Copy
AlpenFlits! Jaargang 11, nummer 114, 14 januari 2018 Bekijk in je browser
RENDEMENT  |   EXCLUSIVITEIT   |   ONTSPANNING  |  (SNEEUW)ZEKERHEID
Nieuwjaarseditie

Beste Oostenrijk geïnteresseerden, relaties en opdrachtgevers,
 
Fantastische weken met erg veel sneeuw en vele fijne mensen om ons heen op onze berg en op de pistes liggen achter me. Het nieuwe jaar is ook zakelijk direct weer goed begonnen met meerdere klanten, die via Alpendreams hun droomhuis aankochten. Mooie nieuwe objecten hebben we gevonden om op de Nederlandse en Belgische markt te gaan aanbieden.

Ook dit jaar gaan wij graag verder met u te helpen en te begeleiden. Ons model van dienstverlening waarbij we woningzoekenden in Oostenrijk zo objectief mogelijk bijstaan heeft bewezen voor velen een grote meerwaarde te hebben. Dit had ik niet kunnen vermoeden toen ik inmiddels al weer 11 jaar geleden met Alpendreams begon.
 
De AlpenFlits!, ons zo goed gelezen nieuwsbulletin gaat inmiddels met uitgave 114 zijn 11e jaargang in en is met vele duizenden lezers niet meer weg te denken in de informatievoorziening aan mensen, die in Oostenrijk willen gaan wonen en/of een vakantiewoning/rendementsobject willen gaan aanschaffen.
 
Veel plezier met deze 114e editie van onze AlpenFlits! met positief, mooi en interessant nieuws.

 

Veel lees- en kijkplezier gewenst!
 
Robert P. Hubers
 Eigenaar Alpendreams
UNIEK: SKYLODGE NABIJ SCHLADMING
In slechts een paar weken tijd is hier alweer 60% verkocht. Bij de piste in een van de grotere skigebieden van Oostenrijk. Heel sneeuwzeker, magnifiek uitzicht en zeer goed rendement
 Meer informatie
NIEUWS: BEZOEK ONS OP DE SECOND HOME EXPO
 
De eerstkomende beurs vindt plaats in Gent en is een prachtige gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Hou alvast 3, 4 en maandag 5 februari in uw agenda gereserveerd. Onze Belgische collega Dirk Van Damme verheugt zich op uw bezoek!

Kom met ons kennismaken, laat u infomeren over het behalen van goede rendementen in Oostenrijk, onze aankoopbegeleiding en voorlichting, ons ruime aanbod van woningen en chalets en niet te vergeten de vele beursaanbiedingen.
Wilt u zeker zijn dat u Dirk (of één van ons natuurlijk) kunt spreken, dan kunt u alvast een afspraak voor op de beurs maken. Onze collega Conny (conny@alpendreams.eu) plant graag een afspraak met u in. 
NIEDERNSILL: CHALET LODGES
De succesformule van deze Lodges is hier weer te koop. Er worden er slechts 6 gebouwd. Wacht hier niet te lang. De eerste is al verkocht, 2 staan er onder optie. Vlak bij Zell am See, zo dadelijk de instap naar het grootste skigebied van Oostenrijk.
  Meer informatie
NIEUWS: DE MARKT IN OOSTENRIJK VERANDERT
 
Vakantiewoningen in Oostenrijk zijn geliefd. Dat merken wij iedere dag weer. Het allerliefst begeleiden wij onze kopers in alle rust bij hun zoektocht. De marktontwikkeling gaat echter snel. Steeds vaker zijn objecten of projecten snel uitverkocht. Helaas betekent dit dat u, maar ook wij, niet altijd de tijd hebben om af te wachten en samen met u het traject rustig aan te gaan. Soms is snel schakelen nodig en ook daar begeleiden wij u bij. 

Ik zeg het niet graag - daar het wat opdringerig overkomt en niet past bij onze manier van (willen) werken - maar als u echt interesse heeft wacht dan niet te lang met komen en kijken. Meerdere kopers moesten wij de afgelopen tijd vertellen, dat een woning al weer verkocht was.
WERFENWENG: OPGELEVERD!
Afgelopen december opgeleverd. Netjes geprijsd, schitterend uitzicht, vlak bij Salzburg en meerdere grote skigebieden. Heerlijk familiedorp met eigen familieskigebied in een erg mooi berglandschap. Nog slechts 2 te koop en direct beschikbaar.
  Meer informatie
HOHENTAUERN: ZWEITWOHNSITZ
Ziet u het uitzicht? Wat ons betreft geweldig. Een groot huis echt in de bergen met skilift en dorpsfaciliteiten op loopafstand. Een groot huis met 4 slaapkamers, eigen wellness en jacuzzi op het terras. Prijs: €495.000 
  Meer informatie
MARIAPFARR IM LUNGAU
ZON, SNEEUW, WELLNESS
Goed rendement in zonnigste plaats van Oostenrijk, waarbij 5 skigebieden in 15 minuten te bereiken zijn. Laag geprijsd. Voor de echte wellness liefhebber! Prijs vanaf €105.000. Lees meer
DIENTEN AM HOCHKÖNIG
MIDDEN IN HET SKIGEBIED
Te midden van het zo fraaie skigebied Hochkönig ligt bijna bij de lift dit kleinschalig project. Nog 1 woning te koop. Komende week getekend is komende week huuropbrengsten op uw rekening… Prijs: €369.000 Lees meer
HAUS IM ENNSTAL
FANTASTISCH SKIGEBIED
Te midden van het zo fraaie skigebied van Schladming ligt dit nieuw te bouwen project. In het centrum van Haus im Ennstal. Een regio die de moeite waard is te ontdekken. Prijs: €369.000 Lees meer
NEUKIRCHEN - ROSENTAL
ZWEITWOHNSITZ PENTHOUSE
Ruim penthouse in gebouw met 4 woningen. Uniek uitzicht op de Grossvenediger. Te gebruiken als Zweitwohnsitz of voor verhuur. Scherp geprijsd. Prijs: €325.000  Lees meer
OETZ IN TIROL
RUIM, VRIJSTAAND EN UNIEK
In Tirol is vrijstaand niet vaak te koop. En zeker niet met veel vrijheden voor u als eigenaar. Hier wel! In het huis bevinden zich drie zeer ruime appartementen. Echt de moeite waard om eens nader te bekijken. Prijs: €650.000 Lees meer
KAPPL / ISCHGL
SUPERDELUXE SKI IN & SKI OUT
In Tirol en aan de piste is uniek. Nog bijzonderder is de ongekende luxe die u hier zult ervaren. Ruimte overigens ook. Gigantische grote wellness en een goed rendement.   Lees meer
Bekijk ons complete aanbod
BELANGRIJK: NIEUW SROG VAN KRACHT
 
Per 1 januari is de nieuwe wet op de ruimtelijke ordening in het Salzburgerland in werking getreden. Dit betekent voor u, dat u nog altijd kunt kopen in het Salzburgerland, maar dat het nog belangrijker is dat u weet welk pand u onder welke voorwaarden aanschaft.

Goed informeren is belangrijk, want er zijn nog altijd vele aanbieders die u willen doen geloven, dat u als EU burger hier alles mag kopen. Dat is op zich niet onjuist, echter het gebruik van onroerend goed is nu ook in het Salzburgerland, zoals ook al in Tirol, Vorarlberg, Karinthië en het Steiermark uitermate ingewikkeld geworden door  complexe regelgeving!
Meer informatie over deze wetswijziging
NIEUWS: VERANDERINGEN BIJ ALPENDREAMS

De toenemende vraag naar onze dienstverlening maakt dat ook wij steeds verder groeien. Met inmiddels een kantoor in België, Nederland en Oostenrijk hebben we besloten de backofficeactiviteiten te splitsen en deels naar Oostenrijk over te hevelen. We hebben Sylvia Schneider (Sylvia stelt zich hier aan u voor) met graagte aan ons team toegevoegd. Zij is van oorsprong een Nederlandse, maar woont al 38 jaar in Oostenrijk, niet ver weg van Valentijn en Robert!

In Nederland vinden nu vooral de frontoffice activiteiten plaats, die wij vol vertrouwen in de handen hebben gelegd van Conny Verhoef, die daar samen met Bertil Wouda ons kantoor in Meppel bezet. Fransje is aan het afronden en zal geleidelijk aan ons team gaan verlaten. Wij werkten met heel veel plezier met haar samen en zullen haar gelukkig ook de komende tijd nog ontmoeten.
REFERENTIES: Wat zeiden andere kopers over ons?

Benieuwd hoe andere kopers tegen ons als Alpendreams aan kijken? Lees dan eens de ervaringen van onze kopers op de referentiepagina van onze website. Ook op de website van Mondi zijn meerdere referenties over ons geschreven.
TOT SLOT...

De volgende AlpenFlits! ontvangt u van ons nog voor de Second Home in Gent. Ik verheug me er op u hier in Oostenrijk of straks in België en Nederland op de beurzen (weer) te gaan ontmoeten. Ik sluit graag af met onderstaande uitspraak van Aristoteles:

''Het geluk behoort diegenen toe die aan zichzelf genoeg hebben.''

 Met vriendelijke groet,
Mede namens Conny, Sylvia, Fransje Bertil, 
Valentijn en Dirk


Robert P. Hubers
Eigenaar Alpendreams


 
Copyright © 2018  Alpendreams BV, alle rechten voorbehouden.

U ontvangt deze e-mail omdat u in ons klantenbestand voorkomt of omdat u zich heeft opgegeven via onze website. Wilt u geen email-nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Alpendreams · Zuideinde 28c · Meppel, Drenthe 7941 GH · Netherlands