Copy
AlpenFlits! Jaargang 12, nummer 128, 22 januari 2019 Bekijk in je browser
RENDEMENT  |   EXCLUSIVITEIT   |   ONTSPANNING  |  (SNEEUW)ZEKERHEID
Droomwinter in Oostenrijk
 
Beste Oostenrijk geïnteresseerden, relaties en opdrachtgevers,

We kennen een droomwinter in Oostenrijk. Sinds december ligt er een gesloten sneeuwdek en na de enorme hoeveelheden sneeuwval in januari schijnt nu alweer weken de zon. Heerlijk! Toch heb ik sinds ik in Oostenrijk woon nog nooit zo weinig op de piste gestaan: 2019 is voor Alpendreams dan ook druk begonnen.

De Second Home beurzen van Maastricht en Gent liggen alweer achter ons en de beurs in Utrecht komt er begin maart al weer aan. Dat betekent hier in Oostenrijk dat ik - bij afwezigheid van Robert - veel onderweg ben met onze klanten voor bezichtiging- en afrondingsreizen. Gelukkig werkt het team vanuit Nederland en België fantastisch mee om dit in goede banen te leiden.

In deze AlpenFlits! vanzelfsprekend een update van ons aanbod, maar ook interessant nieuws uit Oostenrijk. Zo kende het toerisme in 2018 een recordjaar en liggen 5 van de 10 beste  skigebieden ter wereld in Oostenrijk. 


Veel lees- en kijkplezier gewenst!
 
Valentijn J.P. Hubers
Alpendreams
 
Luxe vrijstaande Riesneralm Chalets - Schladming Dachstein
Deze prachtige chalets bleken ons highlight op de beide beurzen. En niet zo gek ook, want waar in Oostenrijk koop je nog een groot, vrijstaand chalet (140 m2!) op een ruime kavel voor deze prijs?  Bovendien is oplevering in dit jaar nog gegarandeerd. De uitstekende zomer- en winterregio en prachtige bouwlocatie aan de beek geeft dat echte Oostenrijk gevoel. In de projectvideo (BEKIJK) die wij samen met Oostenrijk TV maakten wordt het project en de omgeving nader toegelicht. Prijs: vanaf €394.000,00 
Vraag direct onze brochure aan
BEZICHTIGINGSWEEKEND 16 MAART
Op 16 organiseren wij een speciaal 'Riesneralm Weekend'. Samen met u bezoeken wij dan de locatie, kunt u kennismaken met de mensen achter het project en ontdekken we het skigebied. Een informatief en leuk weekend! Vliegen op Salzburg is dat weekend goed mogelijk.
 
Aanmelden bezichtigingsweekend
NIEUWS: OOSTENRIJK GELIEFDER DAN OOIT!
Nog nooit bezochten zoveel Nederlanders Oostenrijk. En dat in zowel de zomer als in de winter. Het Oostenrijks toerismebureau heeft deze cijfers bekend gemaakt. Beide seizoenen gaan de recordboeken in. Het Oostenrijks toerismebureau zet dan ook verder in op groei. Ook voor dit jaar zijn er internationaal weer grote campagnes gepland. Dat doen ze in Oostenrijk gewoon echt goed. Lees meer. 
NIEUWS: HERSTEL ROBERT GAAT VOORSPOEDIG
Afgelopen week heeft Robert ook een tweede nieuwe heup gekregen. Het herstel verloopt goed en volgens plan. Wat kantoorwerk wordt zo nu en dan weer opgepakt en op de Second Home beurs  in Utrecht zal hij op de stand zeker aanwezig zijn. Vanaf april verwachten wij dat hij ook weer zo nu en dan met klanten op pad zal zijn. 
LUXE CHALET IN WERFENWENG
Wat een fantastisch chalet en wat een fenomenaal uitzicht. Drie slaapkamers, twee badkamers, eigen sauna, open haard en in een echt Oostenrijkse stijl ingericht. Omringd door meerdere top skigebieden. De verhuur en het beheer is volledig verzorgd.   Prijs: €476.000  Meer informatie
ALPENDREAMS SPONSORT TWEE NEDERLANDSE SKITALENTEN
Sinds dit seizoen zijn wij de trotse sponsor van twee talentvolle skiracers. Luka van 10 jaar en Maximilian van 7 jaar wonen in Nederland en zijn al van jongs af aan dol op skiën. Inmiddels trainen ze in Nederland 4 keer per week, zowel op de baan als in de sneeuw, en zijn ze meer dan 10 weken per jaar in Oostenrijk te vinden voor trainingsweken en wedstrijden. Het gezin verblijft vele weken per jaar in Oostenrijk en kocht vorig jaar (mede) om die reden in Kaprun een appartement.  Meer informatie
BESTE SKIGEBIEDEN TER WERELD IN OOSTENRIJK
Het Duitse Skigebiete Test komt ieder jaar met een TOP 10 van beste skigebieden ter wereld. Vijf van de beste skigebieden ter wereld liggen in Oostenrijk. Dit portaal ziet dit jaar in Serfaus Fiss Ladis Oostenrijks beste skigebied en is daarmee nummer twee achter Zermatt in Zwitserland. De overige skigebieden in de TOP 10 zijn Ski Arlberg, Saalbach - Hinterglemm, Ischgl en Sölden. 
MAUTERNDORF
TOPLOCATIE IN GEZELLIG DORP
Mauterndorf is een gezellig dorp in het prachtige Salzburger Lungau. Omringd door ruim 300 km piste zit u hier op de juiste plek voor de eigen vakantie en het maken van een goed stuk rendement. Dit huis biedt tot 6 slaapkamers. 
Prijs: €569.000 Lees meer
MÜHLBACH AM HOCHKÖNIG
INVESTEER IN ZEKERHEID
Mühlbach is een ontzettend gemoedelijk dorp aan de voet van de machtige Hochkönig. Het skigebied met ruim 130 km aan pistes laat niets te wensen over. Toplocatie in het centrum en ruim eigen gebruik is hier mogelijk. 
Prijs vanaf: €174.000 Lees meer
Bekijk ons complete aanbod
NIEUWE REFERENTIES: 
Benieuwd hoe andere kopers tegen ons als Alpendreams aan kijken? Lees dan eens de ervaringen van onze kopers op de referentiepagina van onze website. Ook op de website van Mondi zijn meerdere referenties over ons geschreven. Zowel bij Mondi als op onze eigen website zijn recent weer nieuwe referenties achtergelaten.
TOT SLOT...

De volgende AlpenFlits! ontvangt u van ons na de Second Home beurs in Utrecht. Ik verheug mij er op u hier in Oostenrijk of op de beurs te gaan ontmoeten. 


Met vriendelijke groet,
Mede namens Robert, Sylvia, Fransje,
Bertil, en Dirk


Valentijn J.P. Hubers 
Copyright © 2019  Alpendreams BV, alle rechten voorbehouden.

U ontvangt deze e-mail omdat u in ons klantenbestand voorkomt of omdat u zich heeft opgegeven via onze website. Wilt u geen email-nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier