Copy
AlpenFlits! Jaargang 10, nummer 108, 9 augustus 2017 Bekijk in je browser
RENDEMENT  |   EXCLUSIVITEIT   |   ONTSPANNING  |  (SNEEUW)ZEKERHEID
Vakantietijd in Oostenrijk

Beste Oostenrijk geïnteresseerden, relaties en opdrachtgevers,

Weken met heel hoge temperaturen met op sommige dagen tussen de 35 en 40 graden oplopend zijn even ten einde! Terwijl ik deze AlpenFlits! schrijf is het met maar 15 graden even heerlijk koel. Dat is ook Oostenrijk. Gelukkig maar, want de gletsjers hadden het heel zwaar de afgelopen weken. Boven valt momenteel misschien net wat sneeuw, zodat de gletsjers weer even een beschermlaag krijgen. Elders komen modderlawines naar beneden en zijn wegen door teveel water afgezet, maar goed, ook dat hoort er soms bij in een Alpenland.
 
De afgelopen week was ook voor mij een beetje vakantie in eigen land. Prachtige wandeltochten gemaakt met mijn zonen. Een verslag van onze wandeltocht in het natuurpark Sölktal en op de Kitzsteinhorn kunt u lezen op Oostenrijk TV.

Er staat veel te gebeuren, ook bij Alpendreams. We hebben weer fraai aanbod en leuke nieuwtjes. Ik stel voor, dat u snel verder leest.  O ja, vergeet niet ons te bezoeken op de beurzen in Brussel en Utrecht!

P.s. Onze AlpenFlits! is vernieuwd. Aanbod en nieuws worden nu beter afgewisseld.

Veel lees- en kijkplezier gewenst!
 
Robert P. Hubers
 Eigenaar Alpendreams
| Nieuws | ALPENDREAMS GROEIT VERDER
 
Mensen die mij kennen weten, dat ik eigenlijk een klein bedrijfje in de Alpen wilde starten in de begeleiding van mensen bij aanschaf van onroerend goed in Oostenrijk. Door onze sterk afwijkende manier van werken liep het anders en inmiddels is ons team uitgegroeid tot 6 mensen, die allen (meer dan) full time voor Alpendreams werken. Tessy is onze laatste aanwinst, die zich graag in de volgende AlpenFlits! aan u zal voorstellen.

Nu we ook al langer Mondi Approved zijn, we kritisch blijven naar onszelf en de markt toe is de vraag naar onze dienstverlening versterkt toegenomen. Dat heeft om maatregelen gevraagd.
FINKENBERG AAN DE PISTE
De andere vijf appartementen worden al uiterst succesvol verhuurd. Dit laatste appartement wil ook graag! Een toplocatie bij de lift, piste en in het centrum. Wat wilt u meer? Bovendien in Tirol, waar weinig aanbod is. Lees meer
| Nieuws | ALPENDREAMS GAAT VERHUIZEN

Zo zullen we in september gaan verhuizen naar een groter pand. Dit pand staat ook in Meppel en biedt plaats aan meerdere medewerkers. Ook kunt u ons vanaf september gemakkelijker op kantoor bezoeken, daar we een aparte spreekkamer hebben ingericht.
WERFENWENG OPGELEVERD MET KERST
Dit prachtige project in de bergwereld van Werfenweng wordt inmiddels gebouwd. (Zie bouwfoto's op Facebook!) Kleinschalig project met slechts 4 appartementen. Prachtig uitzicht en slechts 300m van de skilift! Oplevering nog voor de kerst!  Prijzen vanaf €380.000,00 Lees meer
|Nieuws | MENSEN KOMEN, MENSEN GAAN
 
Als je kritisch naar jezelf kijkt en de markt om je heen, moet je soms ook beleid ten aanzien van mensen waar je mee samenwerkt en je beloningsstructuur durven aan te passen. Dat hebben we de afgelopen tijd gedaan en dat heeft er toe geleid, dat we van een aantal opdrachtgevers afscheid hebben genomen of zullen gaan nemen. Ook hebben wij besloten om in het vervolg sommige projecten op een andere beloningsbasis aan te gaan bieden.
|Vooraankondiging | DE BEURZEN KOMEN ER AAN

Ook komend najaar zijn er weer de belangrijke Second Home beurzen in Brussel en Utrecht. Dit blijkt altijd een goede gelegenheid om de mensen achter Alpendreams en ons aanbod te leren kennen.  Noteer vast in agenda:


Brussel: 29, 30 september & 1 oktober
Utrecht: 6, 7 & 8 oktober


Voor Brussel zijn al tickets te reserveren. In de volgende AlpenFlits! ook voor Utrecht.
|Nieuws | PROVISIEVRIJ KOPEN

Naar de toekomst toe zullen (grotere) projecten door ons provisievrij worden aangeboden. Dit betekent dat u als koper geen kopersprovisie aan Alpendreams hoeft te betalen. Deze manier van kopen wordt bij nieuwbouw al langer in landen om ons heen gehanteerd en willen wij nu ook bij projecten die een minder intensieve begeleiding vragen gaan aanbieden.

Voorwaarde is en blijft ook bij dit soort projecten, dat het project een echt toegevoegde waarde in de markt moet hebben en dient uit te blinken in uniciteit met een prijs/kwaliteit verhouding die voor u als koper meer dan klopt.
PROVISIEVRIJ: VENEDIGER LODGE - NEUKIRCHEN

Het eerste project, dat wij u geheel provisievrij gaan aanbieden is de Venediger Lodge in Neukirchen. Bij dit project - prijzen vanaf €209.000 - klopt wat ons betreft echt alles. Wij werden nauw betrokken bij de ontwikkeling van dit concept en hebben de overtuiging, dat u hier – naast de lift en in het centrum – onroerend goed aanschaft binnen een concept, waar u met een gerust hart kunt kopen. 
EEN DOORDACHT TOTAALCONCEPT
Het totaalconcept is zo opgezet, dat u als eigenaar voor kosten van wellness, zwembad, fitness niet opdraait. Een uiterst doordacht concept, waar bijv. ook de management fee niet wordt berekend over de omzet, maar over de omzet minus de kosten, hetgeen als groot voordeel heeft, dat de manager - die uit Neukirchen zelf komt - zelf ook profijt heeft bij een zo hoog mogelijke omzet maar ook bij zo laag mogelijke kosten! Lees meer
 
Vraag direct de brochure aan
KIRCHBERG
Luxe op hoog niveau
Project gekenmerkt door luxe en prachtige ligging nabij centrum. Hogere prijsklasse. Prijzen vanaf €432.400. 
Bekijk meer
DIENTEN AM HOCHKÖNIG
Direct beschikbaar
Toplocatie in Dienten. Nog slechts 2 appartementen beschikbaar. Centrumlocatie bij de lift. Vanaf: €369.000
Bekijk meer
MITTERSILL
Fors in prijs verlaagd!
Zes slaapkamers, 6 badkamers. U koopt hier een prachtig chalet. Tijdelijke korting van €51.000. Nu voor €549.000
Bekijk meer
BRIXEN IM THALE
Groot huis op toplocatie
Centrum Brixen tussen Oostenrijks grootste skigebieden. Uitstekende investering. Prijs: €625.000
Bekijk meer
PIESENDORF 
Zeldzaam mooi uitzicht
Prachtig ruim en luxe appartement met een riante living. Twee ruime slaapkampers en groot terras. Prijs: €419.000
Bekijk meer
ALPENDORF
De laatste! Aan de piste
Een prachtig en bijzonder ruim appartement met 4 slaapkamers. Gelegen aan de piste. Forse korting mogelijk!
Bekijk meer
Bekijk ons complete aanbod
|Nieuws | NIEUWE WET SALZBURGERLAND

Wij schreven hier al eerder over. Wees echt alert, want er gaat per 01-01-2018 vooral als het om het gebruik gaat veel veranderen. Mocht u nog meer willen weten lees dan het artikel, dat Valentijn hierover schreef op de site van Mondi of neem met ons contact op. Check in ieder geval het verhaal van uw verkopend makelaar en/of uw ontwikkelaar over de gebruiksmogelijkheden vanaf 1 januari 2018. Dit doet u wat ons betreft het beste via één van de deskundigen, waarmee wij u in contact kunnen brengen of via Mondi.
DE FILOSOFIE VAN ALPENDREAMS
 
Alpendreams vindt, dat het kopen van een droomhuis in Oostenrijk vooral veel ontspanning en plezier dient op te leveren. Als het even kan het liefst zonder dat er weer maandelijks geld bij moet.
 
Alpendreams richt zich daarom vooral op persoonlijke begeleiding van haar cliënten bij het zoeken naar en de aanschaf/bouw van (vakantie) woningen en/of investeringsobjecten. Onze kernexpertise - voorlichten en begeleiden bij aankoop – komt het beste tot zijn recht in een groot netwerk met collega’s, die objecten en kavels aanbieden, waardoor een grote mate van objectiviteit in onze begeleiding gerealiseerd kan worden.

Ons doel is u in alle rust, altijd ter plekke, te begeleiden bij de aanschaf, evt. verhuur, inrichting en financiering van uw (tweede) woning(en), zonder dat dit voor u nog echt kostenverhogend werkt. Contacten met fiscalisten, notarissen en advocaten zijn hierbij vanzelfsprekend. Meerwaarde van kwaliteit, voor een prijs die glashelder is. Dat is Alpendreams.

 
TOT SLOT...
De volgende AlpenFlits! ontvangt u van ons eind augustus. Ik verheug mij er op u hier binnenkort in Oostenrijk te ontmoeten.


Met vriendelijke groet,
Mede namens Fransje, Tessy, Bertil,
Valentijn en Dirk


Robert P. Hubers
Eigenaar Alpendreams


 
Copyright © 2017  Alpendreams BV, alle rechten voorbehouden.

U ontvangt deze e-mail omdat u in ons klantenbestand voorkomt of omdat u zich heeft opgegeven via onze website. Wilt u geen email-nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Alpendreams · Zuideinde 28c · Meppel, Drenthe 7941 GH · Netherlands