Copy
Als je 't nog niet wist...
Nieuwsbrief november
Bekijk deze mail in je browser
November 2016

Digitale nieuwsbrief voor leden en ouders,

Onder het moto: "Als je 't nog niet wist...", zullen we sporadisch een digitale nieuwsbrief versturen met allerlei informatie over onze chiro-werking.
Weet je soms nog iemand die de mails wil ontvangen, laat het weten via deze link.

Hartstikke bedankt !

Wij willen alle ouders, leden en sympathisanten hartelijk danken voor hun bezoek aan ons Trogfestijn. Ons tweede Trogfestijn was een groot succes. De opbrengst van dit eetfestijn zal vooral gespendeerd worden aan de wekelijkse chiro-werking en deels om de hoge kosten van het komend kamp te vergoeden. 

De leiding

Pasdag chirokleren

Zoals gewoonlijk, in begin van het chirojaar, organiseren we een aantal pasdagen. Op 6 november van 13 u tot 14 u en na de chiro vanaf 17 u (jongste) en vanaf 18 u (oudste) kan je in het chirolokaal chirokleren passen. 

Tussenkomst ziekenfondsen

Zoals je misschien weet betalen de meeste mutualiteiten een deel van het lidgeld dat u betaalt aan een jeugdvereniging terug. Het volstaat dat u het formulier download van de website van het ziekenfonds. Plak er een vignet op en bezorg dit aan de (hoofd)leiding. De hoofdleiding zal dit invullen en je terug bezorgen.

Vanaf 30/10 ook winteruur voor ons

Op zondag 30/10 schakelden we over op het winteruur en dat betekent dat het vroeger donker wordt. Dat wil ook zeggen dat het voor de oudste groepen (tito-aspi) vanaf nu Chiro is tot 17.30 uur in plaats van 18 uur. Voor de jongste groepen blijft het 17 uuur. Op zondag 26 maart volgend jaar schakelen we opnieuw over op het zomeruur.

Kalender

30 oktober: 
    Chiro (pasdag chirokleren)
6 november:
   Chiro (pasdag chirokleren)
13 november:
   geen Chiro
20 november:
   Chiro
27 november:
   Chiro

Neem een kijkje naar onze website !

Wil je meer informatie over onze chiro-werking en activiteiten, kijk dan regelmatig naar www.chiropepingen.be. Je vindt er ook allerlei info over het lidgeld, verzekering, bivak, OLB, ...
Facebook
Website
Email
Copyright © 2016 Chiro Pepingen, All rights reserved.


Wil je de manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kan hier je instellingen updaten or uitschrijven uit de lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp