Copy
TV-interview / Zonder plaspauze / Beloved / Kerst
'Muziek behoort tot Gods eer en tot ontspanning van het gemoed'. Woorden van J.S. Bach die mij dagelijks inspireren tijdens het creëren, musiceren, en bij de mooie mensen die ik daarbij ontmoet.
In het bijzonder wil ik je wijzen op de muzikale uitzending van Hour of Power, as. zondag van 8.00-9.00 uur op RTL5, waarin Jan van den Bosch mij interviewt over muziek, mijn oma, het herstel van depressie en de komende concerten. 

Bestel hier kaarten voor The Glory of Christmas
 

Zaterdag 15 december is het zover! 'The Glory of Christmas' is een unieke muzikale beleving met artiesten als Mindy Kim(USA) en Jonathan Vroege (bekend van o.a. The Lion King). In de mooie setting van de Hooglandse kerk in Leiden brengt zandkunstenaar Gert van der Vijver het kerstverhaal dichtbij. Met Gospelkoor Tin Speransa o.l.v. Marcel Koning kun je luisteren naar én meezingen met vertrouwde kerstliederen. Bobby Schuller inspireert vanuit Shepherd’s Grove met een speciale videoboodschap en de gastheer van de avond is Jan van den Bosch. Beleef de schittering van Kerst!

Rob Favier - Zonder plaspauze

Zingende dominee en cabaretier Rob Favier zit niet stil! Zijn nieuwe CD 'Niet vanzelfsprekend' verschijnt in het voorjaar van 2019, waar ik voor mag arrangeren en we spelen het jaar uit 'Zonder plaspauze'. Bestel hier kaarten voor zijn oudejaasconference.

Oden van Salomo - Najaarstour

De tour van de Oden van Salomo is in volle gang. We hebben al een aantal concerten achter de rug. Aankomende week sluiten we de najaarstour af in 
Vlissingen en op Urk. Er zijn nog kaarten beschikbaar! Fotograaf Michaël Terlouw heeft het concert in Groningen heel mooi vastgelegd.

Terugblikken Ilse / Open Doors Dag

In oktober begeleidde het trio de theatervoorstelling 'Was het de winter maar' van Ilse Bevelander. Enorm veel plezier gehad, mèt parasol en sambabal!
Voor het tweede achtereenvolgende jaar verzorgde ik met een prachtige band de muziek op de Open Doors Dag. Een indrukwekkende dag vol aangrijpende en hoopvolle verhalen uit de vervolgde kerk.

In het kort - Eindejaarsconcert Urker Zangers

Het Eindejaarsconcert van de Urker Zangers is een belevenis op zich! Naast het trio, verlenen gepassioneerde hammondorganist André Bijleveld en zangers Lieneke van Eijkelenburg hun medewerking.

Beloved - Single voor Hour of Power

Van Hour of Power kreeg ik de opdracht hun lijflied 'Beloved' opnieuw te arrangeren voor band, solist en koor en wat gospelflavor toe te voegen. 
Han Kooreneef schreef dit prachtige lied en was ook in de studio om bij de opnamesessies te zijn. Mooie dagen. Ik zie uit naar het eindresultaat...!

Joke Buis - Op verzoek

Met vrienden Rob en Joke Buis tourde ik mee 'Op verzoek'. De CD en mooie opname van deze tour ligt nu in de winkels! Ook met kerst touren ze door het land.

Agenda

23 november / Oden van Salomo / Vlissingen
23-24 november / TPZ-conferentie / Houten

25 november / Interview Hour of Power / RTL5 / 8-9 uur 
9 december / Gospelkoor the Witnesses / Hilversum
13 december / Martin Brand & Elise Mannah / Zwartsluis
14 december / Over schapen enzo / Boxtel
15 december / The Glory of Christmas - Hour of Power / Leiden
21 december / Oudejaarsconference Rob Favier / Veenendaal
27 december / Oudejaarsconference Rob Favier / Ridderkerk
28 december / Oudejaarsconference Rob Favier / Leeuwarden
29 december / Urker Zangers, mmv Jan Willem van Delft Trio & André Bijleveld / Emmeloord


Adresgegevens en aanvangstijden zijn te vinden in de agenda op mijn website.
YouTube
YouTube
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
SoundCloud
SoundCloud
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2016 Jan Willem van Delft / J Way Music, all rights reserved.
Ons mailadres is: janwillem@jwaymusic.nl / www.jwaymusic.nl
Wil je deze berichten niet langer ontvangen? Geen probleem. Je kunt je hier uitschrijven of hier je gegevens wijzigen.