Copy
AlpenFlits! Jaargang 12, nummer 127, 20 januari 2019 Bekijk in je browser
RENDEMENT  |   EXCLUSIVITEIT   |   ONTSPANNING  |  (SNEEUW)ZEKERHEID
2019 begint met heel veel sneeuw
 
Beste Oostenrijk geïnteresseerden, relaties en opdrachtgevers,

Wat is 2019 in Oostenrijk sneeuwrijk begonnen. Letterlijk meters sneeuw is er de afgelopen weken naar beneden gekomen. En dat is goed nieuws, want sneeuw willen we hier in de winter en gelukkig kunnen de Oostenrijkers daar ook uitstekend mee om gaan. Ik wijd er in deze AlpenFlits! nog een apart nieuwsitem aan, want de hoeveelheden zijn bijzonder!

In deze AlpenFlits! nodigen wij u ook graag uit voor de Second Home beurs in Maastricht op 26 & 27 januari. Voor ons een nieuwe editie en we hopen ook u hier volgende week weer massaal te kunnen begroeten. 

Daarnaast in deze AlpenFlits! aandacht voor een wel heel uniek en nieuw chalet project. Prachtige, luxe chalets op een fantastische locatie in de vakantieregio Schladming - Dachstein. Vanaf €145.000 eigen inbreng bent u hier al eigenaar!


Veel lees- en kijkplezier gewenst!
 
Valentijn J.P. Hubers
Alpendreams
 
Luxe chalets in de vakantieregio Schladming - Dachstein
Vrijstaande chalets zijn gevraagd, maar worden steeds minder aangeboden. Wij kunnen u nu weer fantastische chalets aanbieden in een prachtig zijdal van de vakantieregio Schladming-Dachstein in het skigebied Riesneralm. Onderstaand een paar hihglights van dit project:
  • Vrijstaande chalets van ca. 140 m2
  • Vier slaapkamers, drie badkamers
  • Uniek: ruime kavels van 500 - 600 m2
  • Mogelijkheid voor sauna en open haard
  • Deels met Zweitwohnsitz
  • Schitterende locatie met panorama uitzicht
  • Al beschikbaar vanaf €145.000,00 eigen middelen!
Als team bezochten wij de locatie afgelopen november al en waren direct verkocht. Zo mooi, zo puur, echt Oostenrijk! In de directe omgeving van de chalets bevinden zich verschillende faciliteiten, waaronder een uiterst gemütlich écht Oostenrijks barretje.
Meer over de Riesneralm Chalets
Bekijk ons complete aanbod
UITNODIGING: SECOND HOME BEURS MAASTRICHT
Wij staan volgende week op de Second Home beurs in Maastricht en nodigen u uiteraard uit om bij ons langs te komen. Kom met ons kennismaken en laat u informeren over onze aankoopbegeleiding en ons nieuwste aanbod. Wij presenteren onder andere projecten in Serfaus, Westendorf, Kappl/Ischgl, Zillertal en Saalbach-Hinterglemm. Een bezoek is zeker de moeite waard. 

Een afspraak op de beurs op een tijdstip dat het u schikt? Dat kan! Wij reserveren graag gesprekstijd voor u. Stuurt u dan een bericht aan fransje@alpendreams.eu?
NIEUWE SNEEUWRECORDS VOOR OOSTENRIJK
Het zal u niet ontgaan zijn dat er de afgelopen weken ontzettend veel sneeuw is gevallen. En die sneeuwval heeft records gebroken. Zo viel er bijvoorbeeld op de Nordkette boven Innsbruck 7 meter sneeuw in 7 dagen (!). En dat is nog niet eerder sinds het begin van de metingen voorgekomen. En zo zijn er meer plaatsen met veel sneeuw, zoals bijvoorbeeld Hochfilzen waar wij samen met Oostenrijk TV bovenstaande video maakten. Vier meter vijftig viel daar de afgelopen periode. Ongelofelijke hoeveelheden! De media doken er natuurlijk bovenop. Wellicht heeft u gedacht dat Oostenrijk een groot rampgebied was? Het tegenovergestelde is gelukkig waar. Ja, er waren lokaal problemen door de vele sneeuw, maar Oostenrijkers kunnen daar goed mee om gaan. Het is hier momenteel een prachtig winterwonderland en er zijn alleen maar lachende toeristen.
NIEUWE REFERENTIES: 
Benieuwd hoe andere kopers tegen ons als Alpendreams aan kijken? Lees dan eens de ervaringen van onze kopers op de referentiepagina van onze website. Ook op de website van Mondi zijn meerdere referenties over ons geschreven. Zowel bij Mondi als op onze eigen website zijn recent weer nieuwe referenties achtergelaten.
TOT SLOT...

De volgende AlpenFlits! ontvangt u van ons na de beurs van Maastricht en ruim op tijd voor de beurs in Gent. Wij verheugen ons er op u in Maastricht of in Oostenrijk te mogen ontmoeten.


Met vriendelijke groet,
Mede namens Fransje, Sylvia, 
Bertil, Dirk en Robert


Valentijn J.P. Hubers 
Copyright © 2019  Alpendreams BV, alle rechten voorbehouden.

U ontvangt deze e-mail omdat u in ons klantenbestand voorkomt of omdat u zich heeft opgegeven via onze website. Wilt u geen email-nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier