Copy
AlpenFlits! Jaargang 12, nummer 134, 29 november 2019 Bekijk in je browser
RENDEMENT  |   EXCLUSIVITEIT   |   ONTSPANNING  |  (SNEEUW)ZEKERHEID
Start van het winterseizoen
 
Beste Oostenrijk geïnteresseerden, relaties en opdrachtgevers,

Het winterseizoen is begonnen. De eerste niet-gletsjerskigebieden zijn inmiddels ook geopend en de komende weken zullen steeds meer liften en pistes volgen. Het wordt koud en er wordt sneeuw verwacht. Een goede start van het seizoen! Nog een aantal weken zullen wij de pistes (bijna) voor ons alleen hebben, maar vanaf de kerst zullen de vele toeristen zeker voor een gezellige sfeer in de skigebieden gaan zorgen.

Binnen ons aanbod hebben wij gelukkig ook hele interessante skilocaties. In deze AlpenFlits! daarom een selectie van aanbod dat direct aan de piste of vlak bij hele interessante skigebieden ligt. 

Tot snel in Oostenrijk,
 
Valentijn J.P. Hubers
Alpendreams
 
NIEUW! Pinzgau Lodges - Uttendorf
Herkent u deze lodges? Dat zou best eens kunnen. Deze lodges zijn een succesformule en staan inmiddels op meerdere locaties in het Salzburger Land. De nieuwste locatie is in het gezellige Pinzgauer dorpje Uttendorf. U zit hier centraal tussen de wereldberoemde skigebieden van Kitzbühel en Zell am See - Kaprun. Vier tot vijf slaapkamers, altijd een privé wellnessruimte: gewoon prachtig! Prijs: vanaf €429.990,00

Opgelet: deze actieprijzen gelden t/m 31 december 2019. Daarna worden de prijzen met €15.000,00 verhoogd.
Vraag direct de brochure aan
Ski in & Ski out in het Raurisertal 
U bent op zoek naar een investering zonder zorgen en een fantastische vakantieplek aan de piste en in een gezellig dorp? Pure ontspanning, want naast de toplocatie aan de piste geniet u hier ook van 700 m2 wellness, een uitstekend restaurant en faciliteiten als de skischool, skiverhuur en sportwinkel zijn in het project geïntegreerd. U geniet bovendien van bovengemiddelde rendementen.  Prijs: vanaf €197.000,00
 
Vraag direct de brochure aan
Kreischberg -  Zweitwohnsitz!
Een eigen appartement of huis vlakbij de piste en skilift, maar liever niet verhuren? Dat kan in Kreischberg! De bouw is inmiddels gestart. Nog enkele huizen of appartementen beschikbaar. Prijs vanaf €179.500,00  Lees verder.
PRÄGRATEN / MATREI
NIEUW: ZWEITWOHNSITZ 
Hier in het prachtige Virgental beleeft u de winter op een andere manier. Langlaufen, winterwandelen, puur natuur. Skiën doet u in Kals-Matrei op ca. 15 minuten rijden. Kleinschalig gebouw met eigen wellness.
Prijs vanaf: €299.000  Lees meer
HOPFGARTEN / KELCHSAU
SKI IN & SKI OUT APPARTEMENTEN
Direct aan de piste van het gemoedelijke Kelchsau en op slechts 10 minuten van de grote SKI WELT met 270 km piste. Een toplocatie in Tirol mag u dit gerust noemen. Slechts zes appartementen. 
Prijs vanaf: €504.000  Lees meer
KIRCHBERG IN TIROL
SKI IN & SKI OUT CHALET
Dit vrijstaande chalet aan de piste is een rendementsobject bij uitstek. Aantoonbaar wordt hier meer dan €50.000,00 aan verhuuropbrengsten gerealiseerd. Zes slaapkamers en drie badkamers. 
Prijs: €879.000  Lees meer
MARIA ALM
LUXE PENTHOUSE MET PISTE UITZICHT
NIEUW! Dit luxe penthouse ligt in het gezellige centrum van Maria Alm met een fantastisch uitzicht op de lift en piste. Drie slaapkamers, twee badkamers en een sauna. Verhuur en eigen gebruik. 
Prijs: €635.000  Lees meer
SAALBACH
SKI IN & SKI OUT
Eén van Oostenrijks meest geliefde skigebieden. Hartje centrum en direct aan de pisten kunnen wij u hier schitterende appartementen aanbieden. Een unieke locatie waar u de auto kunt laten staan. 
Prijs vanaf: €699.000  Lees meer
NEUKIRCHEN
DIRECT NAAST DE LIFT
Uw stapt naast uw deur zo de skilift in naar de Wildkogel Arena. Een prachtig familieskigebied met bijna 80 km piste. Prachtig appartement met 3 slaapkamers en twee badkamers. Inclusief inventaris. 
Prijs: €415.000  Lees meer
Bekijk ons complete aanbod
TOT SLOT...

De volgende AlpenFlits! ontvangt u van ons voor de feestdagen. Wij verheugen ons er op u binnenkort in Oostenrijk te mogen ontmoeten.


Met vriendelijke groet,
Mede namens Robert, Sylvia, Fransje,
Bertil, en Dirk


Valentijn J.P. Hubers 
Copyright © 2019  Alpendreams BV, alle rechten voorbehouden.

U ontvangt deze e-mail omdat u in ons klantenbestand voorkomt of omdat u zich heeft opgegeven via onze website. Wilt u geen email-nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier