Copy
AlpenFlits! Jaargang 13, nummer 142, 25 september 2020 Bekijk in je browser
RENDEMENT  |   EXCLUSIVITEIT   |   ONTSPANNING  |  (SNEEUW)ZEKERHEID
Second Home Event - Informatiedagen
 
Beste Oostenrijk geïnteresseerden, relaties en opdrachtgevers,

Wat hadden wij in Oostenrijk een schitterende zomer, met afgelopen maandag nog volop zon en 27 graden.  Tijdens verzending van deze nieuwsbrief is de sneeuwvalgrens inmiddels al gedaald tot onder de 900 meter. Ongekend! Goed voor de gletsjers en het gletsjerskiseizoen dat alweer begint. Kortom; de herfst en daarmee de aanloop naar het winterseizoen dient zicht aan.

Traditioneel staan wij in deze periode op de najaarsbeurzen van Second Home. Helaas gaan die dit jaar niet door, maar dat betekent niet dat u ons niet kunt ontmoeten. Op 2 en 3 oktober organiseren wij namelijk ons eigen Second Home Event - de Alpendreams informatiedagen. Op deze manier heeft u toch de gelegenheid om ons persoonlijk te ontmoeten en u te laten informeren over de aankoopmogelijkheden in Oostenrijk. Vanzelfsprekend zullen wij u dan ook ons nieuwste aanbod presenteren en vindt de verkoopstart plaats van meerdere nieuwe projecten!

Wij willen u dan ook graag uitnodigen voor onze informatiedagen. In deze nieuwsbrief dan ook meer informatie omtrent ons Second Home Event en alvast een tipje van de sluier van ons nieuwste aanbod. 

Tot snel in Oostenrijk of Nederland,
 
Valentijn J.P. Hubers
Alpendreams
 
Komt u ook? 
De Second Home beurs gaat dit najaar helaas niet door. Om u toch de mogelijkheid te geven ons te ontmoeten organiseren wij ons eigen Second Home Event. Net als op de beurs kunt u zich hier door ons laten informeren over de aankoop- en investeringsmogelijkheden in Oostenrijk. Maak persoonlijk kennis met ons, onze werkwijze en ons (nieuwste) aanbod.  Wij ontmoeten u graag op Boerderij de Zalm, centraal en landelijk gelegen in de provincie Utrecht. 

In verband met de actuele situatie ten aanzien van het Coronavirus zouden wij en Boerderij de Zalm het erg op prijs stellen wanneer u ons op voorhand de dag en het tijdstip van uw bezoek kenbaar zou willen maken. Op locatie zullen wij zorg dragen voor de nodige voorzorgsmaatregelen die overeenkomen met de richtlijnen van het RIVM.
Maak een afspraak
Meer informatie Second Home Event
NIEUW! Toplocatie in Fügen im Zillertal
Op een perfecte locatie nabij het centrum en op korte afstand van de skilift wordt dit luxueuze plan ontwikkeld. Een totaalconcept met exclusieve appartementen en vele andere extra faciliteiten. Zeer hoogwaardige en luxe inrichting, inclusief sfeervolle mos- en oud-houten wanden, is in de prijs inbegrepen. Bekijk wat dat betreft zeker even de inrichtingsfoto's op de website.  Prijs vanaf: € 224.000,00
Vraag direct de brochure aan
NEUKIRCHEN
DIRECT BESCHIKBAAR: MODELWONING
In het reeds uitverkochte project Venediger Lodge worden beide modelwoningen nu aangeboden. Deze zeer luxe appartementen liggen op een toplocatie in het centrum en vlakbij de skilift. Prijs inclusief luxe inventaris. Prijs: €343.500,00 
Meer informatie.
KÖNIGSLEITEN
NIEUW! CHALET ZWEITWOHNSITZ
Op een centrale locatie, ski in / ski out, in het dorp Königsleiten kunnen wij u een 160m2 groot chalet aanbieden met Zweitwohnsitzbestemming. Verhuur is derhalve géén verplichting. Absolute toplocatie! Prijs: € 1.100.000,00 
Meer informatie
Bekijk ons complete aanbod
TOT SLOT...

De volgende AlpenFlits! ontvangt u van ons in de maand oktober. Wij verheugen ons er op u volgende week op ons Second Home Event of binnenkort in Oostenrijk te mogen ontmoeten.


Met vriendelijke groet,
mede namens Robert, Sylvia, Fransje, Bertil, Dirk en (nog niet op foto) Fleur en Marjolijn

Valentijn J.P. Hubers


 
Copyright © 2020  Alpendreams BV, alle rechten voorbehouden.

U ontvangt deze e-mail omdat u in ons klantenbestand voorkomt of omdat u zich heeft opgegeven via onze website. Wilt u geen email-nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier