Copy
AlpenFlits! Jaargang 11, nummer 123, 20 september 2018 Bekijk in je browser
RENDEMENT  |   EXCLUSIVITEIT   |   ONTSPANNING  |  (SNEEUW)ZEKERHEID
Uitnodiging Second Home beurzen
 
Beste Oostenrijk geïnteresseerden, relaties en opdrachtgevers,

Niet te geloven, maar dit is al weer de 123e editie van onze AlpenFlits! Al 11 jaar koppelt u aan ons terug, dat u onze nieuwsbrief met plezier leest. Misschien geldt dit ook wel weer voor dit bijzondere nummer.
 
Wij van Alpendreams, maar ook familie en vrienden kijken terug op een geweldig huwelijksfeest van Valentijn met zijn vrouw Ricarda in het zo mooie Steiermark. Aan het water, in de bergen, op de boerderij met prachtige vergezichten en dan ook nog stralend mooi weer. We konden het ons niet mooier wensen. Een paar foto's van deze prachtige dagen wil ik u niet onthouden.

Terug naar de actualiteit. Mag ik u weer uitnodigen om naar de Second Home Beurzen in Brussel en Utrecht te komen? We hebben veel mooi en nieuw aanbod en leggen graag uit waarom onze dienstverlening echt van meerwaarde is als u in Oostenrijk onroerend goed wilt gaan aanschaffen.

Veel lees- en kijkplezier gewenst!
 
Robert P. Hubers
 Eigenaar Alpendreams
SECOND HOME EXPO BRUSSEL: 22 & 23 SEPTEMBER

SECOND HOME BEURS UTRECHT: 28 - 30 SEPTEMBER

 
De aankomende twee weekenden staan weer in het teken van de najaarsbeurzen. Dit weekend al is de Second Home Expo in Brussel en volgende weekend zijn wij met ons team in Utrecht. Wij verheugen ons al weer om u op onze stand te mogen begroeten.

Daar wij iedere beurs ervaren hoeveel mensen graag met ons een afspraak wilden hebben, nodigen wij u ook hierbij weer uit om spreektijd te reserveren. U kunt mailen aan Fransje (fransje@alpendreams.eu) en zij zal er voor zorgen, dat u ons in alle rust kunt spreken tijdens de beurs.

 
! Via de banners kunt u uw toegangskaarten downloaden !
NIEUW: Zweitwohnsitz of rendement Kitzbüheler Alpen

Eén van de projecten die wij presenteren is bovenstaand project in de Kitzbüheler Alpen op een steenworp afstand van de skilift naar het skigebied van Kitzbühel. Valentijn was hier samen met Oostenrijk TV al op bezoek en maakte een mooie en informatieve video. De appartementen met de Zweitwohnsitz bestemming zijn reeds gerealiseerd en direct beschikbaar! Meer informatie.
GROOT AANBOD VAN CHALETS EN APPARTEMENTEN

Op de beurzen presenteren wij u een groot aantal prachtige locaties. Van echt Oostenrijkse chalets tot prachtige appartementen en penthouses. Ons aanbod ligt op heel verschillende locaties en door heel Oostenrijk. Van echte Ski in & Ski out locaties tot rustige locaties in de bossen of bovenop de berg. Wij bieden altijd een ruime keuze. 

DEZE KEER BIJZONDER: VEEL ZWEITWOHNSITZ
Naast ons ruime aanbod aan rendementsobjecten presenteren wij dit keer ook relatief veel objecten/projecten met een Zweitwohnsitz bestemming. Bij deze bestemming is verhuur mogelijk, maar geen verplichting.  Een hele gewilde, maar ook zeer schaarse bestemming. Op verschillende (top)locaties, in o.a. Saalbach-Hinterglemm, Schladming-Dachstein, Kitzbüheler Alpen, Zauchensee en Die Tauplitz kunnen wij u dit nu aanbieden.  

Bekijk alvast ons actuele aanbod
Wist u al dat wij een 
Belgische collega hebben?

Een paar jaar geleden zelf als klant met ons in contact gekomen, is Dirk Van Damme nu alweer ruim anderhalf jaar voor Alpendreams werkzaam. Dirk begeleidt en adviseert onze Belgische klanten die op zoek zijn naar een (tweede) verblijf in Oostenrijk. Fiscaal en juridisch is het voor hen toch net even anders. Dirk kent de weg en ontmoet u graag in Brussel.
REFERENTIES: Wat zeiden andere kopers over ons?

Benieuwd hoe andere kopers tegen ons als Alpendreams aan kijken? Lees dan eens de ervaringen van onze kopers op de referentiepagina van onze website. Ook op de website van Mondi zijn meerdere referenties over ons geschreven.
TOT SLOT...

De volgende AlpenFlits! ontvangt u van ons na de Second Home beurs in Utrecht. Ik verheug me er op u hier in België of Nederland op de beurs (weer) te gaan ontmoeten.


Met vriendelijke groet,
Mede namens Sylvia, Fransje Bertil, 
Valentijn en Dirk


Robert P. Hubers
Eigenaar Alpendreams


 
Copyright © 2018  Alpendreams BV, alle rechten voorbehouden.

U ontvangt deze e-mail omdat u in ons klantenbestand voorkomt of omdat u zich heeft opgegeven via onze website. Wilt u geen email-nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Alpendreams · Zuideinde 28c · Meppel, Drenthe 7941 GH · Netherlands