Copy
AlpenFlits! Jaargang 12, nummer 129, 07 april 2019 Bekijk in je browser
RENDEMENT  |   EXCLUSIVITEIT   |   ONTSPANNING  |  (SNEEUW)ZEKERHEID
Tussenseizoen in Oostenrijk, maar niet bij ons
 
Beste Oostenrijk geïnteresseerden, relaties en opdrachtgevers,

De winter is wel voorbij. En wat voor één! Heel veel sneeuw, gevolgd door dagen met veel zon. Beter kan bijna niet. Skiën kan je trouwens op veel plaatsen nog fantastisch. Veel skigebieden zijn door de late Pasen nog (deels) open tot 22 april. Ook ik zal zeker nog een paar keer op de latten staan. Wat het aantal toeristen betreft is wel goed te merken dat het nu even tussenseizoen is. De pistes zijn dan ook heerlijk rustig. Tipje voor onze huiseigenaren: uw huis niet verhuurd? Ga zelf nog even, het is genieten en je hebt de pistes voor je alleen!

Het mag dan tussenseizoen op de pistes zijn, daar is bij ons niets van te merken. Er is onverminderd veel belangstelling voor ons aanbod. Tijd dus voor een update, want er is weer leuk nieuws uit ons aanbod te melden. Wat dacht u van een prachtig garantierendement van €27.000,00 in Werfenweng? Of een nieuw project aan de Kreischberg zonder verhuurverplichting? Of een ski in ski out accommodatie in het Lungau? 


Veel lees- en kijkplezier gewenst!
 
Valentijn J.P. Hubers
Alpendreams
 
Kleinschalig, hoogwaardig project aan de voet van de Kreischberg zonder verhuurverplichting
Op een zonnige toplocatie op loopafstand van de skiliften en pistes van het skigebied Kreischberg mogen wij u exclusief dit prachtig project aanbieden. Een kleinschalig project met slechts 7 appartementen en 9 luxe geschakelde chalets. Heel bijzonder: gebruik als Zweitwohnsitz is toegestaan. U heeft dus geen verhuurverplichting. Dit plan wordt gerealiseerd door lokale familiebedrijven die vol passie en trots dit project ontwikkelen. Zij willen dan ook echt onderscheidend bouwen ten opzichte van eerdere vakantieprojecten in het dorp en kiezen daarom bewust voor een stevige, massieve bouwwijze en een zeer hoge mate van afwerking. De appartementen en huizen bieden 1 - 4 slaapkamers, variërend in oppervlakte van 40 - 145 m2.  Prijs: vanaf €179.900,00 
Vraag direct onze brochure aan
NIEUWS: ROBERT IS WEER BIJNA TOP FIT!
De revalidatie van Robert na zijn twee heupoperaties zit er bijna op. Nog een paar dagen en dan wordt hij uit het revalidatiecentrum in Kitzbühel ontslagen. En wat heeft het hem goed gedaan! Als je niet beter zou weten, zou je bijna niet geloven dat de laatste operatie pas 2 maanden terug is. Hij loopt alweer zonder problemen 1,5 uur door de stad en traint alweer met zware weerstand op de crosstrainer. In de eerste plaats fantastisch nieuws voor hem en het feit dat de pijnen zijn verdwenen. Maar natuurlijk ook goed nieuws voor ons, omdat wij hem graag weer met klanten op pad gaan sturen. Robert heeft er overigens alweer enorm zin in, samen met u de mooiste plekjes van Oostenrijk te ontdekken! 
SPAARRENTE OMHOOG? NOU, VERGEET HET MAAR! 
En dat zijn niet onze woorden, maar lijkt wel de realiteit te zijn als we verschillende economen mogen geloven. ECB-president Mario Draghi vertrekt en hij zal de eerste ECB-president zijn die de rente nooit verhoogde. Investeren in Oostenrijk dan maar? U investeert in ieder geval in een stabiele vastgoedmarkt met degelijke rendementen!
GARANTIERENDEMENT: €27.000,00
U leest het goed. Na aftrek van kosten ontvangt u als nieuwe eigenaar een garantierendement van €27.000,00 per jaar. En dat op een unieke plek in Werfenweng - Salzburgerland. Daarnaast heeft u ook nog eigen gebruik, dat niet ten koste gaat van het rendement. Wat ons betreft een prachtplek!  Meer informatie
SANKT MARGARETHEN
TOPLOCATIE BIJ DE PISTE
Een hartstikke leuk, vrijstaand chalet vlak bij de piste. Ruim huis met drie slaapkamers, sauna en een zwembad in de tuin. De skilift naast de deur is afgelopen seizoen vernieuwd. Directe instap in het skigebied Katschberg - Aineck. 
Prijs: €490.000 Lees meer
WESTENDORF
TOPLOCATIE IN HET CENTRUM
De bouw van dit project start na de Pasen en dan zit je aankomende kerst al in je eigen appartement. Verhuur en beheer is volledig verzorgd. Een echte lokale professional staat klaar om het u en uw gasten volledig naar de zin te maken. 
Prijs vanaf: €249.000 Lees meer
SCHLADMING - DACHSTEIN
DE GELIEFDE RIESNERALM CHALETS
En geliefd, dat zijn ze. Onze klanten waarderen de ruimte, de natuur, het beekje en het gezellige familieskigebied. Een groot chalet met 4 slaapkamers, een grote kavel en veel vrijheid. Kortom, ook wat ons betreft echt een heel mooi project.
Prijs vanaf: €394.000 Lees meer
SANKT MARGARETHEN
SKI IN SKI OUT APPARTEMENT
Een heel leuk appartement direct bij de skilift en piste van het skigebied Katschberg - Aineck. Twee slaapkamers, ruime living en prachtig uitzicht op de pistes. De skilift naast de deur is volledig vernieuwd, waardoor wachttijden tot het verleden behoren. Prijs: €280.000 Lees meer
Bekijk ons complete aanbod
SECOND HOME ANTWERPEN 18 - 19 MEI
Zet het vast in uw agenda: de volgende Second Home beurs vindt plaats in Antwerpen op 18 en 19 mei. Natuurlijk zijn ook wij weer van de partij. Wij verheugen ons er in ieder geval nu al op uw in Antwerpen weer ons nieuwste aanbod te kunnen presenteren.
REFERENTIES OVER ALPENDREAMS: 
Benieuwd hoe andere kopers tegen ons als Alpendreams aan kijken? Lees dan eens de ervaringen van onze kopers op de referentiepagina van onze website. Ook op de website van Mondi zijn meerdere referenties over ons geschreven. Zowel bij Mondi als op onze eigen website zijn recent weer nieuwe referenties achtergelaten.
TOT SLOT...

De volgende AlpenFlits! ontvangt u van ons voor de Second Home beurs in Antwerpen. Wij verheugen ons er op u binnenkort in Oostenrijk op een van onze mooie locaties te mogen ontmoeten. 


Met vriendelijke groet,
Mede namens Robert, Sylvia, Fransje,
Bertil, en Dirk


Valentijn J.P. Hubers 
Copyright © 2019  Alpendreams BV, alle rechten voorbehouden.

U ontvangt deze e-mail omdat u in ons klantenbestand voorkomt of omdat u zich heeft opgegeven via onze website. Wilt u geen email-nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier