Copy
AlpenFlits! Jaargang 11, nummer 115, 28 januari 2018 Bekijk in je browser
RENDEMENT  |   EXCLUSIVITEIT   |   ONTSPANNING  |  (SNEEUW)ZEKERHEID
Second Home Expo Gent

Beste Oostenrijk geïnteresseerden, relaties en opdrachtgevers,
 
Wat hebben we een sneeuw hier! Al sinds midden november is het hier diep winters en er valt steeds opnieuw sneeuw bij. Uitzicht vanuit onze keuken en vanuit mijn kantoor was er vrijwel niet meer…..Het vorig weekend ben ik meer met sneeuwruimen bezig geweest dan dat ik tijd had om mails te beantwoorden. Heerlijk. Zie de foto 's hieronder, maar ook die in de banner, waarop ons huis te zien is, is indrukwekkend, toch?

Dit is alweer de 115e editie van onze AlpenFlits! Lees snel verder, want als altijd hebben we wel weer wat positiefs, moois of interessants te vertellen.

Veel lees- en kijkplezier gewenst!
 
Robert P. Hubers
 Eigenaar Alpendreams
NIEUWS: BEZOEK ONS OP DE SECOND HOME EXPO
 
Aankomend weekend staan wij op de Second Home Expo in Gent en dat is een prachtige gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Hou alvast 3, 4 en maandag 5 februari in uw agenda gereserveerd. 

Kom met ons kennismaken, laat u infomeren over het behalen van goede rendementen in Oostenrijk, onze aankoopbegeleiding en voorlichting, ons ruime aanbod van woningen en chalets en niet te vergeten de vele beursaanbiedingen.
Wilt u zeker zijn dat u Dirk (of één van ons natuurlijk) kunt spreken, dan kunt u alvast een afspraak voor op de beurs maken. Onze collega Conny (conny@alpendreams.eu) plant graag een afspraak met u in. 
DIRK STAAT U GRAAG TE WOORD
Onze Belgische collega Dirk Van Damme verheugt zich op uw bezoek! Wilt u zeker zijn dat u Dirk (of één van ons natuurlijk) kunt spreken, dan kunt u alvast een afspraak voor op de beurs maken. Onze collega Conny (conny@alpendreams.eu) plant graag een afspraak met u in. 
NIEUWS: OOSTENRIJKS ONROEREND GOED GEWILD
 
Oostenrijk is al heel lang een gewild investeerdersland. De vraag naar onroerend goed is groot, maar ook de vraag naar vakantieonderkomens is groot en al decennia lang stijgend. Een mooie garantie voor een goed rendement.
 
Ook dit jaar, weet men nu al, zullen nieuwe overnachtingsrecords worden gebroken. Het valt soms niet mee om nieuwe objecten en projecten te vinden, die voldoen aan onze selectiecriteria. Toch hebben we er weer meerdere gevonden, die wij hieronder graag aan u presenteren.

 
VOORAANKONDIGING: KAPRUN
Op de beurs in Gent presenteren wij een gloednieuw project in het centrum van Kaprun. Nieuwsgierig? Kom dan alvast naar de beurs, want het duurt nog even voor dit project ook op de website komt. Een project met een eerlijk verhuurconcept voor u als koper. Prijzen vanaf €251.000
WERFENWENG: OPGELEVERD!
Afgelopen december opgeleverd. Netjes geprijsd, schitterend uitzicht, vlak bij Salzburg en meerdere grote skigebieden. Heerlijk familiedorp met eigen familieskigebied in een erg mooi berglandschap. Nog slechts 2 te koop en direct beschikbaar.
  Meer informatie
MARIAPFARR IM LUNGAU
ZON, SNEEUW, WELLNESS
Ziet u het wellness centrum op de voorgrond? De luxe appartementen daarachter krijgen hier directe  toegang tot. Ook nog goede rendementen hier. Prijs vanaf €105.000. Lees meer
LEOGANG
LUXE AAN DE PISTE
Een schitterend appartement in Lodge-stijl kunnen wij u aanbieden op een toplocatie in Leogang. Drie slaapkamers, twee badkamers, een eigen sauna, open haard en ook nog bij de piste.  Wat wilt u meer? Prijs: €799.000 Lees meer
MAUTERNDORF
HEERLIJK APPARTEMENT
In de prachtige Lungau regio in het Salzburgerland ligt dit heerlijke appartement. Een top plekje omringt door meerdere fantastische skigebieden. Mauterndorf is bovendien erg gezellige. Prijs: €225.000 Lees meer
RADSTADT
PRACHTIG UITZICHT OP HET CENTRUM
Dit twee slaapkamer appartement hebben wij recent in verkoop gekregen. Prachtig gelegen met uitzicht over de oude stadsmuren en op de bergen. Verhuur toegestaan! Prijs: €340.000. Lees meer
OETZ IN TIROL
RUIM, VRIJSTAAND EN UNIEK
In Tirol is vrijstaand niet vaak te koop. En zeker niet met veel vrijheden voor u als eigenaar. Hier wel! In het huis bevinden zich drie zeer ruime appartementen. Echt de moeite waard om eens nader te bekijken. Prijs: €650.000 Lees meer
KAPRUN
IETS BIJZONDERS
Ik hou hier van. Een oude boerderij die inmiddels gerund wordt als pension. Negen slaapkamers, negen badkamers en dat in het centrum van Kaprun. Hier kan rendement gemaakt worden. Prijs:   €1.350.000 Lees meer
Bekijk ons complete aanbod
EVEN VOORSTELLEN: CONNY
Mijn naam is Conny Verhoef, sinds oktober 2017 ben ik werkzaam als commercieel medewerker binnendienst in de frontoffice, op het kantoor van Alpendreams Nederland in Meppel. Na 15 jaar voor Nederlands grootste bierbrouwer gewerkt te hebben, was het best even wennen bij Alpendreams. Wat ik fijn vind, is dat in een kleine organisatie als Alpendreams, ik nóg meer betrokken ben bij een klant en het hele proces.
 Lees meer
REFERENTIES: Wat zeiden andere kopers over ons?

'Als de helft waar was van wat daar op de site stond waren we al zeer tevreden'

Benieuwd hoe andere kopers tegen ons als Alpendreams aan kijken? Lees dan eens de ervaringen van onze kopers op de referentiepagina van onze website. Ook op de website van Mondi zijn meerdere referenties over ons geschreven.
DE WAARDE VAN MONDI APPROVED
Alpendreams heeft als eerste bemiddelaar in onroerend goed op de Oostenrijkse markt, dit fel begeerde keurmerk mogen ontvangen. Dit betekent extra zekerheid voor u.
  Meer informatie
TOT SLOT...

De volgende AlpenFlits! ontvangt u van ons in de loop van februari. Ik verheug me er op u hier in Oostenrijk of straks in België en Nederland op de beurzen (weer) te gaan ontmoeten. Ik sluit graag af met onderstaande uitspraak van Peace Pilgrim:

''Wie zich realiseert hoe krachtig gedachten zijn, denkt nooit meer negatief.''

 Met vriendelijke groet,
Mede namens Conny, Sylvia, Fransje Bertil, 
Valentijn en Dirk


Robert P. Hubers
Eigenaar Alpendreams


 
Copyright © 2018  Alpendreams BV, alle rechten voorbehouden.

U ontvangt deze e-mail omdat u in ons klantenbestand voorkomt of omdat u zich heeft opgegeven via onze website. Wilt u geen email-nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Alpendreams · Zuideinde 28c · Meppel, Drenthe 7941 GH · Netherlands