Copy
AlpenFlits! Jaargang 14, nummer 146, 13 maart 2021 Bekijk in je browser

AlpenFlits! Maart 2021  - Steiermark special
 
Beste Oostenrijk geïnteresseerden, relaties en opdrachtgevers,

Wat leven we in bijzondere tijden. De behoefte aan rust en ruimte (b)lijkt groot, want niet eerder waren de eerste weken van het nieuwe jaar zo druk. Verschillende kopers kochten via video en zonder persoonlijk op locatie geweest te zijn. Wat zijn wij dankbaar dat u ons ook in deze tijden zo'n groot vertrouwen blijft geven. Zo is het nieuwe Ski in - Ski out project in Gargellen binnen een paar weken alweer compleet uitverkocht.

Gelukkig blijft er nog altijd veel ander mooi aanbod. In deze AlpenFlits! extra aandacht voor ons aanbod in de Steiermark. Deze deelstaat wint in rap tempo aan bekendheid en is vanuit investeringsoogpunt buitengewoon interessant. Het is dan ook een van de weinige plekjes waar een echt eigen - vrijstaand - chalet nog tot de mogelijkheden behoort. 

Ik ben inmiddels verliefd op deze deelstaat. Al ontbreekt het mij wellicht aan enige objectiviteit, omdat mijn vrouw een echte 'Steierin' is. Ik hoop u snel in de Steiermark te kunnen ontmoeten om onze prachtige locaties aldaar aan u te laten zien. 


 Tot snel in Oostenrijk,
 
Valentijn J.P. Hubers
Alpendreams

 
Steiermark: 'Das Grüne Herz'
Bij de naam Tirol denkt iedereen meteen aan Oostenrijk. Bij de naam Steiermark waarschijnlijk (nog) niet. Toch is dit de deelstaat, ook wel Das Grüne Herz genoemd, die in opmars is. Er wordt fors geïnvesteerd in de skigebieden en nieuwe toeristische ontwikkelingen worden positief ontvangen en omarmd. Ook het prijsniveau ligt hier (nog) duidelijk lager. Nieuwsgierig? Lees meer.
De prachtige Riesneralm Chalets in Schladming-Dachstein
Ook de Riesneralm Chalets liggen in de Steiermark en krijgen steeds meer vorm. Vijftien chalets zijn reeds opgeleverd en nog dit jaar komen daar 11 chalets bij. Ruim tweederde van de beschikbare locaties is daarmee verkocht. Gelukkig zijn er nog steeds prachtige plekjes beschikbaar. Nieuwsgierig hoe het er nu uit ziet? Bekijk dan eens deze dronebeelden

De Riesneralm Chalets kenmerken zich door veel ruimte en luxe. Alle chalets hebben op hun eigen manier een fantastisch uitzicht op de omliggende bergen. Onze kopers laten stuk voor stuk weten almaar enthousiaster te worden over dit unieke bergdal. Zo wordt het skigebied als bijzonder leuk ervaren en blijken er vele onontdekte geheimen en verrassend veel activiteiten mogelijk te zijn.  Prijs vanaf € 426.500
Vraag direct de brochure aan!
NIEUW! Kreischberg - Mountainchalets
Aan de voet van het skigebied Kreischberg kunnen wij u deze prachtige chalets aanbieden. Deze toplocatie ligt op loopafstand van de lift en piste en biedt een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. Bouwstart in april. Oplevering nog voor de kerst van dit jaar! Wist u dat dit skigebied deze zomer voor 40 miljoen Euro in nieuwe liften investeert? 

De Kreischberg - Mountainchalets is een kleinschalig plan met grote, luxe chalets (136 m2). De chalets bieden riante woonkamers, vier slaapkamers en vier badkamers. Een sfeervolle open haard en aangename privé sauna is uiteraard ook mogelijk. Afwerking is zeer hoogwaardig en kan op locatie bekeken worden in één van onze referentieprojecten. Nu al nieuwsgierig? Download de referentiefoto's dan hierP
rijzen vanaf: € 535.000,00
Vraag direct de brochure aan
Reismogelijkheden Oostenrijk
Reizen naar Oostenrijk is aan beperkingen onderhevig. Reizen met een zakelijke achtergrond is echter wel mogelijk. Zo kan er in deze periode indien gewenst toch bezichtigd worden. Lees meer. 
Alpendreams nu ook op Instagram
Er zijn vaak zo veel mooie beelden van onze nieuwe en opgeleverde projecten, dat we die op Instagram met u gaan delen. Ook bouwupdates zullen we daar regelmatig in onze Story plaatsen. Kijkt u ook mee?
Instagram abonneren
TURRACHER HÖHE
COMING SOON - MOUNTAINCHALETS
Momenteel leggen wij de laatste hand aan de documentatie. Op korte termijn kunnen wij u de Mountainchalets Turracher Höhe presenteren. Een (bijna) ski in & ski out project met fantastisch uitzicht en 100% sneeuwzeker. Meldt u nu alvast aan.
Prijs vanaf: €690.000,00 
Meer informatie & locatievideo
RIESNERALM / SCHLADMING
ZWEITWOHNSITZ
In het project Riesneralm Chalets zijn nog slechts drie kavels met de geliefde Zweitwohnsitz bestemming beschikbaar. Indien gewenst zijn deze chalets zelfs uit te breiden met een eigen garage, waardoor tot liefst 5 slaapkamers mogelijk is.
Prijs vanaf: €528.000,00 
Meer informatie
KREISCHBERG
NIEUW! GESCHAKELDE CHALETS
In het project Kreischberg Mountainchalets zijn ook enkele heel interessante geschakelde chalets te koop. Drie slaapkamers, 2 badkamers, ruime living en een prachtig uitzicht. Ideaal voor een gedegen stuk rendement.
Prijs vanaf: € 375.000,00 
Meer informatie
STADL AN DER MUR
ZWEITWOHNSITZ
Precies tussen de skigebieden Kreischberg en Turracher Höhe ligt het liefelijke dorpje Stadl an der Mur. Dit chalet met Zweitwohnsitz bestemming en 4 slaapkamers kunnen wij u hier aanbieden. Inclusief inrichting. Scherp geprijsd!
Prijs: € 299.000,00 
Meer informatie
Bekijk ons complete aanbod
School in Zuid Afrika krijgt vorm
Wellicht herinnert u het zich nog dat Alpendreams de bouw van een school in Kwazulu Natal ondersteund. Ook meerdere van onze klanten en opdrachtgevers deden een gift. Recent ontvingen wij foto's van de eerste twee klaslokalen die in gebruik genomen zijn. Bekijk meer foto's.
TOT SLOT...

De volgende AlpenFlits! ontvangt u van ons eind april. Wij verheugen ons er op u binnenkort in Oostenrijk te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,
mede namens (v.l.n.r. op foto) Fleur, Bertil, Sylvia, Dirk, Marjolijn, Fransje en Robert

Valentijn J.P. Hubers

Facebook
Instagram
LinkedIn
Website
Copyright © 2021  Alpendreams BV, alle rechten voorbehouden.

U ontvangt deze e-mail omdat u in ons klantenbestand voorkomt of omdat u zich heeft opgegeven via onze website. Wilt u geen email-nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier