Copy
AlpenFlits! Jaargang 11, nummer 118, 22 april 2018 Bekijk in je browser
RENDEMENT  |   EXCLUSIVITEIT   |   ONTSPANNING  |  (SNEEUW)ZEKERHEID
Second Home Antwerpen
 
Beste Oostenrijk geïnteresseerden, relaties en opdrachtgevers,
 
De winter zit er nu echt op, al zijn meerdere skigebieden met meer dan voldoende sneeuw nog altijd open! Vorige week was ik nog heerlijk skiën met Valentijn en Dirk in Obertauern en dit weekend in Kaprun i.v.m. tv opnames voor Oostenrijk TV.

Mijn ski’s en skischoenen zijn nu verwisseld voor mijn wandelschoenen, want de hoge temperaturen van de afgelopen 14 dagen maken onze woonomgeving snel zomerachtig. Velen van u hebben binnenkort meivakantie. Geniet er van mocht u hier in Oostenrijk zijn.

Wij rijden woensdag weer naar Nederland, want de Second Home beurs in Antwerpen wacht volgend weekend alweer. Graag nodig ik u hierbij uit om onze stand in Antwerpen te bezoeken. Wij verheugen ons er al op u daar te ontmoeten.

Dit keer slechts een korte AlpenFlits! gericht op de beurs. Na de beurs ontvangt u van mij weer een uitgebreide nieuwsbrief met veel nieuw aanbod, maar ook interessant nieuws uit Oostenrijk!

Veel lees- en kijkplezier gewenst!
 
Robert P. Hubers
 Eigenaar Alpendreams
SECOND HOME EXPO ANTWERPEN - 28 & 29 april

Het komend weekend wordt op 28 en 29 april de Second Home Expo in Antwerpen gehouden. Wij verheugen ons al weer om u op onze stand te mogen begroeten. Daar wij in Gent ervaren hebben hoeveel mensen graag met ons een afspraak wilden hebben, nodigen wij u ook hierbij weer uit om spreektijd te reserveren. Mail even aan Fransje (fransje@alpendreams.eu) en zij zal er voor zorgen, dat u ons in alle rust kunt spreken tijdens de beurs.
 
! Via onderstaande banner kunt u uw toegangskaarten downloaden !
Wist u al dat wij een 
Belgische collega hebben?

Een paar jaar geleden zelf als klant met ons in contact gekomen, is Dirk Van Damme nu alweer ruim een jaar voor Alpendreams werkzaam. Dirk begeleidt en adviseert onze Belgische klanten die op zoek zijn naar een (tweede) verblijf in Oostenrijk. Fiscaal en juridisch is het voor hen toch net even anders. Dirk kent de weg en ontmoet u graag op de Expo in Antwerpen.
EEN KLEINE GREEP UIT ONS NIEUWSTE AANBOD
Er is weer prachtig nieuw aanbod bijgekomen. Een viertal highlights brengen wij u onderstaand graag onder de aandacht. Dit keer ook met speciale aandacht voor objecten die Dirk ook zeer geschikt vindt voor zijn Belgische landgenoten. 
KRIMML
RENDEMENT EN EIGEN GEBRUIK
Prachtige en ruime chalets (185 m2) met hoge aantoonbare huuropbrengsten van €40.000 per jaar. Verhuur en beheer is compleet verozorgd. Ruim eigen gebruik. Prijs: €525.000.  Lees meer
MAUTERNDORF
HEEL VEEL RUIMTE
Met ruim 360 m2 oppervlakte is dit een prachtig groot pand met mogelijkheden. Dit huis is geschikt voor groepen tot meer dan dertig personen. Een ideaal rendementsobject zo vlakbij meerdere topskigebieden! Prijs: €650.000. Lees meer
TAUPLITZ
VOORAANKONDIGING
Op de beurs al gepresenteerd en heel binnenkort al bij ons online. Een prachtig project met ZWEITWOHNSITZ. En dat op een topplek in een fantastisch dorp. Prijzen vanaf €166.000.  Hou mij op de hoogte!
SAALBACH
SKI IN & SKI OUT
Saalbach is geliefd en gevraagd bij Nederlands en Belgen. Er is alleen zo weinig te koop. Wij hebben nu weer dit prachtige chalet voor u gevonden. Ski in & Ski out, dat ook nog. Hogere prijsklasse:  €1.290.000 Lees meer
Bekijk ons complete aanbod
REFERENTIES: Wat zeiden andere kopers over ons?

Benieuwd hoe andere kopers tegen ons als Alpendreams aan kijken? Lees dan eens de ervaringen van onze kopers op de referentiepagina van onze website. Ook op de website van Mondi zijn meerdere referenties over ons geschreven.
TOT SLOT...

De volgende AlpenFlits! ontvangt u van ons na de Second Home Expo in Antwerpen. Ik verheug me er op u hier in Oostenrijk of straks in België op de beurs (weer) te gaan ontmoeten.


Met vriendelijke groet,
Mede namens Sylvia, Fransje Bertil, 
Valentijn en Dirk


Robert P. Hubers
Eigenaar Alpendreams


 
Copyright © 2018  Alpendreams BV, alle rechten voorbehouden.

U ontvangt deze e-mail omdat u in ons klantenbestand voorkomt of omdat u zich heeft opgegeven via onze website. Wilt u geen email-nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Alpendreams · Zuideinde 28c · Meppel, Drenthe 7941 GH · Netherlands