Copy
Nieuwe CD Gospel Boulevard / Christian Artists / Graceland
Jan Willem van Delft - Pianist - Nieuwsbrief #7
Mag ik met de deur in huis vallen? 
Hier ben ik heel enthousiast over: Blackgospelkoor Gospel Boulevard maakt een nieuwe CD!! Al vanaf de oprichting (20 jaar geleden!) ben ik betrokken als pianist, arrangeur en componist en krijg ik van dirigent en muzikale vader André Bijleveld de ruimte me te blijven ontwikkelen. Ondanks (of misschien wel dankzij ;-) ) ons 4e lustrum klinkt onze nieuwe muziek frisser en lekkerder dan ooit. De opnames zijn in volle gang en elke keer ben ik weer geraakt wanneer ik iets terugluister... ik kan niet wachten tot het album in oktober uitkomt! Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun via onze crowdfundingsactie en deze link het album bestellen --> Voordekunst. Er zijn diverse mogelijkheden. Help je ons met de laatste 30% ? Enorm bedankt voor je support!
Concerten Graceland Festival - Sanctum & Solo

Het Graceland Festival biedt podium aan prikkelende praters, creëert ruimte voor intieme muzieksets, meeslepende shows, rustgevende meditatie en kleine kunst. Het vierdaagse zomerfestival vindt plaats op het glooiende terrein de Paasheuvel in Vierhouten. Op 15 augustus speel ik 's ochtends op het Bospodium een piano solo-concert en op 16 augustus treed ik op met Frank van Essens SANCTUM live. Het programma en informatie vind je het hier.

Christian Artists Seminar 40 jaar! 
Dit jaar bestaat het Christian Artists Seminar 40 jaar! Reden voor extra feest! Zonder twijfel is deelnemen aan het Christian Artists Seminar voor mij één van de meest indrukwekkende en bepalende momenten van mijn leven geweest. Daar kun je hier iets over lezen. Ook dit jaar zie ik dus weer enorm uit naar deze bijzondere week vol kunst, waar ik samen met mijn vrouw Gerdien aan meewerk. Via de site vind je alle informatie over de workshops, artiesten, concerten en hoe je je kunt aanmelden. Het seminar is van 28 - 31 juli in Doorn.

Terugblikken

Onvoorstelbaar wat je als mens allemaal meemaakt. Het maakt me dankbaar als ik terugblik. Hier een 'korte' impressie van de afgelopen maanden: Holy Jazz! met Henk Kraaijeveld & trio, Rob Faviers nieuwe CD, Frank van Essen's SANCTUM, Jonny & the Jazzuits op Breda's Jazz Festival, Nederland Zingt opnames met Joke Buis & band, Sharon Kips, Urker Zangers & het trio op Strandheem, Hour of Power tour met Bobby Schuller.

Uitsmijter - Peace on earth

Geniet van dit gevoelige, prachtige en nog steeds actuele lied van Rachelle Ferrell. Een mooi initiatief van zangeres Lejony Koster. 

Agenda

22 juli - Pearl Joan & band, New Wine Conferentie, Liempde
24 juli - Stationstour Gospel Boulevard, diverse NS-stations
28 t/m 31 juli - Christian Artists Seminar, Doorn
15 augustus - Soloconcert Graceland Festival, Vierhouten
16 augustus - SANCTUM live, Graceland Festival, Vierhouten
10 september - Gospel Boulevard (besloten), Den Haag
18 september - Jan Willem van Delft Trio (besloten)
27 - 28 september - Zoeklichtdagen m.m.v. Joke Buis & band, Apeldoorn
5 oktober - Jubileumconcert C.M.K. o.l.v. Arjan Breukhoven, Rotterdam
2 november - Oden van Salomo, Houten
9 november - Open Doors Dag, Jaarbeurs

Adresgegevens en aanvangstijden zijn te vinden in de agenda op mijn website.
YouTube
YouTube
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
SoundCloud
SoundCloud
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2019 Jan Willem van Delft / J Way Music, all rights reserved.
Ons mailadres is: janwillem@jwaymusic.nl / www.jwaymusic.nl
Wil je deze berichten niet langer ontvangen? Geen probleem. Je kunt je hier uitschrijven of hier je gegevens wijzigen.