Copy
AlpenFlits! Jaargang 14, nummer 145, 16 januari 2021 Bekijk in je browser

AlpenFlits! Januari 2021  - Een nieuw jaar...
 
Beste Oostenrijk geïnteresseerden, relaties en opdrachtgevers,

Terwijl ik uit mijn raam kijk en bakken met sneeuw zie, schrijf ik deze eerste AlpenFlits! van het nieuwe jaar. Namens ons hele team wens ik u een goed en vooral gezond 2021. Ik ga er van uit dat dit ook het jaar wordt waarin iedereen zeer binnenkort weer welkom is in Oostenrijk! Want wat is het raar, zo'n winter zonder toeristen...

En winter die hebben we in Oostenrijk. Sinds de kerstdagen is het onverminderd koud. Na heftige sneeuwval in het zuiden, was nu ook het noorden aan de beurt. Wij, geluksvogels hier in Oostenrijk, genieten dan ook volop van prachtige en vooral lege pistes. Wij duimen dat er vanaf de tweede seizoenshelft misschien toch wat mogelijk gaat zijn voor toeristen. Tot die tijd blijft alleen het zakelijk reizen naar Oostenrijk mogelijk. 

Graag praat ik u in deze AlpenFlits! weer bij over het nieuwste aanbod. Zo zijn wij er bijvoorbeeld opnieuw in geslaagd een project met vrijstaande chalets te vinden. Ook dit jaar blijven wij ons best doen om voor u de mooiste plekjes van Oostenrijk te vinden!

 Tot snel in Oostenrijk,
 
Valentijn J.P. Hubers
Alpendreams

 
NIEUW! Kreischberg - Mountainchalets
Aan de voet van het skigebied Kreischberg kunnen wij u deze prachtige chalets aanbieden. Deze toplocatie ligt op loopafstand van de lift en piste en biedt een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. 

De Kreischberg - Mountainchalets is een kleinschalig plan met grote, luxe chalets (136 m2). De chalets bieden riante woonkamers, vier slaapkamers en vier badkamers. Een sfeervolle open haard en aangename privé sauna is uiteraard ook mogelijk. Afwerking is zeer hoogwaardig en kan op locatie bekeken worden in één van onze referentieprojecten.
P
rijzen vanaf: € 535.000,00
Vraag direct de brochure aan
Ons aanbod in 2021, waar letten wij op?
De aanbodpagina op onze website wordt korter. Dat klopt en is – naast het almaar schaarser wordende aanbod – ook een bewuste keuze. Waar letten wij eigenlijk op bij ons aanbod? Wij selecteren dat aanbod waar wij zelf in geloven. Tijd om eens langer bij stil te staan. Lees verder.
NIEUW! Geschakelde Kreischberg - Mountainchalets
Onderdeel van het bovenstaande project Kreischberg - Mountainchalets is ook een zestal geschakelde chalets. Deze luxe geschakelde chalets (90 - 100 m2) hebben drie slaapkamers en twee badkamers. Ook een open haard is mogelijk. Een eigen tuin en een heerlijk terras maken dat ook dit geweldige huizen zijn.  Prijs vanaf € 375.000,00
Vraag direct de brochure aan!
Reismogelijkheden Oostenrijk
Reizen naar Oostenrijk is aan beperkingen onderhevig. Reizen met een zakelijke achtergrond is echter wel mogelijk. Zo kan er in deze periode indien gewenst toch bezichtigd worden. Lees meer. 
GARGELLEN / MONTAFON
COMING SOON - SKI IN & SKI OUT
Momenteel leggen wij de laatste hand aan de documentatie. Op zeer korte termijn kunnen wij u deze verstrekken. Slechts 10 appartementen direct aan de piste! Meld u nu alvast aan en ontvang de informatie zodra beschikbaar. 
Prijs vanaf: €350.000,00 
Meer informatie
RIESNERALM / SCHLADMING
LUXE CHALETS OP DROOMLOCATIE
Deze plek heeft iets bijzonders. Zo'n echt bergdal, een stromende beek, stilte en toch veel faciliteiten in de directe omgeving. Een plek waar je echt je eigen plekje in Oostenrijk kunt realiseren. Nog slechts 4 beschikbaar tegen de actuele prijzen!
Prijs vanaf: €412.000,00 
Meer informatie
PIESENDORF 
NIEUW! LUXE NABIJ ZELL AM SEE
In het dorp Piesendorf kunnen wij u dit prachtige 4-slaapkamer appartement aanbieden. Gelegen in een kleinschalig gebouw met gemeenschappelijke wellness en parkeergarage. Inclusief inventaris. Direct beschikbaar!
Prijs: € 530.000,00 
Meer informatie
WESTENDORF
DE LAATSTE! 
In het zeer geliefde Westendorf is dit project in aanbouw. Nog slechts één appartement beschikbaar. Locatie op loopafstand van de piste, golfbaan, centrum en zwembad. Top plek! Twee slaapkamers, twee badkamers.
Prijs: € 475.000,00 
Meer informatie
Bekijk ons complete aanbod
TOT SLOT...

De volgende AlpenFlits! ontvangt u van ons in februari. Wij verheugen ons er op u binnenkort in Oostenrijk te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,
mede namens (v.l.n.r. op foto) Fleur, Bertil, Sylvia, Dirk, Marjolijn, Fransje en Robert

Valentijn J.P. Hubers

Facebook
LinkedIn
Website
Copyright © 2021  Alpendreams BV, alle rechten voorbehouden.

U ontvangt deze e-mail omdat u in ons klantenbestand voorkomt of omdat u zich heeft opgegeven via onze website. Wilt u geen email-nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier