Copy
AlpenFlits! Jaargang 14, nummer 148, 21 mei 2021 Bekijk in je browser

AlpenFlits! Mei 2021
Informatiedagen en nieuw aanbod in Tirol
 
Beste Oostenrijk geïnteresseerden, relaties en opdrachtgevers,

Eindelijk is er licht aan het einde van de tunnel. Oostenrijk heeft namelijk afgelopen woensdag de lockdown beëindigd en het land weer geopend! Ook toeristisch reizen is (onder voorwaarden) weer mogelijk. Hierover verderop in deze AlpenFlits! meer. 

Nu er langzaam maar zeker weer steeds meer mogelijk is, durven ook wij met inachtneming van de Corona-maatregelen het aan om onze informatiedagen op 4 en 5 juni door te laten gaan. Na het wegvallen van de Second Home beurzen is dit een goede gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met ons en ons aanbod. Er is namelijk nogal wat te kiezen; zo krijgen wij de laatste tijd steeds weer nieuw aanbod in Tirol, is er prachtig aan in de Steiermark en komt er op korte termijn aanbod aan in Wagrain/Flachau. Wij hopen u op onze informatiedagen te mogen verwelkomen!

In deze AlpenFlits! naast ons actuele aanbod onder meer aandacht voor de stijgende bouwprijzen en welke gevolgen dit heeft in het aankoopproces.  

De aanvragen naar aanleiding van deze AlpenFlits worden door ons na het Pinksterweekend verwerk.Tot snel in Oostenrijk,
 
Valentijn J.P. Hubers
Alpendreams

 
NIEUW! Kleinschalig project nabij Sankt Anton am Arlberg
U leest het goed: eindelijk kunnen wij u weer eens een project onder de aandacht brengen in de buurt van Sankt Anton am Arlberg. In het op slechts 5 kilometer naastgelegen Pettneu am Arlberg kunnen wij u nog twee appartementen aanbieden in dit sfeervolle chaletgebouw. Geadverteerde prijzen zijn compleet met luxe inventaris.  Prijs vanaf netto: € 520.000,00
Vraag direct de brochure aan!
KOMT U OOK?
De Second Home beurzen gingen ook dit voorjaar helaas niet door. Om u toch de mogelijkheid te geven ons te ontmoeten organiseren wij onze eigen informatiedagen. Net als op de beurs kunt u zich hier door ons laten informeren over de aankoop- en investeringsmogelijkheden in Oostenrijk. Maak persoonlijk kennis met ons, onze werkwijze en ons (nieuwste) aanbod.  Wij ontmoeten u graag op ons kantoor in Meppel, waar wij u in drie separate ruimtes in alle rust te woord kunnen staan. Wij vertellen u tijdens een persoonlijk gesprek graag ook meer over aanbod dat niet online staat, of aanbod dat op zeer korte termijn verwacht wordt. We verklappen alvast: een pareltje in Flachau/Wagrain komt er aan!

Ondanks dat de coronasituatie steeds verder verbeterd, zouden wij het erg op prijs stellen wanneer u ons op voorhand de dag en het tijdstip van uw bezoek kenbaar zou willen maken. Op locatie zullen wij zorg dragen voor de nodige voorzorgsmaatregelen die overeenkomen met de richtlijnen van het RIVM.
Maak een afspraak!
Snel stijgende bouwprijzen in Oostenrijk
De laatste paar maanden ontkomen vrijwel al onze partners er niet aan om hun verkoopprijzen te verhogen. De reden hiervoor is de snel stijgende prijs van bouwmaterialen. Wat als ik al gekocht heb, maar mijn huis nog gebouwd moet worden? Wat betekent dit voor prijslijsten en gaan de prijzen straks weer dalen? Wij informeren u in dit artikel graag over de gevolgen. Lees meer.
Oostenrijk opent toerisme weer!
U leest het goed; Oostenrijk is weer open. Eindelijk zijn toeristen weer welkom en wel per direct. Voor vrijwel alle EU-landen geldt dat reizen naar Oostenrijk weer zonder quarantaine mogelijk is, indien je getest, genezen of gevaccineerd bent. Voor Nederlanders geldt alleen genezen of gevaccineerd. Ook blijft zakelijk reizen naar Oostenrijk gewoon toegestaan. Lees meer.
BRAMBERG AM WILDKOGEL
ZWEITWOHNSITZ!
Op een droomlocatie op de zuidhelling boven Bramberg kunnen wij u dit riante chalet-appartement met 4 slaapkamers aanbieden. Het gebouw staat kort voor oplevering. Verhuur mag, maar is géén verplichting. En dat is inmiddels uniek!
Prijs: €1.100.000,00
Meer informatie
RIESNERALM / SCHLADMING
ZWEITWOHNSITZ
In het project Riesneralm Chalets zijn nog slechts drie kavels met de geliefde Zweitwohnsitz bestemming beschikbaar. Indien gewenst zijn deze chalets zelfs uit te breiden met een eigen garage, waardoor tot liefst 5 slaapkamers mogelijk is.
Prijs vanaf: €572.000,00 
Meer informatie
SÖLDEN
NIEUW! TOPLOCATIE IN SÖLDEN
In het geliefde en wereldberoemde Sölden kunnen wij u dit riante chalet aanbieden. Het is niet alledaags dat een dergelijke mogelijkheid zich aandient. Vijf slaapkamers, vier badkamers en een riant uitzicht op de bergen! Ruim eigen gebruik.
Prijs: € 1.490.000,00
Meer informatie
TURRACHER HÖHE
COMING SOON!
Wij krijgen op zeer korte termijn een nieuw project met 7 (geschakelde) chalets te koop op de Turracher Höhe. De eerste plaatjes zijn nu binnen. Meldt u nu alvast aan en ontvang zeer binnenkort als een van de eerste de documentatie.
Prijs vanaf: € 705.000,00 
Meer informatie
Bekijk ons complete aanbod
Alpendreams nu ook op Instagram
Er zijn vaak zo veel mooie beelden van onze nieuwe en opgeleverde projecten, dat we die op Instagram met u gaan delen. Ook bouwupdates zullen we daar regelmatig in onze Story plaatsen. Kijkt u ook mee?
Instagram abonneren
TOT SLOT...

De volgende AlpenFlits! ontvangt u van ons midden juni. Wij verheugen ons er op u binnenkort in Oostenrijk te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,
mede namens (v.l.n.r. op foto) Fleur, Bertil, Sylvia, Dirk, Marjolijn, Fransje en Robert

Valentijn J.P. Hubers

Facebook
Instagram
LinkedIn
Website
Copyright © 2021  Alpendreams BV, alle rechten voorbehouden.

U ontvangt deze e-mail omdat u in ons klantenbestand voorkomt of omdat u zich heeft opgegeven via onze website. Wilt u geen email-nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier