Copy
AlpenFlits! Jaargang 11, nummer 126, 22 december 2018 Bekijk in je browser
RENDEMENT  |   EXCLUSIVITEIT   |   ONTSPANNING  |  (SNEEUW)ZEKERHEID
Fijne feestdagen en tot in 2019!
 
Beste Oostenrijk geïnteresseerden, relaties en opdrachtgevers,

Graag had Robert zich in deze kersteditie van de AlpenFlits! zelf tot u willen richten. Robert heeft deze week echter een nieuwe heup gekregen en is derhalve nog in het ziekenhuis. Ik neem het stokje opnieuw graag van hem over.

Wat is 2018 snel gegaan. Het jaar is voor ons gevoel voorbij gevlogen. Alpendreams kan terugkijken op een prachtig jaar waarin wij weer vele nieuwe en bestaande klanten van dienst hebben mogen zijn bij hun zoektocht naar een eigen vakantieplek of investeringsobject in de Oostenrijkse bergen. Namens ons hele team wil ik u bedanken voor het vertrouwen! 

Ook in 2019 gaan wij verder met onze zoektocht naar de mooiste plekjes van Oostenrijk. Naast het al bestaande mooie aanbod, zullen begin 2019 meerdere nieuwe projecten gepresenteerd kunnen worden. Daarvan houden wij u als vertrouwd op de hoogte via onze AlpenFlits! Maar ook deze laatste editie met nieuw aanbod in Werfenweng, Mühlbach am Hochkönig, Westendorf en Saalbach-Hinterglemm is zeker nog even de moeite waard. 

Voor nu wens ik u namens het hele Alpendreams-team hele fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling toe. Tot in 2019!


Veel lees- en kijkplezier gewenst!
 
Valentijn J.P. Hubers
Alpendreams
 
Uitbreiding schoolproject in Zuid Afrika
Mede dankzij uw vertrouwen in Alpendreams heeft Robert het aangedurfd het schoolproject in Zuid Afrika fors uit te breiden. Op deze plek in KwaZulu Natal, in het dorpje Amazizi, ging een kleine twee weken geleden de eerste schep van de nieuwe school de grond in. Robert licht in zijn Kerstgedachte van 2018 nog wat meer toe. Lees daarom echt even verder!
Meer over dit schoolproject
NIEUWS: ALPENDREAMS VIERT FEESTDAGEN
Ook dit jaar zullen wij tijdens de feestdagen gesloten zijn. Tussen 24 december en 2 januari zullen wij niet bereikbaar zijn. We zullen deze dagen met familie, vrienden en kinderen stil staan bij de mooie momenten, die deze tijd van het jaar biedt. Vanaf 3 januari zijn we u graag weer van dienst en sturen wij u de informatie die u (eventueel) bij ons gedurende de feestdagen heeft opgevraagd weer toe. 
NIEUW: LUXE CHALET IN WERFENWENG
Wat een fantastisch chalet en wat een fenomenaal uitzicht. Drie slaapkamers, twee badkamers, eigen sauna, open haard en in een echt Oostenrijkse stijl ingericht. Omringd door meerdere top skigebieden. De verhuur en het beheer is volledig verzorgd.   Prijs: €520.000  Meer informatie
NIEUW:  MÜHLBACH AM HOCHKÖNIG
Midden in het centrum van dit liefelijke Oostenrijkse dorpje wordt dit prachtige project gerealiseerd. Mühlbach is echt in opkomst en heeft een directe instap in het grote Hochkönig skigebied. Verhuur en beheer is hier volledig verzorgd.   Prijs vanaf: €110.000  Meer informatie
Robert langere tijd minder/niet aanwezig
Robert heeft afgelopen week een nieuwe heup gekregen. Dat is gelukkig allemaal goed gegaan en de eerste stapjes zijn alweer gezet. Toch zal het nog wel even duren voordat Robert weer volledig inzetbaar is en hier in Oostenrijk weer met u kan rondrijden tijdens onze bezichtigings- en afrondingsreizen. Dat betekent dat de agenda van Valentijn extra snel gevuld is. Overweegt u een of meerdere objecten uit ons aanbod te bezichtigen, dan is het verstandig dit tijdig bij ons aan te geven. 
WESTENDORF
TOPLOCATIE IN HET CENTRUM
Op een droomlocatie in Westendorf wordt een kleinschalig project met slechts 15 appartementen gerealiseerd. U loopt eenvoudig naar de skilift en de faciliteiten van het dorp.  In het gebouw is ook een luxe wellness en restaurant aanwezig. Verhuur en beheer wordt volledig uit handen genomen. Prijs vanaf: €249.000
Lees meer
SAALBACH - HINTERGLEMM
ZWEITWOHNSITZ OP TOPLOCATIE
Geen verplichting tot verhuur: het is een unicum in het skigebied van Saalbach-Hinterglemm. In dit twee-onder-een-kap chalet zijn twee luxe woningen ondergebracht. Het is ook mogelijk dit als één groot luxe chalet te kopen met privé wellness en 4-5 slaapkamers. Locatie met fantastisch uitzicht. Prijs vanaf: €795.000
Lees meer
Bekijk ons complete aanbod
NIEUWE REFERENTIES: 
Benieuwd hoe andere kopers tegen ons als Alpendreams aan kijken? Lees dan eens de ervaringen van onze kopers op de referentiepagina van onze website. Ook op de website van Mondi zijn meerdere referenties over ons geschreven. Zowel bij Mondi als op onze eigen website zijn recent weer nieuwe referenties achtergelaten.
TOT SLOT...

De volgende AlpenFlits! ontvangt u van ons begin 2019. Ik verheug mij er op u hier in Oostenrijk te gaan ontmoeten. Nogmaals: fijne feestdagen!


Met vriendelijke groet,
Mede namens Robert, Sylvia, Fransje,
Bertil, en Dirk


Valentijn J.P. Hubers 
Copyright © 2018  Alpendreams BV, alle rechten voorbehouden.

U ontvangt deze e-mail omdat u in ons klantenbestand voorkomt of omdat u zich heeft opgegeven via onze website. Wilt u geen email-nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Alpendreams · Zuideinde 28c · Meppel, Drenthe 7941 GH · Netherlands