Copy
AlpenFlits! Jaargang 14, nummer 147, 16 april 2021 Bekijk in je browser

AlpenFlits! April 2021  - De winter is voorbij
 
Beste Oostenrijk geïnteresseerden, relaties en opdrachtgevers,

De winter in Oostenrijk is voorbij. Althans, dat zou je verwachten. Niets is minder waar als ik naar buiten kijk. Ook in april sneeuwt het dit jaar stug door. Gelukkig blijft het in de dalen allemaal niet echt meer liggen. Het is tijd voor de zomer waarin we hopelijk weer terug gaan keren naar enige vorm van normaliteit. De verwachting hier in Oostenrijk is dat ergens in de maand mei het toerisme weer op gang zal mogen komen. 

Wat gewoon doorgaat is de bouw: verschillende van onze projecten zijn alweer vol in aanbouw. In de Riesneralm, op de Kreischberg en de Turracher Höhe is men volop bezig. Ook in Wald im Pinzgau wordt nu dan gestart. Veel van onze klanten kunnen niet wachten tot de oplevering en dat begrijpen wij maar al te goed. Eindelijk dat eigen plekje in Oostenrijk! Nieuwsgierig naar de bouwupdates? Op onze Instagrampagina komen in de story regelmatig updates voorbij. 

In deze nieuwsbrief aandacht voor ons bestaande aanbod aangevuld met enkele interessante nieuwe locaties - waaronder een ski in & ski out locatie - op de Katschberg.Tot snel in Oostenrijk,
 
Valentijn J.P. Hubers
Alpendreams

 
NIEUW! Ski in & Ski out appartementen Katschberg
Op een absolute toplocatie in het Salzburgerland kunnen wij u midden in het skigebied Katschberg - Aineck (80 km piste) deze interessante appartementen aanbieden. De appartementen zijn onderdeel van een goed lopend Aparthotel.  Het beheer en de verhuur van uw bezit is dan ook perfect georganiseerd. Hoewel de appartementen volledig gemeubileerd verkocht worden, kunnen wij ons voorstellen dat u liever zelf met de inrichting aan de slag gaat. Dat is mogelijk, want als nieuwe eigenaar staat het u volledig vrij om uw appartement te upgraden. Zo kunt u hier echt uw eigen Oostenrijkse appartement van maken. Wel zo leuk, want u mag deze appartementen ook meerdere weken per jaar zelf gebruiken.  Prijs € 219.000,00 - € 499.000,00
Vraag direct de brochure aan!
Ons aanbod in 2021
Mensen die ons al jaren volgen valt het misschien op: online hebben wij duidelijk minder locaties in verkoop dan enkele jaren terug. Soms krijgen wij de vraag of er iets aan de hand is. Naast de veranderende wet- en regelgeving die maakt dat er steeds minder aanbod is, is het ook een strategische keuze om niet meer 'alles' maar aan te bieden. Graag verwijzen wij u naar deze uitleg over ons aanbod in 2021. 
TIP! Kreischberg - Mountainchalets
Aan de voet van het skigebied Kreischberg kunnen wij u deze prachtige chalets aanbieden. Deze toplocatie ligt op loopafstand van de lift en piste en biedt een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. Oplevering nog voor de kerst van dit jaar! Wist u dat dit skigebied deze zomer voor 40 miljoen Euro in nieuwe liften investeert? 

De Kreischberg - Mountainchalets is een kleinschalig plan met grote, luxe chalets (136 m2). De chalets bieden riante woonkamers, vier slaapkamers en vier badkamers. Een sfeervolle open haard en aangename privé sauna is uiteraard ook mogelijk. Afwerking is zeer hoogwaardig en kan op locatie bekeken worden in één van onze referentieprojecten. Nu al nieuwsgierig? Download de referentiefoto's dan hierP
rijzen vanaf: € 535.000,00
Vraag direct de brochure aan
Steiermark: 'Das Grüne Herz'
Bij de naam Tirol denkt iedereen meteen aan Oostenrijk. Bij de naam Steiermark waarschijnlijk (nog) niet. Toch is dit de deelstaat, ook wel Das Grüne Herz genoemd, die in opmars is. Er wordt fors geïnvesteerd in de skigebieden en nieuwe toeristische ontwikkelingen worden positief ontvangen en omarmd. Ook het prijsniveau ligt hier (nog) duidelijk lager. Nieuwsgierig? Lees meer.
Second Home beurzen gecanceld
Helaas gaan ook de eerste beurzen van 2021 nog niet door. Ze waren al verplaatst naar juni, maar zijn nu definitief gecanceld. Na het succes van ons alternatieve Second Home Event afgelopen Oktober bekijken wij nu de mogelijkheid dit begin juni te herhalen. Hierover binnenkort meer informatie, maar houdt u bij interesse alvast 4 en 5 juni beschikbaar in de agenda! 
PIESENDORF / Zell am see
IN PRIJS VERLAAGD
Ok, misschien niet het Oostenrijkse gebouw dat u verwacht. Maar dit appartement is toch wel heel erg mooi. Een uniek uitzicht over het dal van Zell am See - Kaprun. Centraal in een top vakantieregio dus ook nog. Nu in prijs verlaagd!
Prijs: €475.000,00 
Meer informatie
RIESNERALM / SCHLADMING
ZWEITWOHNSITZ
In het project Riesneralm Chalets zijn nog slechts drie kavels met de geliefde Zweitwohnsitz bestemming beschikbaar. Indien gewenst zijn deze chalets zelfs uit te breiden met een eigen garage, waardoor tot liefst 5 slaapkamers mogelijk is.
Prijs vanaf: €572.000,00 
Meer informatie
KITZBÜHELER ALPEN
UPDATE! 
Op een toplocatie in de Kitzbüheler Alpen ligt dit kleinschalige vakantieproject. Slechts zes appartementen en ook nog Ski in & ski out in Hopfgarten/Kelchsau. Uniek voor Tirol dat u hier helemaal uw eigen vakantieappartement van kunt maken. 
Prijs vanaf: € 504.000,00 
Meer informatie
MARIAPFARR - LUNGAU
NIEUW!
Ons oog is gevallen op een klein, maar fijn nieuw project in de vakantieregio Lungau. Prachtige, luxe appartementen. Er is (helaas) al veel verkocht, dus wacht hier niet te lang. Verhuur en beheer is hier compleet verzorgd. Prijzen zijn netjes. 
Prijs vanaf: € 305.000,00 
Meer informatie
Bekijk ons complete aanbod
Alpendreams nu ook op Instagram
Er zijn vaak zo veel mooie beelden van onze nieuwe en opgeleverde projecten, dat we die op Instagram met u gaan delen. Ook bouwupdates zullen we daar regelmatig in onze Story plaatsen. Kijkt u ook mee?
Instagram abonneren
TOT SLOT...

De volgende AlpenFlits! ontvangt u van ons midden mei. Wij verheugen ons er op u binnenkort in Oostenrijk te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,
mede namens (v.l.n.r. op foto) Fleur, Bertil, Sylvia, Dirk, Marjolijn, Fransje en Robert

Valentijn J.P. Hubers

Facebook
Instagram
LinkedIn
Website
Copyright © 2021  Alpendreams BV, alle rechten voorbehouden.

U ontvangt deze e-mail omdat u in ons klantenbestand voorkomt of omdat u zich heeft opgegeven via onze website. Wilt u geen email-nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier