Copy
AlpenFlits! Jaargang 13, nummer 140, 05 december 2020 Bekijk in je browser

AlpenFlits! December 2020 - Winterstart
 
Beste Oostenrijk geïnteresseerden, relaties en opdrachtgevers,

Het jaar 2020 loopt langzaam op zijn einde. Dit is dan ook alweer de laatste AlpenFlits! van het jaar. Een bijzonder jaar voor een ieder van ons. Het zijn wat dat betreft rare tijden. Dit jaar heeft één ding duidelijk laten zien; de behoefte naar rust en ruimte, een plekje in de natuur, die blijft onverminderd groot. Dankbaar zijn wij dan ook voor al die klanten die ondanks de bijzondere omstandigheden vaak toch naar Oostenrijk zijn gekomen.

Inmiddels is duidelijk geworden wanneer het winterseizoen in Oostenrijk begint. Op 24 december openen de skigebieden en vanaf 10 januari zijn ook toeristen weer welkom. Laten we met zijn allen duimen dat het vanaf dat moment toch nog een mooie ski-winter kan worden.  

In deze AlpenFlits! praat ik u verder graag bij over ons actuele aanbod, de reismogelijkheden naar Oostenrijk en blik ik alvast vooruit op de feestdagen. Tot snel in Oostenrijk,
 
Valentijn J.P. Hubers
Alpendreams

 
TIP! Riesneralm Chalets op een droomlocatie
Meer en meer chalets worden op de Riesneralm opgeleverd. Dit project op een droomlocatie in een prachtig bergdal van de vakantieregio Schladming-Dachstein krijgt dan ook steeds meer vorm. Gelukkig zijn er nog meerdere prachtige kavels beschikbaar. U heeft de keuze uit een eigen chalet voor de verhuur of als Zweitwohnsitz. Bekijk zeker ook eens onderstaande foto's van de net opgeleverde chalets. Is het geen prachtplek?

Opgelet! Er worden nog slechts 4 chalets verkocht op basis van de actuele prijslijst. Wees er dus snel bij, want daarna worden de prijzen met drie procent verhoogd. 
Actuele prijzen vanaf: € 412.500,00
Vraag direct de brochure aan
Gesloten van 24 december - 6 januari
Graag informeer ik u dat wij tijdens de feestdagen ook echt even tijd nemen om met familie en vrienden te vieren. Om die reden zijn wij van 24 december tot 6 januari gesloten. Vanaf 7 januari zijn wij dan weer bereikbaar. 
COMING SOON! Ski in & Ski out Gargellen / Montafon
Op korte termijn kunnen wij u een nieuw project in Vorarlberg presenteren. In deze deelstaat in het westen van Oostenrijk zijn zelden nog vakantiewoningen te koop. Verheugd zijn wij dan ook u binnenkort ons nieuwe project direct aan de piste in het geliefde Montafon voor te stellen. Een kleinschalig project van slechts 12 appartementen in het idyllische bergdorp Gargellen. Meldt u nu alvast aan. Prijzen vanaf € 350.000,00
Meldt u nu alvast aan!
NIEUWS! Actuele reismogelijkheden
Het zal u niet ontgaan zijn; er is en was veel discussie over het openen van de Oostenrijkse skigebieden. Wat zijn nu de regels en kunt u tijdens de feestdagen naar Oostenrijk? Lees meer. 
Kerst 2020 - Kerstgedachte Alpendreams
Eigenaar Robert blikt ook dit jaar graag terug op het afgelopen jaar met zijn kerstboodschap. Een ieder van u wil hij graag bedanken. Ook doet Alpendreams opnieuw een gift aan een dorpsgemeenschap in Zuid Afrika.  
Lees meer
TURRACHER HÖHE
ZWEITWOHNSITZ!
Op een prachtige locatie midden in het skigebied van de Turracher Höhe wordt dit project met slechts 6 huizen gerealiseerd. Verhuur is geen verplichting en een ongekend uitzicht gegarandeerd!   
Prijs: €775.000,00 
Meer informatie
SANKT MARGARETHEN
NIEUW! SKI IN & SKI OUT
Direct aan de piste van het skigebied Katschberg-Aineck staat dit leuke appartement te koop. Direct beschikbaar en inclusief inventaris. Een heerlijke plek om direct ook een stuk rendement te maken.  Prijs: € 285.000,00 
Meer informatie
Bekijk ons complete aanbod
TOT SLOT...

De volgende AlpenFlits! ontvangt u van ons begin 2021. Wij verheugen ons er op u binnenkort in Oostenrijk te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,
mede namens Robert, Sylvia, Fransje, Bertil, Dirk, Fleur en Marjolijn

Valentijn J.P. Hubers

Facebook
LinkedIn
Website
Copyright © 2020  Alpendreams BV, alle rechten voorbehouden.

U ontvangt deze e-mail omdat u in ons klantenbestand voorkomt of omdat u zich heeft opgegeven via onze website. Wilt u geen email-nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier