Copy
Nieuwe CD 'Be Still My Soul' (Instrumental Gospel Sessions)
Jan Willem van Delft - Pianist - Nieuwsbrief #8
Een nieuwsbrief... hee, is er nieuws?? Jazeker!
Het is een tijd geleden dat jullie via deze weg van mij hoorden. De lockdown van afgelopen jaar als gevolg van Corona had een grote impact op ons gezin en het werk als zelfstandig ondernemers. Door het wegvallen van optredens, evenementen en concerten, en samen met het thuisonderwijs, was het een uitdagende tijd. We zijn er gelukkig goed doorheen gekomen en zijn heel dankbaar voor de mogelijkheden en steun die we hebben gekregen.
Straks meer terugblik, maar nu eerst nieuws over een bijzondere samenwerking van afgelopen jaar met als resultaat een hele mooie nieuwe CD: 'Be Still My Soul'
Nieuwe CD 'Be Still My Soul'
Het album 'Be Still My Soul' ontstond tijdens de Covid-19-crisis (2020) als gezamenlijk project van Jan Willem van Delft (piano), Daniel van der Molen (bass), Jeroen van Santen (drums) en Jan Pronk (engineering). Het gevolg van het wegvallen van concerten, evenementen en tours had direct impact op ons leven in de muziek, zowel financieel als emotioneel. Om te blijven creëren en muziek te maken zochten we elkaar op in de studio, kozen onze favoriete liederen uit het christelijk en gospel-repertoire en namen die op.
Liederen met schitterende melodieën en een tijdloze boodschap van liefde, geloof en hoop. We arrangeerden ze ter plekke en zo onstonden muzikale schilderijtjes met veel ruimte voor interactie, improvisatie en interpretatie. Bestel de CD nu gemakkelijk in de shop. Vanaf 18 maart ook beschikbaar via iTunes.
De portretten en het artwork van het album zijn gemaakt door Gerdien van Delft / Studio Rebel. Het ontwerp met als blikvanger de prachtige cirkel geeft voor ons heel treffend de sfeer en intimiteit van de muziek aan.
Beluister hieronder fragmenten op Soundcloud of Youtube
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Pin Pin
Share Share
Interview Nederland Zingt Dichtbij
Bekijk hier de hele aflevering met het interview en muziek terug van Nederland Zingt Dichtbij.
Jurjen ten Brinke zoekt me op in de TCC Studio's waar ik met bassist Daniel van der Molen, drummer Jeroen van Santen en technicus Jan Pronk werk aan ons nieuwe album. Tijdens de uitzending spelen we een van de stukken. Ook praat ik verder met Jurjen over melancholie, meanderen, het bitter en zoet van het leven en miraculeuze wendingen daarin.
Terugblikken
Dankbaar ben ik voor de mogelijkheden die ik kreeg afgelopen jaar. Voor organisaties als de EO, de KRO/NCRV en Open Doors heb ik mooie muziek mogen maken in prachtige producties en programma's samen met fantastische musici. Daarnaast werkte ik mee als co-writer, pianist en arrangeur aan een aantal CD-producties, voor o.a. Asarela, Jocelynn, Jan Jaap Wubs, Carin van Essen, Rob Favier en het nieuwe album van de Oden van Salomo.
Samen met Leona Phillipo nam ik voor het programma 'Met hart en ziel' het lied Amazing Grace op. Beluister en bekijk hier alle liederen.
Beluister hier fragmenten van het nieuwe album 'Hoor me' van de Oden van Salomo
Voor het programma 'Petrus in het land' namen we met een fantastische groep musici verschillende liederen op. Beluister en bekijk hier alle liederen.
Opnames voor Nederland Zingt met het André Bijleveld Ensemble
Een verrassende samenwerking samen met mijn vrouw Gerdien aan het programma Nederland Zingt. Beeld en geluid versterken elkaar. Je kunt het hier terugzien.
 Stuur deze nieuwsbrief gerust door, of deel deze via onderstaande kanalen
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Pin Pin
Share Share
Volg mijn werkzaamheden als musicus via
YouTube
YouTube
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
SoundCloud
SoundCloud
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2021 Jan Willem van Delft / J Way Music, all rights reserved.
Ons mailadres is: janwillem@jwaymusic.nl / www.jwaymusic.nl
Wil je deze berichten niet langer ontvangen? Geen probleem. Je kunt je hier uitschrijven of hier je gegevens wijzigen.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
J Way Music · 't Koetshuis 76 · Veenendaal, Ut 3902RH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp