring opgedaan.  Lees meer.
PRÄGRATEN / MATREI
PRACHTIGE NATUUR
ZWEITWOHNSITZ! Hier in het prachtige Virgental beleeft u de winter op een andere manier. Langlaufen, winterwandelen, puur natuur. Skiën doet u in Kals-Matrei op ca. 15 minuten rijden. Kleinschalig gebouw met eigen wellness. 
Prijs vanaf: €299.000  Lees meer
TURRACHER HÖHE
FANTASTISCH UITZICHT
ZWEITWOHNSITZ! Een fantastisch uitzicht, ontzettend sneeuwzeker en géén verhuurverplichting. Dat ook nog eens vlakbij de skilift.  Dit chalet biedt met vier slaapkamers plek voor de hele familie! Direct beschikbaar. Prijs €695.000
Lees meer
LEOGANG
SKI IN & SKI OUT CHALET
ZWEITWOHNSITZ! En dat direct aan de piste in het grote skigebied van Saalbach. Absoluut uniek. Foto is impressie van de sfeer die u hier kunt realiseren. Chalet heeft 140 m2 oppervlakte en beschikt over vier slaapkamers. Prijs: €1.500.000,00 
Meer informatie.
FLIESS IN TIROL
NABIJ SERFAUS FISS LADIS
ZWEITWOHNSITZ! Op een droomlocatie met fantastisch uitzicht op de bergen ligt dit ruime drie slaapkamer appartement. U bent omringd door meerdere top-skigebieden en zit centraal in het geliefde Tirol.
Prijs: €450.000  Lees meer
KREISCHBERG
VLAKBIJ DE PISTE
Gebruik als ZWEITWOHNSITZ is hier toegestaan. Prachtige appartementen en geschakelde chalets. Op loopafstand van de lift en piste in een zeer opkomende vakantieregio. Bij verhuur ook uitstekende rendementen. Prijs vanaf: €699.000  
Lees meer
SKIGEBIED KITZBÜHEL
WORDT DIT UW UITZICHT?
ZWEITWOHNSITZ! Direct beschikbaar op korte afstand van de Panoramabahn naar het skigebied van Kitzbühel. U geniet van een fantastisch uitzicht op het nationale park Hohe Tauern. Twee tot vier slaapkamers. Prijs vanaf: €678.000,00  
Lees meer
KORALPE - KARINTHIË
ZWEITWOHNSITZ! Hier, weg van de massa en met een geweldig uitzicht geniet u van uw eigen chalet - ski in ski out - in het skigebied Koralpe. Op 1600 meter hoogte geniet u van een sneeuwzeker skigebied en gezonde frisse berglucht.
Prijs: €335.000,00 
 Lees meer.
Bekijk ons complete aanbod
TOT SLOT...

De volgende AlpenFlits! ontvangt u van ons begin 2020. Nogmaals fijne feestdagen gewenst en hopelijk tot binnenkort in Oostenrijk!


Met vriendelijke groet,
Mede namens Robert, Sylvia, Fransje, Fleur
Bertil, en Dirk


Valentijn J.P. Hubers 
Copyright © 2019  Alpendreams BV, alle rechten voorbehouden.

U ontvangt deze e-mail omdat u in ons klantenbestand voorkomt of omdat u zich heeft opgegeven via onze website. Wilt u geen email-nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier