Copy

AlpenFlits! Jaargang 10, nummer 105, 8 maart 2017
Uitnodiging voor Second Home beurs


 
Beste Oostenrijk liefhebbers, relaties en opdrachtgevers,

Aanstaande vrijdag is het alweer zo ver en start de Second Home beurs in Utrecht. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze stand (Nr. 304). 

Kom gerust langs om met ons kennis te maken en laat u voorlichten over onze dienstverlening, die vooral bestaat uit begeleiding en voorlichting. Uiteraard tonen we ook ons ruime aanbod aan appartementen en chalets in Oostenrijk. Wij zijn de enige aanbieder in Oostenrijk met het keurmerk van de belangenorganisatie Mondi, wij leggen u graag uit welke extra zekerheden dit voor u te bieden heeft.

De ervaring leert ons dat het op onze stand erg druk kan zijn. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een moment dat het u uit komt. U kunt hiervoor een afspraak maken met Fransje (Fransje@alpendreams.eu). 

Wij verheugen ons op uw komst.
Bis Bald und liebe Grüsse,

Dirk, Valentijn, Bertil, Fransje & Robert

Maart 2017
10-12
Komt u ook met ons kennismaken?
Bestel uw toegangskaarten
Bekijk alvast ons aanbod
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Bezoek onze website
Aankondiging bezichtigingsweekenden

Voor onze projecten 'Alpine Lodge' in het Brandnertal en 'Das Alpenhaus' op de Katschberg organiseren wij op 1 & 2 april een bezichtigingsweekend. Wij zijn dan ter plaatse en informeren u graag over de voordelen van deze prachtige projecten en laten u graag de omgeving zien. Aanmelden kunt u zich door een bericht aan Fransje@alpendreams.eu te sturen. 

De kosten van dit bezichtigingsweekend worden volledig door ons vergoed indien u tot aanschaf van een woning besluit. 
                                                                  © 2016 Alpendreams
 
 
U ontvangt deze e-mail omdat u in ons klantenbestand voorkomt of omdat u zich heeft opgegeven via onze website. Wilt u geen email-nieuwsbrieven meer ontvangen?
 klik dan hier