Copy
Sensi nieuwsbrief februari 2017
View this email in your browser

Beste SensiTherapeuten,
 
Vanmorgen is er een mail  SensiShopmail verzonden aan alle SensiTherapeuten. Dit is de eerste kennismaking met de nieuwsvoorziening vanuit de SensiShop met productinformatie over de middelen die in de shop verkrijgbaar zijn. Het leek ons een goed idee dat we de middelen nader toe kunnen lichten en regelmatig deze groene mail te toesturen.

Maar we hebben in deze SensiNieuwsbrief ook een heel mooi nieuwtje. Graag willen we  vertellen over onze uitbreiding van de SensiTherapie en Rebearth. Per 1 augustus betrekken we het naastgelegen pand ook. We zijn aan uitbreiding toe en kwamen te krap in onze huisvesting te zitten. We zijn heel erg blij dat het pand van de buren vrij kwam, anders hadden we zelf moeten gaan bouwen. Het pand is even groot als ons pand. We gaan binnen doorgangen maken, zodat het één groot Sensigebouw wordt.
 
We hebben extra ruimte nodig voor ons bedrijf Rebearth.nl (landbouw), dat in o.a. Zuid Afrika, Kenia en Colombia gesubsidieerde projecten heeft. We hebben nu 2 hele grote bedrijfshallen waar vrachtauto’s in geladen  kunnen worden.  Daarnaast gaan we ook extra opleidingen (Sensitherapie.nl)  geven en o.a. een gezondhuis starten waar mensen behandeld kunnen worden door ons opgeleide therapeuten, onder begeleiding van ons, zodat de therapeuten zich meer kunnen specialiseren. We gaan ook een traject starten voor werknemers van bedrijven, denk aan o.a. burn-out. En we gaan lezingen organiseren en gastsprekers uitnodigen, workshops inplannen e.d. We hebben heel veel plannen. The sky is the limit! En in al die drukte blijft ons uitzicht zo rustgevend, starend over de weilanden tot aan de horizon. Wat bevoorrecht zijn we! 

CAT-nieuws

Eindelijk is nu duidelijk geworden dat het niet verplicht is voor Sensitherapeuten om bij te scholen. Een hele geruststelling. Maar wel willen we gaan werken aan de kwaliteit van Sensi, we zullen dus regelmatig terugkomdagen en bijscholing aanbieden en hopen dat daar veel gebruik van gemaakt zal worden. Zeker voor mensen die al jaren geleden de cursus gedaan hebben is het belangrijk om op een terugkomdag te komen om zo weer even bijgespijkerd te worden. Zeker ook voor de manier van behandelen en uitmeten van remedies is er veel veranderd. Dus we zien je graag!!! Binnenkort maken we de data bekend van de verschillende activiteiten. Dan krijg je weer een oranje SensiNieuwsbrief.
 
Zodra er meer nieuws is laten we het weten!!
 
Groetjes, van
Kees en Cornel


Copyright © SensiTherapie, All rights reserved.


update your preferences  unsubscribe from this list 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sensi · Gompenstraat 35A · Waalwijk, NBr 5145RM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp