Copy
AlpenFlits! Jaargang 12, nummer 134, oktober 2019 Bekijk in je browser
RENDEMENT  |   EXCLUSIVITEIT   |   ONTSPANNING  |  (SNEEUW)ZEKERHEID
Bezichtigingsdagen en terugblik beurzen
 
Beste Oostenrijk geïnteresseerden, relaties en opdrachtgevers,

De najaarsbeurzen in Utrecht en Gent zitten er weer op en daarmee liggen er een paar intensieve, maar ontzettend leuke weken achter ons. Het is altijd fijn om ons bedrijf Alpendreams aan u te kunnen presenteren, maar misschien nog wel mooier is het grote vertrouwen dat wij steeds opnieuw van u krijgen. 

Inmiddels zijn wij terug in Oostenrijk. Onze overvolle agenda's laten zien dat ons aanbod ook u opnieuw mocht aanspreken. Wij verheugen ons er nu al op vele van u de komende tijd opnieuw in Oostenrijk te mogen begroeten!

Misschien al wel op één van onze komende bezichtigingsdagen. Voor onze projecten in Rauris, Kreischberg en de Riesneralm organiseren wij namelijk een interessant bezichtigingsprogramma. Komt u ook?


 

Tot snel in Oostenrijk,
 
Valentijn J.P. Hubers
Alpendreams
 
BEZICHTIGINGSDAG (2 november):
Ski in & Ski out in het Raurisertal 
U bent op zoek naar een investering zonder zorgen en een fantastische vakantieplek aan de piste en in een gezellig dorp? Pure ontspanning, want naast de toplocatie aan de piste geniet u hier ook van 700 m2 wellness, een uitstekend restaurant en faciliteiten als de skischool, skiverhuur en sportwinkel in het project geïntegreerd. U geniet bovendien van bovengemiddelde rendementen.  Prijs: vanaf €197.000,00

Wij nodigen u graag uit voor de bezichtigingsdag op zaterdag 2 november.
Op deze dag maakt u niet alleen kennis met het project, maar ook met het schitterende Raurisertal. Ook bezoeken we een referentieproject waar u de kwaliteit die hier geleverd wordt zelf kunt ervaren. 
Vraag direct de brochure aan
Aanmelden bezichtigingsdag Rauris
BEZICHTIGINGSDAG (1 november):
Riesernalm Chalets in Schladming - Dachstein 
Dit prachtige chalet project is reeds vol in aanbouw. De eerste huizen staan inmiddels en de groei van dit prachtige project is mooi om van dichtbij mee te maken. Ook op de beurs merkten wij opnieuw dat er ook een grote groep geïnteresseerden is die niet zo nodig direct aan de piste of in een groot skigebied wil zitten. Voor wie houdt van dat echte Oostenrijk, midden in de natuur en toch vele faciliteiten en een goed rendement zoekt zit hier geheel op zijn plek. Inmiddels al 11 verkocht. Prijs: vanaf €428.000,00

Wij nodigen u graag uit voor de bezichtigingsdag op vrijdag 1 november.
Op deze dag leert u het Donnersbachtal kennen, bezoeken wij de projectlocatie en het bouwbedrijf en genieten we vooral ook van de prachtige natuur hier!
Vraag direct de brochure aan
Aanmelden bezichtigingsdag Rauris
BEZICHTIGINGSDAG (26 oktober):
Kreischberg - The Exclusive
De bouw van dit project is inmiddels begonnen. Een bijzondere plek, want verhuur is hier géén verplichting en dat is inmiddels echt uniek. De locatie op loopafstand van de lift en piste is, voor wie eventueel wel wenst te verhuren, uitstekend. Wacht hier niet te lang, want de verkoop gaat hier snel.  Prijs: vanaf €179.500,00

Wij nodigen u graag uit voor de bezichtigingsdag op zaterdag 26 oktober. 
Op deze dag maakt u niet alleen kennis met het project, maar ook met de prachtige omgeving en de bierstad Murau. Ook bezoeken we een referentieproject van het bouwbedrijf. 
Vraag direct de brochure aan
Aanmelden bezichtigingsdag Kreischberg
Belvilla overgenomen door OYO
Veel van onze klanten verhuren hun vakantiehuis via Belvilla. Afgelopen week was er opschudding toen Belvilla ineens aan bod kwam bij Tros Radar. Wat verandert er voor u? Lees verder.
KIRCHBERG IN TIROL
SKI IN & SKI OUT CHALET
Dit vrijstaande chalet aan de piste is een rendementsobject bij uitstek. Aantoonbaar wordt hier meer dan €50.000,00 aan verhuuropbrengsten gerealiseerd. Zes slaapkamers en drie badkamers. 
Prijs: €879.000  Lees meer
KÖNIGSLEITEN
SKI IN & SKI OUT CHALET 
Dit vrijstaande chalet ligt direct in het centrum van Königsleiten op een Ski in & Ski out locatie. Hier zit u altijd sneeuwzeker en bovendien in een geliefd skigebied. Vijf slaapkamers en vier badkamers. 
Prijs: €945.000  Lees meer
Bekijk ons complete aanbod
WEETJE: Saalbach & Zell am See - Kaprun investeren maar liefst 140 miljoen Euro in nieuwe liften
 
U leest het goed. Alleen deze twee regio's investeerden afgelopen zomer maar liefst 140 miljoen Euro in nieuwe liften. Jammer genoeg konden we nergens terugvinden hoeveel er dit jaar in heel Oostenrijk geïnvesteerd is, maar één ding is zeker; dat gaat om veel geld. Oostenrijk is niet voor niets het modernste wintersportland ter wereld. En dat is natuurlijk weer goed voor u als investeerder, want zo blijft Oostenrijk voorop lopen. 
TOT SLOT...

De volgende AlpenFlits! ontvangt u van ons half november. Wij verheugen ons er op u binnenkort in Oostenrijk te mogen ontmoeten.


Met vriendelijke groet,
Mede namens Robert, Sylvia, Fransje,
Bertil, en Dirk


Valentijn J.P. Hubers 
Copyright © 2019  Alpendreams BV, alle rechten voorbehouden.

U ontvangt deze e-mail omdat u in ons klantenbestand voorkomt of omdat u zich heeft opgegeven via onze website. Wilt u geen email-nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier