Copy
AlpenFlits! Jaargang 11, nummer 117, 05 april 2018 Bekijk in je browser
RENDEMENT  |   EXCLUSIVITEIT   |   ONTSPANNING  |  (SNEEUW)ZEKERHEID
Voorjaarseditie
 
Beste Oostenrijk geïnteresseerden, relaties en opdrachtgevers,
 
Wat is het druk! En het lijkt almaar gekker te worden. Inmiddels zijn 6 mensen fulltime, niet zelden 7 dagen per week, voor Alpendreams in de weer. Ook het Paasweekend waren Valentijn en ik hier opnieuw onderweg met klanten. We doen het graag! Ook deze AlpenFlits! deed daardoor weer even op zich wachten.
 
De afgelopen maanden mochten we heel vaak met Oostenrijk geïnteresseerden bezichtigingsreizen houden en gezamenlijk vele verkopen afronden. Opvallend is, dat ook steeds meer Belgen onze dienstverlening weten te waarderen. Daar heeft onze Belg Dirk volgens mij iets mee te maken!
 
Alpendreams constateert onverminderd dat (tweede) woningzoekers, heel gerichte belangstelling tonen voor een woning in Oostenrijk. Dit geldt juist ook voor mensen, die rendement willen combineren met een aantal weken vakantie per jaar.
 
De belangstelling voor onze dienstverlening en de ontwikkelingen in de markt maakt ook, dat objecten en projecten steeds sneller zijn uitverkocht, wat voor kopers niet altijd prettig is, daar sneller beslissen een noodzaak aan het worden is. Gelukkig vinden we ook steeds weer prachtige nieuwe projecten, zoals u in deze AlpenFlits! kunt lezen.
 
De winter was geweldig. Gelukkig – ja, als je hier woont, kan je ook genoeg van sneeuw krijgen – wordt het na de Paasdagen warmer en zal de laatste sneeuw in onze tuin wel zijn verdwenen…
 
Veel plezier weer met het lezen van deze 117e editie van onze AlpenFlits!

 

Veel lees- en kijkplezier gewenst!
 
Robert P. Hubers
 Eigenaar Alpendreams
REGIO SCHLADMING - DACHSTEIN ENORM GEVRAAGD
 
Wij ervaren steeds meer vraag naar vakantiewoningen in de regio Schladming - Dachstein in de Steiermark. Wellicht dat deze regio u nog niets zegt. Dat kan kloppen, want de regio is in de Benelux (nog) minder bekend. Dat terwijl deze regio onder Oostenrijkers zelf zeer geliefd is en gewoon tot de Ski Amadé behoort. Ook internationaal is Schladming een begrip dankzij de wereldbeker skiwedstrijden in 2013 en de jaarlijkse 'Night Race'. Lees meer over deze regio. 

Onderstaand extra aandacht voor aanbod uit deze regio.
SCHLADMING - DACHSTEIN:
Prachtig project in het centrum Haus

Nieuwbouw project op centrale locatie in het gezellige Haus im Ennstal met directe toegang tot het 4-Berge skigebied. Verhuur en eigen gebruik gecombineerd. Prijzen al vanaf  €160.000  Meer informatie
NIEUWS: SECOND HOME EXPO ANTWERPEN
Alpendreams heeft Belgisch contactpersoon
 
In Antwerpen wordt op 28 en 29 april de beurs voor mensen die op zoek zijn naar een (tweede) woning in het buitenland gehouden. Wij verheugen ons al weer om u op onze stand te mogen begroeten. Onze gewaardeerde Belgische collega Dirk Van Damme is uiteraard ook op deze stand aanwezig.

Daar wij in Gent ervaren hebben hoeveel mensen graag met Dirk een afspraak wilden hebben, nodigen wij u ook hierbij weer uit om een afspraak te maken. Fransje plant graag een afspraak voor u in. Ja, maak voor mij een afspraak.
SCHLADMING - DACHSTEIN:
Binnenkort in verkoop!

Direct onder het machtige Dachstein bergmassief kunnen wij u binnenkort in Ramsau am Dachstein een kleinschalig project aanbieden. Prijzen: €190.000 - €380.000. Ja, hou mij op de hoogte!
OPGELET: SLUIT WATERLEIDING AF
 
In Oostenrijk kunnen de temperaturen sterk wisselen. Hier op de berg heb ik ’s zomers in de schaduw +40 graden Celsius meegemaakt, maar in de winter ook -28 graden. Vaker dan in Nederland springen door vooral de kou waterleidingen. Schade door water uit leidingen is verzekerd, maar niet als uw huis leeg staat! Lees meer.
SCHLADMING - DACHSTEIN:
Twee-onder-een-kap met Zweitwohnsitz

Een heerlijke, ruime woning met 4 slaapkamers en een fantastisch uitzicht. Verhuur mag, maar is niet verplicht. Mooi aangelegde tuin op het zuiden. Prijs: €319.000   Meer informatie
RENTE: NOG ALTIJD LAAG - WEES EVT. STIJGING VOOR
 
Rentes zijn al tijden historisch laag. Ook in Oostenrijk. Dit zal zeker niet altijd zo blijven. Daar in Oostenrijk vrijwel altijd hypotheken worden gesloten met korte rentevast periodes of als driemaands Euribor met een opslag kan bij een (sterke) rentestijging de last van uw (tweede) huis (fors) omhoog gaan. Wij adviseren u daarom de rente ontwikkeling goed in de gaten te houden. Overigens kunnen wij namens enkele Oostenrijkse banken nog altijd heel scherpe rentes aanbieden. Zo is er al een financiering te krijgen voor 1,375%. 10 jaar vast is te krijgen voor 2,25%. 
SEEFELD IN TIROL
TOPLOCATIE IN TIROL
In dit mooie project in het centrum van Seefeld zijn nog meerdere prachtige appartementen te koop. Alles is hier voor u georganiseerd. Ruime eigen gebruik mogelijkheden. Vanaf €298.000.  Lees meer
LEOGANG
DE LAATSTE!
Dit project is nooit op onze website verschenen. Toch vonden wij hier al 5 blije kopers. Er is nog één dubbelchalet beschikbaar. 4 slaapkamers, 4 badkamers, eigen wellness. En dat in Leogang! Prijs: €525.000. Ja, stuur mij de documentatie!
HOPFGARTEN IN TIROL
UITSTEKEND RENDEMENT
Een echt origineel uitziend pand in Tirol. Ruim en goed rendement biedend, nabij de lift die u direct in de SKI WELT (270 km piste) brengt. Geschikt voor tot 18 personen. Prijs: €525.000.  Lees meer
DIE TAUPLITZ
RIANTE CHALETS IN LEUK DORP
Weer ontdekten wij een prachtig plekje in Oostenrijk: Die Tauplitz. We kunnen hier u nu al 2 in aanbouw zijnde ruime (160 m2) vrijstaande chalets aanbieden. Nog deze zomer beschikbaar en aantrekkelijk geprijsd: €429.000.  Lees meer
Bekijk ons complete aanbod
WIST U DAT?
Steeds meer pistenkilometers in Oostenrijk worden afgelegd? Inmiddels wordt ruim 20% van alle afgelegde pistenkilometers ter wereld in Oostenrijk geskied. Zo zat ik laatst in Saalbach met Amerikanen in de skilift. Verwonderlijk? Voor ons niet, want er wordt steeds meer geïnvesteerd. Lees meer over nieuwe skiliftprojecten.
REFERENTIES: Wat zeiden andere kopers over ons?

Benieuwd hoe andere kopers tegen ons als Alpendreams aan kijken? Lees dan eens de ervaringen van onze kopers op de referentiepagina van onze website. Ook op de website van Mondi zijn meerdere referenties over ons geschreven.
TOT SLOT...

De volgende AlpenFlits! ontvangt u van ons voor de Second Home Expo in Antwerpen. Ik verheug me er op u hier in Oostenrijk of straks in België op de beurs (weer) te gaan ontmoeten.


Met vriendelijke groet,
Mede namens Sylvia, Fransje Bertil, 
Valentijn en Dirk


Robert P. Hubers
Eigenaar Alpendreams


 
Copyright © 2018  Alpendreams BV, alle rechten voorbehouden.

U ontvangt deze e-mail omdat u in ons klantenbestand voorkomt of omdat u zich heeft opgegeven via onze website. Wilt u geen email-nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Alpendreams · Zuideinde 28c · Meppel, Drenthe 7941 GH · Netherlands