Copy
Verslagen, speeches en sfeerimpressies van de conferentie Jeugdhulp 2018 | 24 maart 2017 | Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.
 

NIEUWSBRIEF SPECIAL CONFERENTIE JEUGDHULP 2018

April 2017
Ondanks dat het vrijdagmiddag was en mooi weer, gingen op 24 maart 2017 ca. 300 aanbieders van jeugdhulp, gemeenten, verwijzers, cliëntenorganisaties, onderwijs en andere betrokkenen met elkaar in gesprek over de vernieuwing van de jeugdhulp in de regio’s Amsterdam - Amstelland en Zaanstreek – Waterland. Gespreksleider Christine Pollmann: De discussies waren geanimeerd, soms scherp, vragend, inhoudelijk en confronterend. Eigenlijk zoals het gesprek vanaf nu gevoerd kan en moet gaan. Er was ook reden voor feest – de regionale aanbesteding Jeugdhulp 2018 is afgerond. Er zijn overeenkomsten gesloten met 146 jeugdhulpaanbieders voor segment B en 38 voor segment C.  

In deze nieuwsbrief special verslagen van de sprekers, themasessies en sfeerimpressies in tekst, film en beeld van de conferentie jeugdhulp 2018, gehouden in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam.

Maar eerst nog even dit:

  • Informatiebijeenkomst gecontracteerde Jeugdhulpaanbieders segment B op woensdag 19 april van 13 tot 17 uur In De Burcht in Amsterdam.
  • Informatiebijeenkomst gecontracteerde jeugdhulpaanbieders segment C op dinsdag 18 april can 13 tot 17 uur in De Burcht in Amsterdam.

Speech Jeroen Olthof, wethouder Jeugd

gemeente Zaanstad

De conferentie in beeld. Bekijk de foto's.

Pilot Jeugdbescherming: een kwestie van oefenen.

Themasessies

Bekijk de film over de conferentie. Gemaakt door stagiair Joy-Ann.

Speech Simone Kukenheim, wethouder Jeugd

gemeente Amsterdam

Lees wat uw collega's zeggen over de vernieuwing in de jeugdhulp.

Rapsamenvatting door Atta de Tolk

Download de folder Samenvatting vernieuwing Jeugdhulp 2018 en de infographic Werkwijze Jeugdhulp 2018.


Leestip: Nieuwsbrief Sigra Jeugd over samenwerking in de transformatie van de jeugdhulp.

Heeft u nog opmerkingen, tips of verzoeken, laat het ons weten.

Sinds 1 januari 2015 zijn de gemeenten verantwoordelijk voor de jeugdhulp. De veertien gemeenten in de regio’s Amsterdam-Amstelland en Zaanstreek-Waterland kopen gezamenlijk specialistische jeugdhulp in die onder de Jeugdwet valt. Ook werken zij samen aan de verdere vernieuwing van het jeugdhulpstelsel. 

Copyright © 2017 Jeugdhulp regio Amsterdam-Amstelland en Zaanstreek-Waterland, All rights reserved.


Wilt u uw voorkeuren aanpassen?
U kunt uw contactgegevens hier aanpassen of u afmelden voor deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp